reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Dzien dobry... nocne marki:-D:tak: - ja tak zerkam na wasze suwaczki i ... powiem szczerze ze od 35tyg ogladalam Housa na laptopie w godzinach 1.00-5.30 a jak mi sie odcinki skonczyly:szok: to na pamiec miala kilka programow bo chyba ani jednej nocki nie przespalam w tych godzinach:tak:Lacze sie w bolu z wami...
Ja probowalam odsypiac po poludnie 2 godzinki bo moja starsza dwojeczka mnie wykanczala, hihi... po takich nockach nie mialam sily na nic...:-p

Berni pewnie juz szczesliw mama jest;-)!

reklama
Oj u nas też było jakieś oberwanie chmury. No i co? M. co prawda wstał i wszystko powyłączał, a jak się obudziłam, to zajęło mi trochę, żeby znowu zasnąć. Pozostała część rodziny spała niewzruszona. Maja to w ogóle, zero przejęcia.
Obudziła mnie o 6 i do teraz ją usypiam.

Berni, jak tam dzidzia?

Hej lasencje!

O w morde jeza- porod online :-D no i oczywiscie przegapilam,bo wszystko sie noca dzieje :eek: a ja (odpukac) w nocy spie jak zabita (jeszcze!) Wspolczuje wam kobity,ze sie tak meczycie z ta bezsennoscia....przerabane....

Bernadettka- juz dawno pewnie po! Mam nadzieje,ze wszystko poszlo sprawnie ;) Po tym epiduralu to widze blogo Ci bylo :-D

Czekamy tu na Ciebie i malenstwo :tak:

Madzia grad? U nas tylko oberwanie chmury bylo:tak:

Ja dzis tez spoko spalam ,ale juz od 6 na nogach bo Misiek wyspany:tak:

Ayni powodzenia u poloznej:tak:
Mgd chyba faktycznie to podekscytowanie ,nie strach:tak::-) Ja tez jestem przewrazliwiona i caly czas mi sie wydaje ze mam mokro:-D Ostatnio bylam na placu zabaw w bialych ,lnianych spodniach , siedze i tak sobie mysle "ale by bylo jakby mi wody odeszly ,i to jeszcze kolor jakis brazowy " :szok::baffled:

No ciekawe ,ciekawe co bedzie dalej :-)W poniedzialek sie konczy 37 tydz:tak:

karola82 no autentyko, w jednym aucie właczył sie alarm, my z jednej strony bloku mamy blache to normalnie tak dzwoniło że nawet królik latał wystraszony po pokoju , moj sie zerwał z łozka , szałłł

a co do drugiej czesci wypowiedzi to mamy te same mysli....
wczoraj jade z kolezanka na centrum tramwajem i tak mowie do niej, a jakby tak w sklepie w centrum i wody chlusnełi i nagle spodnie w kroku mokre, jaki wstyd , wszyscy by sie gapili hehehehe ale juz nie wyrywam sie na takie wypady do miasta, jedynie jak cos gdzies to autem, swobodnie ze w razie co wskakujesz i do Ziekenhuisa a nie tramwajami z mokrą pupa ....ihihihi

u mnie tez gradu nie bylo, za to strasznie lalo i to takie wielkie krople :szok: bylo slychac jak grad :szok: Tomek nie wzruszony, ani drgnal :sorry: za to od 6 juz rzeski i pospac nie dal, ale przetrzymalam go w lozku do 8:40, ja spalam a on sie bawil stopkami :-D

bernadetka pewnie juz dawno po, za niedlugo na bank zda relacje :tak: mam nadzieje, ze przed moim wyjsciem do pracy:-D

No i po pogodzie;/ Mgd była u Ciebie jakaś burza? jeśli tak to ja przegapiłam bo spałam jak zabita normalnie hehe w końcu:-)
Dziewczyny Bernadetka już napewno Alusia tuli więc teraz wy się możecie pomału szykować, i następna trójka nam odpadnie nocnych marków i nas też już tylko 3 juz będzie a reszta z doskoku:-( chociaż mam nadzieje że jednak tak to się nie skończy:tak:

zaczeły mi leciutko stopy puchnąć :(

czuje ze przyjdzie mi rodzić bez znieczulenia, własnie czytałam ze po morfinie jest sie bardzo ospałym i można nie być świadomym połowy porodu a dodatkowo dziecko moze miec problemy z samodzielnym oddychaniem po porodznie..... a znieczulenia z kregosłup nie chce........

Ostatnia edycja:
Bry....
Ja to chyba nie mam juz co na wyspanie liczyc nie??? ;)

KALLIE zadnej burzy nie bylo. Ba. Nawet kropli deszczu nie spadlo..za to dzisiaj Halleluja!! Chlooodeeeek!!

MADZIA ja mam nogi spuchniete- nawet jak roztapierze palce to nie mam miedzy nimi przerw :d sam sex :)

A z tym znieczuleniem mam to samo..morfine juz mialam okazje przetestowac ;) nic fajnego.
Nie wiem jaka dawka jest w tej pompce, w poniedzialek sie wypytam lekarza bo ZZO nie wezme za zadne skarby swiata..
Bedzie naturalsik :D

KAROLA mnie poki co wizja publicznego odejscia wod nie przyszla do glowy :D
Ale podklad pod przescieradlem juz sobie lezy bo co noc mi sie sni ze sie ze mnie leje ;)

BERNADETKO daj znac jak sobie radzicie :)

YOKASTA zycze Ci kochana zebys jak najdluzej spala!! Bo krew czlowieka zalewa jak tak sie turla z boku na bok...

(.)(.) mnie swedza :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry