reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Dzien dobry :)

Toscie mialy sny :D haha , mi sie dzis snilo, ze pracy szukalam. Do czego to juz doszlo ze pragnienie pracy pojawia mi sie nawet w snach.

No i piekny dzien, u nas troche wietrznie, wybieramy sie dzis z kocykiem i kawka w termosie na lono natury , mam jeszcze pare nalesnikow ze sniadania.

Dziecko to juz czuje w kazdym zakatku brzucha wiec jak sie prostuje to czuje i na dole i na gorze :D smieszne to :D Zycze wszystkim milego dnia :)))))))))))))))))

No jakos spac nie moge;/ coraz to gorzej, sama niewiem czy to moze to ze juz coraz blizej i sie denerwuje...:zawstydzona/y: posprzatala, ziemniaki obralam, kotlety zrobilam B do pracy wyprawilam, o 7 zasnela, i z godzine temu wstalam... jego nie ma to moge pospac w dzien:)
smutno mi tak samej siedziec...:sorry2:
Ja nie moge w nocy przed laptopem usiedziec bo zasypiam a jak tylko odloze go na bok to odrazu oczy jak piec zloty:)
Ayni nooo na taki piknik to ja bym sie wybrala a u nas nie ma gdzie:dry:a szkoda...

ISKIERKA to na bank rodzi;D nie zrobila by nam na zlosc i nic nie pisala....
az mnie ciarki przechodza:D jej:)

Ostatnia edycja:
bernadetkka to poszalałas, ja podobnie jak Astrid ide na internet jak juz spać nie mogę, ale zdarza mi sie to sporadycznie :)

nic nie piszecie, wziełam sie za pranie firanek ;)

Ostatnia edycja:
Bernadetka wow o 3 w nocy sprzatac:szok::-) ja to tez na necie lub ksiazke bym czytala...
A moze Iskierka po prostu ma dzis busy day?:sorry2:ale trzymyac kciuki nie zaszkodzi:-)

Bylismy na plazy bylo fajnie :tak:nie za cieplo ,nie za zimno :tak:ukopalam sobie gorke i polezalam az mi sie zaczelo zasypiac:-DMichas tez sie ukopal strasznie i juz padl:tak:

karola82 napewno coś sie dzieje u Iskierki bo ona jeszcze 2 dni temu pisała ze lubi siedzieć w domu, poza tym z rana zawsze napisała.....hiih

Helou!

A ja myslalam,ze jakies wiesci juz sa od Iskierki a tu lipa. Nie ma bata- musi rodzic :-D juz dawno by sie pojawila :)

My zaliczylismy wycieczke do Ikei. Kupilismy lozeczko i szafe dwudrzwiowa, troche rzeczy dla malej i mase roznosci oczywiscie ;-)zmeczona jestem jak pies, ale szczesliwa ;)

Wczorajszcze spotkanie z ciezarowkami -wypas nad wypasy ;) szkoda,ze tak daleko od siebie mieszkamy :(

Bernadetka- Ty to juz blizej niz dalej. Ja mysle,ze jestes nastepna w kolejce po Iskierce :)

Ayni- piknik super sprawa ;) nie ma jak kawka i nalesniki ;-)

reklama
Yokasta gratuluje zakupow, pewnie bylo przyjemnie, co ? Pochwal sie wszystkim co kupilas, rowniez te drobiazgi ! :) No i rowniez zapraszam w nasze strony do Zeelandii :) Ja nie posiadam wlasnego mobilnego srodka na benzyne wiec pociazkami sie nie tocze w odlegle rejony.

a nasz wypadzik dzis byl krotszy niz planowalismy bo zaczelo kropic i jakos pochmurno sie zrobilo. Mimo wszystko rozruszalam sadlo , poogladalam owce i kaczuski i inne ptactwo i spowrotem do domu. Nawet skypa zaliczylam z tata.

Ostatnia edycja:
Do góry