reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Astrid jak tobie sie zaczał obnizać w 35 i urodzilas w 40 to by mi wypadało ze urodze w 37 to w sumie nie źle ale nie chce szybciej ;)
No tak akurat :)). Koleżanka urodziła w 38tc :-) i wszystko ok.
A co do chudnięcia, to mąż zauważył, że już schudła i nie chodziło mu o brak brzucha, tylko o tyłeczek :-D. Jak jeszcze mi brzuch odzyska swoje kształty, to z tymi cyckami będę, jak gwiazda holyłódzka :-D.

reklama
MADZIULA sam sie wzial za siebie(maz).
Chodzi na silownie i zaczal jesc zdrowo-zero bialego chleba,(tylko 2 kromki czarnego na sniadanie),zero oleju,makaronow,ryzu,masla,slodyczy...
Nie podjada w ciagu dnia..ma okreslone pory jedzenia.
Sniadanie:dwie kromki razowca z pindakaas
Obiad:glownie kurczak,lub jakies mieso bez tluszczu,ryba,warzywa
Kolacja:salatka z tunczykiem lub parmezanem
I podzera tylko owocami :)
4 miesiace i -16kg.

Fajna ta mata! Ja na razie nie kupuje..mam za to lezaczek :)
Zobaczymy jaka charakterna bedzie Kausar :D

ATRID alez Majeczka jest cuuudnaaa!!!! I jaka kruszynka :) jeszcze raz Wam gratuluje :)

Laski zostaje w szpitalu :( jakies 4 dni pewnie...
Szyjka sie skraca...
Dostane leki na podtrzymanie i sterydy na plucka malej...
Jeju masakra jakas !! Niech Cie tam trzymaja, najwazniejsze, ze maja na was oko i beda was kontrolowac, no i ze masz internet! :D Mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok, jeszcze nie czas... powiedz mi jak Twoj Aleksandryjczyk zyje bez ryzu :D cud jakis ! No zobacz, zobacz, ladnie , fajnie ze wzial sobie taki cel. I 4 kg/miesiac to idealnie jesli chodzi o spadek.

mgd o Boże aż sie sama boje :) trzymaj się i nie stresuj, wszystko bedzie dobrze ;(

ja dzisiaj dzwoniłam do poloznej bo cos mi sie chyba brzuszek troszke obnizył i spojenie mnie pobolewa wiec chcialam zapytam czy to tak moze byc, czy nie za wczesnie to polozna powiedziala ze tak moze byc ale jak dostane jakies upławy lub wody odejda to mam dzwonic..... nie wiem czy sama sie schizuje czy faktycznie cos tam jest na rzeczy ....
Ty tez sie trzymaj i bacznie obserwuj co sie dzieje, wszystko bedzie olrajt Magdaleny drogie.

Iskierka a ty tez, co was tak wzielo? Astrid was zmotywowala ? :p poczekajta jeszcze troche!

jeju gdzie tam moj wrzesien... wake me up when september comes....
:nerd:

Astrid gratulacje raz jeszcze!!:) Dobrze że urodziłaś już w szpitalu a nie w samoch skoro tak długo szukaliście:szok: A jakie znieczulenie brałaś i jeszcze coś dodatkowo ci dawali? no i jak Majeczka się spisuje po tej stronie, jest taka słodka:-)

Mgd no to teraz masz dopiero przymusowe leżenie i nie ma że tak nudno. Ale dobrze że kilka dni poobserwują, ciągle pod nadzorem i musi być dobrze:)

Ayni dzieki :) obserwuje, obserwuje :) w razie co to tel. do połoznej a swoja droga to juz nie moge sie wizyty doczekac zeby sie dowiedzieć jak to naprawde wygląda ;)

Brałam w kręgosłup :-D, uczucie śmieszne, jakby wlewali jakiś olej. Bez znieczulenia chyba bym umarła :baffled:. Maja śpi. Coś tam pociumkała cycka i slaaapeee. Mogłaby więcej, bo mnie cycki bolą, a nie mam laktatora jeszcze.

Ayni dzieki za linka:happy: ja tez niestety nie wezme nic po swoim chłopie bo on dlugi i chudy:-D

Mgd trzymaj sie tam, wazne ze maja na ciebie oko, napewno wszystko bedzie w porzadku:tak:

Iskierka nie tylko ty sie stresujesz, ja tez zaczełam juz przezywac:-( i tez mam tyle energi ze głowa mała, ale tylko lezac jak juz wstane to gdzies ta energia zanika...:dry:

Madziula u nas jak była z kraamzorg to tez mielismy materac, niby nic nie mowila, ale po tygodniu materac szlak trafif:-D i zostalismz bez lozka... tydzien temu za to dostalam za darmo uzywane ale tez nie da sie go podniesc... trudno, nawet jeszcze nie zamowiłam tych podnosnikow:szok:

Astrid sliczna coreczka:tak: i ty sama wygladasz jak bys nie rodzila;-)

U na pada a raczej leje masakrycznie....:no: czuje sie jak by mnie ktos przeżuł i wypluł:crazy:

reklama
Do góry