reklama
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
mgd ja to zrobiłas? ja bym z 8 tez chciala mojego odchudzić bo on sam próbuje nieudolnie
Iskierka71
Fanka BB :)
Dziewczyny zgłodnialam i zasiadam wlasnie z jogurtem do kompa...
haft m i dzisiaj nie idzie, dwa razy już prułam i nici rozerwalam - chyba mam za dużo energii i zaczynam poważnie myśleć o umyciu tych okien
Wczoraj wieczorem zauważyłam, że im bliżej porodu tym częściej chwyta mnie stres. Jest to o tyle dziwne, że mam za soba już dwa porody i generalnie wiem, co z czym, jak sie zaczyna, czego się spodziewać. Z drugiej strony boję się, że nie zdążę do szpitala, że urodzę sama, bo mąż nie dojedzie, że wyjdę ze szpitala za wcześnie, że nie będzie miał kto mnie odebrać, że zostanę leżeć w łóżku na pastwe jakiejs obcej baby z kraamzorg.........
Ufff, lepiej mi;-)
Ja zamówiłam te podnośniki, ale łożka raczej nie podniosę. Nie wiem czy nie urodze prędzej zanim te podnośniki dotrą
Madziula - kupilam dwa takie kocyki, są suuuuuuuuper :-)
haft m i dzisiaj nie idzie, dwa razy już prułam i nici rozerwalam - chyba mam za dużo energii i zaczynam poważnie myśleć o umyciu tych okien
Dziwnie. Mam problem z zaśnięciem a jak już zasnę to potem mam problem z dobudzeniem się. Spojenie mnie boli, średnio co 20-30 minut chodze do wc bo jakoś mam pęcherz coraz mniejszy. Rozpiera mnie jakas energia, ale jednocześnie nic mi się nie chce...Iskierka A ty jak sie czujesz?
Wczoraj wieczorem zauważyłam, że im bliżej porodu tym częściej chwyta mnie stres. Jest to o tyle dziwne, że mam za soba już dwa porody i generalnie wiem, co z czym, jak sie zaczyna, czego się spodziewać. Z drugiej strony boję się, że nie zdążę do szpitala, że urodzę sama, bo mąż nie dojedzie, że wyjdę ze szpitala za wcześnie, że nie będzie miał kto mnie odebrać, że zostanę leżeć w łóżku na pastwe jakiejs obcej baby z kraamzorg.........
Ufff, lepiej mi;-)
Domysliłam sięIskierka ja wziełam pania z kraamzorg bo niestety mam zerowe pojecie o małych dzieciach oprócz tego ze kiedyś zmieniałam pieluszki chrześnicy
Ja zamówiłam te podnośniki, ale łożka raczej nie podniosę. Nie wiem czy nie urodze prędzej zanim te podnośniki dotrą
Madziula - kupilam dwa takie kocyki, są suuuuuuuuper :-)
Dobry, dobryIskieron, dzien dobry!
Madziula85
Iskierka71
Fanka BB :)
Madziula, ja podobną kupilam w Dzien Królowej za... 5€
Madziula85
mgd o Boże aż sie sama boje trzymaj się i nie stresuj, wszystko bedzie dobrze ;(
ja dzisiaj dzwoniłam do poloznej bo cos mi sie chyba brzuszek troszke obnizył i spojenie mnie pobolewa wiec chcialam zapytam czy to tak moze byc, czy nie za wczesnie to polozna powiedziala ze tak moze byc ale jak dostane jakies upławy lub wody odejda to mam dzwonic..... nie wiem czy sama sie schizuje czy faktycznie cos tam jest na rzeczy ....
ja dzisiaj dzwoniłam do poloznej bo cos mi sie chyba brzuszek troszke obnizył i spojenie mnie pobolewa wiec chcialam zapytam czy to tak moze byc, czy nie za wczesnie to polozna powiedziala ze tak moze byc ale jak dostane jakies upławy lub wody odejda to mam dzwonic..... nie wiem czy sama sie schizuje czy faktycznie cos tam jest na rzeczy ....
yokasta
Zaangażowana w BB
Mgd trzymaj sie tam! Wierze,ze Kausar jest u Ciebie dobrze w brzuchu i poczeka jeszcze pare tygodni!
Przesylam duzo cieplych i pozytywnych mysli!
Przesylam duzo cieplych i pozytywnych mysli!
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
mgd o Boże aż sie sama boje trzymaj się i nie stresuj, wszystko bedzie dobrze ;(
W sumie, warto to obserwować. Mi się zaczął obniżać jakoś w 35 tc. Zawsze, to możesz wcześniej urodzić. Najważniejsze, to się nie stresować .
Mgd - trzymam za Was kciuki. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku.
reklama
Madziula85
Astrid jak tobie sie zaczał obnizać w 35 i urodzilas w 40 to by mi wypadało ze urodze w 37 to w sumie nie źle ale nie chce szybciej
Podziel się: