reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

bernadetkka zameldowanie nie ma nic wspolnego, ja co roku rozliczam sie jakos w kwietniu i juz po miesiacu mam decyzje..... i co roku to samo, wiec to nie ma reguły........

reklama
bernadetkka ją też kiedyś słyszałam taka tezę że zameldowani idą szybciej ale chyba jakas polska bujda. ja cały czas dostawalam zwroty o czasie a często po bo nie wypelnialam na czas i byłam zameldowana w pl. a teraz wyslalam na czas i ani listu ani nic. dzwoniłam do belastingu ale dziś tylko do 17.00 czynne a normalnie do 20.00 ;/ no ale mój mąż optymista twierdzi że list przyjdzie jutro. haha chcialabym o_O nie powiem ale już mam plan na ta kasę przynajmniej część XD

A ja wlasnie wyciagnelam ze skrzynki lista:) wkoncu przyszedl:) teraz tylko czekac na pienizki:)
tez juz mam plana na co pojda i tak czekam z niecierpliwoscia, bo chce miec to juz z glowy:)

Bernadetkka wow,zazdroszcze, akurat jak o tym rozmawialysmy! Niesamowite! :D
Tez bym chciala juz dostac, a nawet jutro. Sledze jedno forum holenderskie i tam pisza, ze tez wlasnie dzis podostawali listy Ci co jeszcze czekaja.
FOK.nl cookie-informatie
No, ale u mnie narazie nic :( Moze do nas na wyspy dojdzie dopiero jutro ? ACH bylabym happy.
No ja bym w PL poszalala i pokupowala pare rzeczy ;) dobrze przynajmniej ze wiekszosc wyprawki mam juz z glowy :) No bedzie jak bedzie, trzeba byc optymista, w koncu nie mam na to wplywu.

Ayni badz dobrej mysli:) jak nie jutro to moze w poniedzialek:)
Wlasnie kolezanka napisala ze tez jej przyszedl a tego samego dnia sie rozliczalismy:)
Ja za te pieniazki nie poszaleje, bo trzeba wlozyc czesc w samochod zeby bylo wszystko w jak najlepszym porzadku:)
poszaleje jak przyjda Bartkowe:D

Iskierka odezwij sie:) bo zastanawiam sie co oni Ci tam mogli jeszcze zrobic...
no chyba ze nadszedl wyczekiwany moment:)
mnie zaczelo bolec spojenie ale staram sie nie myslec o tym:D

Dziewczyny co myslicie o tym wozku?? tak go ogladam i ogladam i niewiem wkoncu, bardzo mi sie podoba:)

http://kind-baby.marktplaats.nl/kin...no&fta_ind=10&fs=1&thumb_click=1#photoGallery

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry