reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Mgd ja tęz tego nie kumam ale gdzieś pisali że laski brały 1 newborn a potem te mini ale na logikę jak byś wzięła 2x newborn to dziecko i tak nie przybierze na wadze tak szybko do 5kg chyba że jakieś duże dziecko miałoby się urodzić np ok 4 kg . pieluszki się bardzo szybko kończą na początku. dużo kupek :-D

bernadetkka ja mam gravitamon ale przy innych też widziałam met zwangerschap en borstvoeding . chyba nie ma się co sugerować firma farmaceutyczna. mi się podobają suplementy dla ciężarnych i karmiacych z tranem 2 osobne tabletki i dobry skład z nutricii ale strasznie drogie i nie kupiłam :mad: chyba z 20 eur

reklama
No i ja nie kumam czaczy :)

Ale roznica cenowa miedzy pampkami newborn a mini jest duuuza ;)
Chyba kupie jedne newborn i reszte tych mini

O witaminach sie nie wypowiadam bo jestem anty :D

Bernadetka ale slodki maluszek:tak:Tabletki mozesz brac te co w ciazy:tak:ja biore puur mama (na nich tez pisze zwangerschaps een voedingssupplement)

Ayni ciekawe te pazurki:tak:musze ta str pokazac mojej siostrze ,jest kosmetyczka:tak:

Madzia i jak bóle podbrzusza przeszly?
Mgd daj tego sorbetu plizzzzzzzz:-D

Ja i mój maz tez bylismy mali ,Michal sie maly urodzil i do tej pory jest chudznka:tak:A mala tez podobno jest mala:-D

Wlasnie slyszalam ze czasem dzieci sie rodza z zebami:tak:No i rodzice maja zglowy pierwsze zabkowanie:-D

Thehague tak ma na imie Tamas:D takie dziwne, niespotykane ale po tatusiu:)

Dzieki dzieczyny, czyli trza sie wybrac do sklepu i zakupic witaminki, bo bez nich to tak dziwnie sie czuje:D

Karola ale za to mama od razu pogryziona!:szok:
Odnośnie witamin to ja z pl mam jeszcze zapas spory, biorę je jak nie zapomnę bo tak samo później są i na okres karmienia
Mgd jak dużę różnice wyliczyłaś? ja kupię napewno te na które bony były zniżkowe w paczkach a późniejsię zobaczy, i może one się różnią właśnie też tym że newborn ten pasek mają co kolor zmienia a mini to nie wiem czy też, a jak dla mnie te newborn są mega malusie, kiedyś jak się takiemu niemowlakowi nawet tego najmniejszego pampersa zakładało to był pod pachy heheh

Bernadetka Tamas po tatusiu czyli jest mały junior?? bo mój M powiedział że jak mały się w jego urodz pojawi to też po nim imię musi mieć i junior będzie hehe Ale dla mnie to było dziwnie i na razie mu mówię że nic z tego:-)

Ostatnia edycja:
KAROLA zapraszam na sorbet za godzine :D jeszcze sie mrozi.

KALLIE ale o jaka roznice Ci chodzi?? Mow duzymi literami bo mi ciaza mozg zjada ;)

Ide na chlodnik :)

Kallie tak maly junior:D
Ja tez bym nie chciala aby maly mial tak samo jak tatus na imie bo to tak dziwnie:)
wolam jednego a obaj przychodza:D

Mgd no o dużej różnicy cenowej pisałaś to pytam jaka jest ta różnica? hihi bo wiem tylko tyle że jakaś różnica jest i w ilosci pieluch w paczce też inaczej ale w sumie jak to przeliczyć to już dokładnie nie wiem bo nie patrzyłam na ceny żeby sprawdzić ile mniej więcej wychodzi za pampersa newborn a ile za mini

Bernadetka ale oni mają chociaż oryginalne imię więc w domu na jednego junior będą mówić i tyle heh a w szkole to raczej się nie odwróci kilku jak po imieniu ktoś zawoła czy nawet junior:-)

dziewczynki nie wiem co sie ze mna dzieje ale w ogole nie mam weny na pisanie .... czytam was cały czas na bieżaco ale jakoś nie wiem..... mózg mój się wyłaczył :( brzuch mnie pobolewa jak na okres :( nie cały czas ale teraz znowu ... i jeszcze ten upał mnie dobija ;(
no to sobie pomarudziłam :)

ide sobie winogronka podjesc i polozyc sie....

reklama
madziula spoko dobrze że nam dajesz znać. upał dziś niesamowity . mój termometr w domu pokazuje 26 stopni ciekawe ile na dworze.

Roztapiam się...

Do góry