reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

mgd to fest ci puchną , ja mam palce normalne tylko stopa i troszke przy kostkach, ale to nie cały czas.....
moja kolezanka jest w 20 tc a stopy jej wypływają z balerinek :(:( biedna

reklama
Ja mam takie baleroniki pod koniec snia jak sie nalaze.. Lydki tez mi sie pompowaly ale traktuje je zelem z wyciagiem z kasztanowca Ziaji..cudowny jest :d

ASTRID grzeczne dziecko Ci sie trafilo :) obysmy wszystkie takie Aniolki mialy ;)

Ktos ma pomysl na sniadanie?? Na razie do glowy przychodzi mi tylko kawa zbozowa :D

BERNADETKO pewnie juz tulisz swojego synusia:-) Odpocznij i zajzyj do nas pozniej bo my tu niecierpiliwie czekamy:-)

ISKIERKA tez sie nie odzywa pewno zajeta goscmi kraamzorgiem no i malutka OLIWIA

Ja wam powiem ,ze mi sprawdzali rozwarcie to mnie to nie bolalo bo skurcze gorzej bolaly.mnie najgorzej bolalo jak mni na sile Tymka wyciskali i lekarka pompki na moim kroczu robila.Eh jakis sadystyczny ten szpital.Myslalm co by zapisac sie do innego szpitala i do poloznej w szpitalu w Leiden ale nie wiem czy mnie tam przyjma czy nie mieszkam za daleko?

Ostatnia edycja:
nana a gdzie teraz mieszkasz, bo masz ciagle lisse wpisane???????? moja kolezanka mieszka w noorwijku, polozna miala z noorwijk a rodzila w szpitalu w leiden.

BERNADETKO pewnie juz tulisz swojego synusia:-) Odpocznij i zajzyj do nas pozniej bo my tu niecierpiliwie czekamy:-)

ISKIERKA tez sie nie odzywa pewno zajeta goscmi kraamzorgiem no i malutka OLIWIA

Ja wam powiem ,ze mi sprawdzali rozwarcie to mnie to nie bolalo bo skurcze gorzej bolaly.mnie najgorzej bolalo jak mni na sile Tymka wyciskali i lekarka pompki na moim kroczu robila.Eh jakis sadystyczny ten szpital.Myslalm co by zapisac sie do innego szpitala i do poloznej w szpitalu w Leiden ale nie wiem czy mnie tam przyjma czy nie mieszkam za daleko?
Ja rodzilam w szpitalu na drugim koncu miasta... wiec to chyba nie ma znaczenia?

reklama
No widzisz dobrze ze mi przypomnialas musze to zmienic ,Mieszkam teraz w DE ZILK to jest 5 km od Noordwijk.No moze w szpitalu rodzic mozna ale czy polozna mnie do siebie zapisze tam w szpitalu bo one tylko do ilus tam km przyjezdzaja

Do LEIDEN mam 20 km to nie wiem czy to nie za daleko.Musialam np zmienic lekarza rodzinnego bo dla mojego starego za daleko do mnie i powiedzieli ze w razie co to do mnie nie przyjada i ze blizej szukac musze.Dla mnie to glupota bo do LISSE mam 8 km a do nowego lekarza 7 km .Bzdura jakas

Ostatnia edycja:
Do góry