reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
no informacje ,ze hoho:-D:-D

Ayni ja mam takie regularne pukanie w dole brzucha ,i to jest czkawka:tak:Tak ze 2,3 razy dziennie:-DMichal tez tak mial , do tej pory jak sie duzo smieje to nawet sie czkawka konczy:-D:-D

No czkawka to taki regularne pukanie.Pamietam jak mnie wiezli karetka do szpitala gdy Tymkowi serducho ledwo bilo to dziekowalam Bogu za czkawke bo wlasnie wtedy jej dostal i wiedzilalam ze zyje .Moj maluszek:-)

No i trzecia kozucha wrocila :D
Ciesze sie ze wszystkie dobre wiesci po wizytach :)

EWEL zazsraszczam tego dwudziestego jak cholera ;)

Nas doktorek obejrzal,obmacal i zrobil usg.
Lozysko dalej dziala,przeplywy bardzo dobre :D
Wiec czekamy :)
Rodzic mi kazal miedzy 21-29 bo wtedy ma ostatni nocny dyzur na porodowce(od 1-szego sierpnia przenosi sie do szpitala w Rotterdamie)
Dalismy mu prezent w ramach podziekowania i wrocilismy :)

Kolejna wizyta za tydzien w poniedzialek. KTG i te sprawy..

Wiecie co dziewczyny, mi tak caly czas cos tam puka, czasem regularnie, ale raczej nie, nie wiem czy czkwawka czy nie czkawka :eek:

MGD no to teraz musisz sie wyrobic do 29 :D byle nie przed 22 bo ja jeszcze w Polsce bede i ciezko mi bedzie sledzic.

no prosze , to bedziemy rodzić jedna po drugiej :):)

ja jestem dzisiaj padnięta, normalnie połaziłam po mieście i tak mnie bół złapał.....

wyobraźcie sobie w tym konsulacie naszym to jakaś porażka.... czort ze było pełno ludzi ale organizacja obslugi ludzi to jest masakra, niektórzy to sie nie pozabijali mało... ehhh
jak sobie mysle ze bede musiala tam jechac paszport dla dziecka robić to juz mi sie nie chce ;)

Madzia ja byłam po swój paszport z samego ranca po otwarciu więc nie było aż tak wielkiej kolejki tylko taka znosna. ale z dzieckiem z ranca to chyba ciężko będzie nam się wybrać na 9 rano chyba że samochodem. Faktycznie ciężko tam z obsługa 2 okienka na tak liczna polonie.

ah idę do sąsiadki.

reklama
Ayni ten tort ze zdjęciem jest super, koleżanka z pracy go miała. Poza tym sezonowo smaki się zmieniają, ogólnie można polecić.
A mnie czeka wycieczka do konsulatu by się obywatelstwa zrzec...:eek:

Do góry