reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
wiem wiem, jestem od ponad 3 lat zarejestrowana na innym forum i tam tez nie lubimy konspiracyjnie cichych forumowiczek ;)

cieszę się, że Was znalazłam, bo mi smutno w tym Ams, chętnie poznam jakies forumki do wspólnych wypadów, spacerków, tymbardziej że mój Zenon jest uzależniony od PS i do tego okropny domator, a ja się duszę w domu :baffled:

bryyyyy

co do ciasta , Ayni gdybys mieszkala blisko to co drugi dzien byłabym u Ciebie hihih ale mój mąż dziwnym trafem wczoraj pomyslal ze dzisiaj dzień mamy i kupił w pl sklepie ciacho mniam mniam zrobił mi niespodzianke :)

Mamo ZiM zmieniłas kolor ?? heheh w sumie nie źle heheh kolorowo bedzie....

Witam Was mamuśki po powrocie!I pozdrawiam Was wszystkie!!!!!!!!! Poranna zmiana znowu na posterunku! Te dwa tygodnie minęły strasznie szybko....:baffled: Wyjazd udał się średnio....:-( Wróciliśmy wczoraj rano i od razu zabrałam sie do roboty. Pod naszą nieobecność znajomy odmalował nam kuchnie i salon. Z początku nie byłam za bardzo zadowolona, ale jak poustawialiśmy meble i jak wszystko wróciło na swoje miejsce to okazało się, że wszystko wygląda ciekawie. Część roboty została mi na dziś.....i rozpakowywanie.....masa tego jest. Najpierw kawka, a potem obowiązki:-)

NdidiAmaka witam:-)

Laru gratulacje!!!!!!!:-)

Marzenka jak tam nowe gniazdko?

Mamo grypa żołądkowa.....paskudztwo....do nas też kiedyś się przyplątała i masakra była. Życze Twoim gwiazdom zdrówka i poprawy jesli chodzi o jedzenie.

A teraz kawka.........:-):tak:

witaj spowrotem madi

wiem o cyzm mowisz bo jak by urzadzalisym mieszkanie pomalowalismy kuchnie i salon to mnie sie płakać chciało , ale potem jak sie tasmy poodklejało poustawiało to zaczeło mi sie podobać ale i tak mam w planie zmiene koloru w salonie i kuchni... na szczescie mam salon z kuchnia wiec nie ma duzo roboty bo mamy wielkie okna wiec kuchnia ma jedna mała sciane a salonn dwie :) wiec jak pojedziemy do pl to kupie 2 farbki :) zastanawiam sie nawet nad pomalowaniem salonu w dwoch kolorach :) tak jak nieraz w tym programach metamofozach pieknie dopasowuja kolory :)

madziula ja tez mam salon z kuchnią:-) Mi zawsze jest ciężko dobrac kolor jak planuje malowanie....sama nie wiem czego chce.

Moje biedne kwiatki ucierpiały....koleżanka miała mi podlewać i efekt jest taki, że połowie pousychały liście.....jeden opadł całkiem, ale postawiłam go na jego stałym miejscu i się podnosi do góry.

Dobra powoli biore się za robote......torby same sie nie rozpakują i samo się nie posprzata....
Wracam do codzienności.......

Dzien Dobry
Madziula ja nic nie zmienialam,tylko skopiowalam login i samo sie zmienilo,ale ze o tym wspomnialas to postanowilam ze sie pokoloruje
:-D
Madi wkoncu wrocilas,jak bedziesz na silach to opowiedz jak bylo.
My mielismy wychodzic do kur ale zaczyna kropic:wściekła/y:popoludniu brat nas do siebie zaprasza ale to daleka droga i z dziecmi jeszcze,niechce mi sie ...no ale co powiem mamie ,ze jej nie zawioze...glupio tak.
Nooo w kazdym razie milej niedzieli.

Hej! Matko co tu robić w taką nijaką pogode??? Rano byliśmy w kościele, teraz obiad się podgrzewa a potem chyba kids eiland... No i postanowiłam że babcia na dzień dziecka kupi wnusiowi rybkę :) Jak byliśmy w zoo to bardzo długo przyglądał się właśnie rybką. Kurde szkoda że to już niedziela i mój mąż do pracy jutro...a tak mi pomagał:( No ale co dobre szybko się kończy, ale przynajmniej moja mama też mi pomaga więc nie będzie tak źle. NdidiAmaka witam! madinld super że już jesteś i szczęśliwie podróż w dwie strony się udała! Opowiedz właśnie jak się dzieci sprawiły w podróży? Mnie czeka podróż 10 godzinna już za miesiąc tyle że pociągiem teraz nie samochodem i aż się boje myśleć co to będzie...MamaZ&M udanej wizyt u brata :) Uciekam do obiadu bo maluch zaraz po obiedzie idzie spać. Więc spokojnej i miłej niedzieli!

reklama
Cześć Wam.
Właśnie doczytalam, że jestem jednyą z
konspiracyjnie cichych forumowiczek
. Ale, co mi tam:-D:-D:-D:-D
My dziś dzien spędziliśmy w domciu. Tzn mała bywala na dworze, bo jak nie padalo to spala sobie tam w swoim wozeczku, ale reszta rodzinki siedziala na 4 literach z dala od wiaterku, deszczyku i słonca.
Olivia twardo trenuje stanie przy czym tylko się da i siadanie na pupę z wysokości. Ćwiczy śmieszne miny, szczerzy swoje dwa zębolki, krzyczy kiedy my rozmawiamy między sobą i rozrabia, rozrabia, rozrabia.....
A ja mialam już pierwsze ostre starcie z mamą..... no ale już jest ok i dziś wsplnie świętowałyśmu Dzień Matki :-D
Hafciarsko stoję w miejscu, poza tym mialam kilka rzeczy zaplanowanych (nie hafciarskich), ale też czekają na lepsze chwile (np urlop w sierpniu):-D:-D
Jutro szary poniedzialek w pracy, ale bijna weekend laseczki:-D:-D:-D:-D Piątek mam wolny, bo musze syna z campu odebrać, a w niedzielę jedziemy do Rotteradmu na Eco shell maraton czy jakoś tak :-p:-p:-p:-p

Do góry