reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

ayni chyba nie dokucza jej zbyt mocno, nie placze, nie ma goraczki, usmiechnieta i spi dobrze i najwazniejsze ze sie nie drapie. Ale smaruje ja pudroderm bo ta hol pianka nic nie daje. Ale wszedzie ja obsypalo, najwiecej we wloskach i na dupci.:no:
marzenka to tez fajnie mialas z drzwiami:-)

reklama
Kiedyś jak mieszkałam w okolicach Venray, czyli niedaleko Bernadetkki też miałam przygode z drzwiami. Wyszłam na podwórko, żeby pranie powiesić, a Karolek był w domu. No i drzwi mi się zatrzasneły.....a ja klucza przy dupie nie miałam.....pukałam w okno do młodego, żeby mi otworzył od wewnątrz, wystarczyło pociągnąć za zasuwe, ale on nie zajarzył o co chodzi......Wkr...am się i pizgnęłam z całej siły z buta w te drzwi i......:szok:otwarły się.........!!!!!!!!chyba porządnie się nie zatrzasnęły. Ja teraz to zawsze sprawdzam pięć razy czy klucze wzięłam.

Ayni Ty ciągle kusisz tymi Twoimi specjałami..........dawaj troche:tak:

Ze mnie jest stara filmiara i polece Wam coś! Kobitki oglądnijcie sobie film ''Siedem dusz''. Dobry i bardzo wzruszający....

ja chyba nie ogladalm...wiec chyba zapodam sobie go na dzisiejszy wieczor...:)

swoja droga chyba nigdzie dzis nie wyjde dpoki moj nie wroci bo ciagle pada...slonce chce sie przebic ale cos mu to nie wychodzi :/ pada i pada wiec nie ma sensu dzieci ubierac nawet

Ayni nie rob juz smaka na te slodkosci bo ja nie dosc ze jestem dzis uziemiona to mam mega ochote na cos slodkiego a wszystko co bylo pozjadali...:/

No i dałam się nabrać pogodzie. Przez chwile słońce i bez deszczu zadowolona udałam się z małym na spacer...po 20 min był powrót do domu i płacz że za krótko :/ a tłumaczenia że pada wsadzić można sobie w d... Tak się biedak zmęczył płaczem że zasnął mamie w ramionach :) marzenka88 mój mały pierwszy ząbek miał w wieku 3 miesięcy a potem to już hurtowo szły:/ Od października 2012 do dziś wyszły wszystkie 4 i te dwie 5...

Kasia super są Twoje dziewczyny! Jak ładnie Marta buziaka posyła (; Patrząc na ten filmik to nie mogę się doczekać aż moja taka duża będzie (; Chociaż chyba się wtedy na jakieś medytacje zapiszę bo mnie łatwo z równowagi wyprowadzić (tak do wcześniejszej wypowiedzi (; )

Ayni mi kiedyś pies drzwi zatrzasnął jak do ogródka wyszłam (parę lat temu, u rodziców, to rano było a oni oboje do 17 w pracy... tak odkryłam sąsiadkę polkę:-D)

Ewelina - cudna biedronka (;

A mi dzisiaj przywieźli meble do sypialni (; i poskładali wszystko w 1h... a ja się połtora godziny męczyłam z głupią szafką nocną:szok:

Agss nie nawidze sladaniamebli wole zawsze jak ktos mi to zrobi...bo ja sie tylko nawku....m.

mk 3 miesiace pierwszy zabek-no niezle....:) heh...szybko idzie wam to..nie powiem:)

A moje lobuzy dalej kime robia...od 13...jak na zlosc...jak mam gdzies wyjsc to spia...kolezanka juz czeka czy idziemy czy nie a oni w dobre spia...narazie nie pada...ale pewnie jak wstana znowu zacznie padac i w koncu na serio nigdzie nie wyjdziemy...

reklama
Mamo świetne te Twoje kobietki:-) Podziwiam Cię wiesz........Ja czasem nie umiem sie ogarnąć przy jednym dziecku, a Ty dajesz rade przy dwójce i to w jednym wieku! Czasem jak tak moja dwójka da mi popalić do tego stopnia, że mam ochote skoczyc z balkonu to zastanawiam się jakby to było mieć w domu bliźniaki......podziwiam Ciebie i wszystkie inne mamy bliźniaków!

marzenka oglądnij, bo warto! Jak płaczesz na filmach to radze Ci przygotowac sobie tira chusteczek albo najlepiej całą pake xxxxl papieru toaletowego! Ja czasem rżne takiego twardziela i mówie sobie tylko sie nie rozplacz, a i tak niewytrzymuje. A na tym filmie wytrzymać bez wycia to rzecz niemożliwa!

Polecam Wam jeszcze film ''Bez mojej zgody'' też łapie za serce.

Do góry