reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Iskierka ja mam polski dowod jedynie, nawet stalej umowy o prace nie, a mam normalnie na abonament.. hmmm.
A jak długo go masz?Bo moj mąż tez kiedyś mial - w 2008. Telefon na abonament, umowa na 2 lata. A jak chcieliśmy potem wziąść dla mnie to już byla d**a - bez paszportu lub holenderskiego dokumentu nie da rady

reklama
No widzisz, a ja próbuje wszedzie i nie da rady - T-mobile, KPN, Vodafone, Hi, i inne jakie pomniejsze badziewia. Nigdzie nie akceptują polskiego nr dowodu czy prawa jazdy.
Ja i tek musze to prawko wymienić, ale zawsze wyskoczy coś innego, pilniejszego;-)

Probowalam i osobiscie i przez internet - nie raz.
Nawet ostatnio babka z vodafone dzwonila do mnie w celu potwierdzenia zamowienia i daty dostarczenbia przesylki, ale zapytala z jakiego kraju jest dokument jakim sie posluguję... I lipa - ani telefonu ani umowy

Iskierka, ja mam Telfort, nie bylo w ogole problemu z podpisaniem umowy, wiec dziwi mnie, ze u Ciebie jest problem.. hm. naprawde nie wiem.. moze cos innego na rzeczy jest? ale co??

reklama
U nas tez tak jak u Iskierki, moj B ma paszport i on moze sobie wziasc ja nie mam i nie chca mi nigdzie dac tel. na abonament... wiec niewiem jak to tam jest:)

MY dopiero wrocilismy od znajomych, kazdy zadowolony, chlopaki pograli w pilke, my poplotkowalysmy i dzien zlecial:)
dzisiaj czuje sie jak bym wcale w ciazy nie byla:)
Jest strasznie goraco... mam nadzieje ze troche w nocy popada bo juz nie idzie wytrzymac:/

Do góry