reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

A mnie normalnie tak boli pecherz i juz niewiem czy go przeziebilam czy to maly tak uciska...;/ normalnie chodze tylko i narzekam dzisiaj... wszystko mnie boli;/

reklama
bernadetkka z doświadczenia wiem ze przy zapaleniu pecherza nie tylko boli ale i piecze przy siusianiu , baaardzoooo.... zawsze możesz zrobić badanie moczu... mi połozna powiedziała ze jesli problemy z oddawaniem moczu beda mnie nie pokoik to mam isc do huisartsa i zrobić badanie :)

Madziula tez z doswiadczeni wiem jak boli ale ja juz zglupialam, latam siku c chwile ale mnie nie piecze... ale taki bol ze wytzymac nie moge...;/
wogole juz mam dosc, niech to sie albo zacznie albo przestanie bolec...:(
Jeszcze jest tak goraco...;/
ale narzekam:baffled:

Bernadetko ja tak mialam bole przy siusiu i przy tym drugim ,wszystko tak mialam scisniete ze to poprostu tak bolalo.Czasem to myslalm ze rodze.Przypominalo mi sie jak w tych amerykanskich filmikach Ciaza z zaskoczenia kobitka szla kupke i myslal ze ma mega zaparcie a tu dzidzia,:-D

Ja jak chodzilam do polskiej poloznej to mi co w ostatnich mies zawsze mocz badala i krew z palca na zelazo:tak:A teraz nic:baffled:

Bernadetka moze mala tak uciska na pecherz :sorry:

a mnie dzis nogi strasznie bola ,chyba juz za ciezka jestem:sorry:dobzre ze dzis sie wakacje zacznaja bo juz mialam dosc spacerkow 2 razy dziennie do szkoly ...

Karola pani Malgosia (polozna) super jest! jak bede miala kiedys druga ciaze to napewno bedzie mi ja ona prowadzila:tak:

A ja to sie chyba na czas ciazy do ciebie przeprowadze co by do tej poloznej moc chodzic.Kobitki cieszcie sie ze was nerki nie bola mnie zaczely bolec w 4 m a pod koniec to spalam na czworaka

Hague ja tez tak mówilam a tu jak przyszlo do wizyty okoazalo sie ze p .Malgosia ma wtedy wakacje:-D:tak:Slyszalam tez zle opinie o niej,nie wiem bo nie mam porownania ,jeszcze:-D:tak:

Ayni ja sobie przywiozlam taka herbatke z pl:tak:zobaczymy .Jeszcze mi sie o jajach przypomnialo:-D ze u nas w szkolnym boerderiju mozna jajka kupic:tak:Kurczaków na zupe raczej chyba nie:sorry::-)Zawsze jak jestesmy w pl to Michalowi popieram po jajkach bo takie pyszne:tak:

karola ja tez slyszalam pare zlych opinii o niej, ale wiesz jak to jest, nikomu sie nie dogodzi :-D mi tam sie podobalo jak mi ciaze prowadzila:tak:

reklama
Do góry