reklama
bernadetkka
Fanka BB :)
Dzieki dziewczyny!
Jak narazie boli ale znosnie da sie wytrzymac, zobaczymy co bedzie potem:/
Ayni trza byc obrotnym
B juz wie, byl na wizycie ze mna ale nie wchodzil bo tyle ludu bylo ze hoho
chyba zestresowany jest, bo jakos tak nic sie nie odzywa haha
Jak narazie boli ale znosnie da sie wytrzymac, zobaczymy co bedzie potem:/
Ayni trza byc obrotnym
B juz wie, byl na wizycie ze mna ale nie wchodzil bo tyle ludu bylo ze hoho
chyba zestresowany jest, bo jakos tak nic sie nie odzywa haha
bernadetkka
teraz to pomiedzy tym jak boli sprawdzilam jeszcze raz torbe do szpitala, i wszystkie dokumenty czy mam w jednym miejscu
wkoncu wyciagnelam materac z folii i zalozylam przescieradelko
Ale jestem podekscytowana normalnie nie spodziewalam sie ze tak zareaguje
Ciekawa jestem czy tez bede tak mowic jak przyjda te czestsze skurcze i naprawde zacznie bolec
wkoncu wyciagnelam materac z folii i zalozylam przescieradelko
Ale jestem podekscytowana normalnie nie spodziewalam sie ze tak zareaguje
Ciekawa jestem czy tez bede tak mowic jak przyjda te czestsze skurcze i naprawde zacznie bolec
nana19
Jej ja to bym na miejscu usiedziec nie mogla ,ja pamietam jak mi wody chlusnely to tez bylam bardzo podeksytowana i cala drzalam az ustac nie moglam i polozna mnie tzrymala .Porod to nadzwyczajna sprawa wiele emocji jakich sie nie spodziewamy.Poczekaj az urodzisz to dopiero bedzie szal
Kallie
Berni powodzenia! i Jak już się skurcze zaczną to życze Ci żeby szybciutko poszło, ale jak widać na razie mówiłaś że pewnie w panike wpadniesz a tu proszę, spokój i opanowanie :-) tylko chłopak zestresowany ale przypuszczam że u mnie też sie tak skończy że jak co do czego to ja będę spokojna a mój M jak na szpilkach hihi Jakby nie było tak jest lepiej. Powodzenia i czekamy na wieści
Ayni ja mam już od dawna brzucholka hihi chociaż na początku zwracali mi uwagę że na buzi się pyza zrobiłam a teraz to w końcu wiedzą czemu więc już nic nie gadają
Ayni ja mam już od dawna brzucholka hihi chociaż na początku zwracali mi uwagę że na buzi się pyza zrobiłam a teraz to w końcu wiedzą czemu więc już nic nie gadają
Robale
Berni pozwól że i ja Ci pożyczę powodzenia , oby szybko i sprawnie poszło
reklama
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Berni dawaj dawaj... albo już pewnie jesteś po, czego Ci życzę, bo ja to się długi czas męczyłam. Na szczęście szybko się o tym zapomina i cieszy z tej małej istotki . Aż mi się przypomniała moja akcja "chcę lody z Burger Kinga i już" haha i w czasie lekkich skurczy zajadaliśmy lody w BK .
Aaaa w ogóle. Dzisiaj byłyśmy w CB. Mała ma 54 cm i waży 4210g. Miałyśmy spotkanie z pediatrą, która sprawdziła wszystkie odruchy. Była wielce zaskoczona, że Maja sama trzyma główkę i się podpiera rączkami leżąc na brzusiu i dodała, że tak to robią dzieci w 3 m-cu życia. No cóż , tylko się cieszyć. Ogólnie wszystko ok i all right. Do tego spytała, czy dalej mieszkamy w małym mieszkanku (salon+sypialnia+kuchnia+łazienka i toaleta) i że jak tak, to fajnie jakbyśmy za niedługo mieli większe. Oczywiście jej od razu powiedziałam, że szukamy, bo co mam powiedzieć, że lubimy małe mieszkania? Za miesiąc kolejna wizyta i pierwsze szczepienie.
Aaaa w ogóle. Dzisiaj byłyśmy w CB. Mała ma 54 cm i waży 4210g. Miałyśmy spotkanie z pediatrą, która sprawdziła wszystkie odruchy. Była wielce zaskoczona, że Maja sama trzyma główkę i się podpiera rączkami leżąc na brzusiu i dodała, że tak to robią dzieci w 3 m-cu życia. No cóż , tylko się cieszyć. Ogólnie wszystko ok i all right. Do tego spytała, czy dalej mieszkamy w małym mieszkanku (salon+sypialnia+kuchnia+łazienka i toaleta) i że jak tak, to fajnie jakbyśmy za niedługo mieli większe. Oczywiście jej od razu powiedziałam, że szukamy, bo co mam powiedzieć, że lubimy małe mieszkania? Za miesiąc kolejna wizyta i pierwsze szczepienie.
Ostatnia edycja:
Podziel się: