reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

ISKIERKA??? Snilo mi sie ze rodzisz :D
Mi tez sie snilo ze Iskierka rodzi, i wszystkie bylysmy w szpitalu i czekalysmy na Oliwie :szok::szok::szok::szok::szok::tak:
hahahahahaha SZALONE KOBIETY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A moze Iskierka po prostu ma dzis busy day?
No właśnie, kobiety dziś sobota!!!!
I moj slubny wymyslił sobie mycie okien (WSZYSTKICH) na zewnątrz, wewnątrz itp. Jak zaczął to skonczyć nie mógł. Ja w tym czasie zrobilam pranie, śniadanie i pojechaliśmy do sklepu - wróciliśmy o ... 16.00 i mój mąż poszedł z synem pielić ogródek przed domem, a ja musialam komenderowac córką przy sprzątaniu - kurze, podłogi itp
O 19.00 swpóźniony mocno obiad, a potem zasłużony prysznic i wreszcie odpoczynek.
Nogi mi wchodzą w 4 litery, choc właściwie to nic nie zrobilam.....

jeszcze jestem w dwupaku, ale dziękuje Wam wszystkim za troskę:-):-):-)

reklama
Ayni- ja pociagiem jechalam ;) auta tez niet, trzeba sobie jakos radzic ;) z uwagi na to,ze mam jeszcze sporo energii i nic mi nie dolega (jeszcze :-D ) to korzystam i jezdze ;)

Bardzo bym chciala w Twoje strony zawitac, ale dleglosc mnie teraz lekko przeraza :-D jakby co to ja do siebie rowniez zapraszam :)

zakupowa lista wyglada nastepujaco :-D
szafa, lozeczko, materacyk, pokrowce na przewijaki (dwa w komplecie) przescieradla (2 w komplecie) spiworek, wieszak z sowami, recznik z kapturkiem, organizer do komody, organizer na sciane (x2- takie dwie"torby" do powieszenia- ciezko mi to nazwac po imieniu) kilka zabawek typu szmaciane ksiazeczki itp.,, cerata na materac (na wszelki wypadek) i to juz chyba wszystko z dzieciowych rzeczy ;-)

mialam kupic przewijak, ale ten ikeowski jakos mi nie podszedl? Czy Hema ma przewijaki? Cos mi swita, ale nie jestem pewna. A , no i wanienki nie kupilismy, bo jakas troche przymalawa byla i bez stelaza. Gdzie kupilyscie wanienki dla maluchow?

Nie moge sie doczekac tego jak bedzie wygldal jej malenki pokoik ;) Powoli sie za to zabieramy. Jutro jedziemy po farbe i moze za tydzien pomalujemy :)

Iskierka , aaaaaaa :))) no to nas zrobilas w bambuko :-D

Hahaha a nie mówilam :-p;-):tak:

Iskierka no tak juz wszystkie czekaja ,powinnas byc na bb 24 h na dobe :-D:-D
Yokasta fajne ,ze zakupy udane i ze jestes zadowolona:tak:Hema ma przewijaki :)

Ayni nas tez nad morzem postraszylo kropelkami deszczu ale przeszlo:tak:

Ostatnia edycja:
ja jade do Ikei za tydzien :)

Yokasta tak w hemie sa przewijaki te lepsze z gąbki bo o ile mi wiadomo w ikei sa dmuchane, chociaz kolezanka uzywa i nie narzeka .... wiec nie wiem jak to wlasciwie jest.....

no Iskierka nas przetrzymała w napięciu:)

karola82 zdolna bestia :) jasnowidz ???

A , no i wanienki nie kupilismy, bo jakas troche przymalawa byla i bez stelaza. Gdzie kupilyscie wanienki dla maluchow?Iskierka , aaaaaaa :))) no to nas zrobilas w bambuko :-D
ja kupilam na marktplaacu za bezcen - ze stelazem.
No sorki, dziewczyny, to nie było zamierzone.
Skoro chłop chce sprzątac, to trzeba mu na to pozwolić, żeby się nie zniechęcil:-D:-D:-D
Iskierka no tak juz wszystkie czekaja ,powinnas byc na bb 24 h na dobe :-D:-D
No niestety - mam starenki telefon na karte lebary i zero dostepu do netu...
Na abonament się nie zalapię bo nie mam holenderskich dokumentow - prawkmo już wymieniam 2 lata i wymienic nie mogę ;-);-);-)

Iskierka ja nie mam holenderskich dokumentow a mam telefon na abonament :) nie trzeba :)

No i kobieto jak mozesz mnie tak trzymac w napieciu, ja od rana czekam na foto Olivii a tu lipencja z miodem hehheh :-D

Iskierka my tez nie mamy hol dokumentów a abonament mamy i to juz z 4 lata:tak:Ale nata tez nie mam tel:sorry2::-)

Madzia no jasnowidz jak sie uda:-D:-D

W moim przypadku trzeba, bo ja mie mam polskiego paszportu. Legitymuję się wyłącznie polskim dowodem osobistym i niestety, ale żadnego telefonu na abonament nie dostanę - nigdzie

reklama
Do góry