reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Hej...

Ale tu ruch normalnie...hehe...chyba wszystkie na forum fejsowe sie przeniosly :)

Ja juz popijam kawke...zaraz ubieram dzieciaki i ide na sklepy...musze zachaczyc do Akciona po kolorowanki...
Dzisiaj juz ladniejsza pogoda co prawda slonka jeszcze nie ma ale wiaterku nie ma i cieplej wiec moze moze cos z tego bedzie :)

Pomysla na obiad o dziwo dzis mam-robie pieczonki :)

reklama
bryyy

mnie tez sie bardziej podoba na fejsie bo rozmowy sa na biezaco, baaa nawet czasem nie mozna nadażyc jak sie baby skumuluja heheheh tylko pik pik pik az sie moj maz juz dopytuje z kim ja tak ostro pisze na tym kompie pol dnia hahahahah

Iskierka dobrze ze z Olivią wszystko dobrze i obeszło sie bez bólu :):)

nic, bujamy sie na zakupki :)

Iskierka nooo ja też tate mialam za osobistego szofera. Ty uważaj bo to się dopiero tak zaczyna a potem to dopiero będzie. Np. Spanie u chłopaków :D no ok. Nie będę Cię już denerwować ;-)

Astrid jak zwykle możesz wpaść do mnie na obiad ; D ja dzis mam kuchnie fusion polsko-wloska. Czyli barszcz czerwony z ziemnisczkiem i jajeczkiem oraz spaghetti ze szpinakiem, czosnkiem i parmezanem.

Pochwale się ze umylam dziś lodówkę. Musze się postarać co by mi tatko nie marudzil i nie biegal ze szmatką :D

A mi sie tak dzień dłuży... niech już będzie ta 17...

Ayni heheh gratulacje umycia lodówki hihihiih ty już dnia mi nie przyśpieszaj bo mnie tak dobrze.....

własnie byłam na centrum bo M mi auto zostawił.... musialam sie w etosie zaopatrzyć, powiem wam ze warto zbierać babyzegelsy i te inne bo potem polowe za zakupy sie płaci i gęba sie cieszy :):) teraz jeszcze chusteczki do pupy w promocji :)

Witam
mnie tez sie bardziej podoba na fejsie bo rozmowy sa na biezaco, baaa nawet czasem nie mozna nadażyc jak sie baby skumuluja heheheh
No ja właśnie dlatego nie lubię dyskusji na fejsowych grupach, bo nie można za wami nadążyć, a niestety nie moge siedzieć przed kompem 24h na dobę. Czasem i 2h przy kompie to dla mnie abstrakcja...
musialam sie w etosie zaopatrzyć, powiem wam ze warto zbierać babyzegelsy i te inne bo potem polowe za zakupy sie płaci i gęba sie cieszy :):) teraz jeszcze chusteczki do pupy w promocji :)
No warto, warto, ale ja osobiście mam do Etosa jakoś nie po drodze....

Powiem Wam, że od wczorajszego zabiegu moja Olivcia zaczęła mówić "GRRRRRRRRRRRRRR" :-D:-D:-D:-D

Dzień dobry w słoneczną niedziele:-)

Ayni ja to sie zebrac nie moge, żeby umyć swoją lodówe...........jeszcze tym bardziej teraz jak mała wymyśliła sobie, że będzie na mnie wyłazić i piszczeć to odechciewa mi się, bo z marudzącym dzieckiem przy nodze to cięzko cokolwiek zrobić.....

Za 3 tygodnie wybieramy się do Pl. Ciekawe czy dane mi będzie odpocząć. Mam cichą nadzieje, że dziadkowie się wykażą i porwą nam nasze dzieci potwory....marzę o odpoczynku i chciałabym się jakoś rozerwac z moim Ł.......bo normalnie to się nie da. Rano do pracy idzie, a jak wraca to jest prawie wieczór i pomaga mi przy dzieciach, a ja w tym czasie zawsze cos mam do zrobienia i tak wygląda nasze wspólne spędzanie czasu. Chciałabym, żebyśmy gdzieś razem w Pl wyskoczyli albo tak zwyczajnie poprostu poszlibysmy się zabawić....Wczoraj jak potwory wkońcu padły, usiedlismy sobie z piwkiem, ale i tak nie poszaleliśmy, bo Ł dziś do pracy musiał iść.

Wczoraj byłam na zakupach i jak zwykle poszalałam. Kupiłam żarcie, bo lodówka płakała, że głodna...do tego słoiczki, pampersy, mleko dla małej itp, nawet mojemu Ł coś kupiłam, a o sobie nie pomyślałam, a tyle rzeczy mam na oku....w Pl nadrobie zaległe zakupy. Jak wpadne do Rosmana to wyniose kilka ton....chyba wynajme tira.

I może o fryzjera zachacze.....ale nie mam pomysłu na nowy look.....mam teraz włosy do ramion, są cieńkie ale jest ich dość sporo i musze sie nieźle napracować, żeby nie były oklapniete wwwwwwwwwwrrrrrrrrr czasem ich nienawidze. Chciałabym dac mojej czuprynie nowe życie, ale mam wrazenie że w każdej fryzurze będę wyglądać jak oszołom.....szukałam w necie, ale nic nie znalazłam......

Ale nadrukowałam:szok: A to przez kawe:szok: ale była k...a mocna........ide cos robić, już dość tych moich wypocin niedzielnych.....Miłego dnia dziołchy:-)

dzien dobry

Iskierka nie moge sie z Toba niezgodzić , jak dziewczyny sie rozpedza na fb to szok !!! hehehe

madi czyzby Twój Ł tez miał na imie Łukasz?? bo kiedys sie zgadałysmy ze nawet sporo dziewczyn tu ma Łukaszy heheh
ja sobie tez nic nie kupilam, a w vanharrenie takie promocje i nawet moje rozmiary były ale co z tego ze takie fasony ktore nie nadaja sie na moje szerokie stopy bo w palcach cisna....

pogoda do do..... mgła, szaro.... mam nadzieje ze sie jeszcze rozpogodzi :)

Witam. My już po śniadaniu. Dziecko mi zabralo banana :D
Jejku ja to sie teraz wysypiam odkad A sie juz nie budzi... nawet mojego męża już nie potrzebuje żeby rano wstawal ale dzis go wygonilam żeby się nie odzwyczail.
Madinl u nas to samo. Mój mąż wczoraj odpadl po 22... :/ tosmy poszaleli..
Ja postanowilam wlosy zapuszczac ale zaczelam sie zastanawiac nad jedna fryzurka skoro juz bede w Tn bo tam ceny jak w Polsce. Sama nie wiem ; p ciac czy zachować.

Iskierko fajnie że Oliwia powiększyła gamę swoich osiągnięć dzwiekodajnych :D

A propos drogerii to ostatnio w kruidvacie bylo promo na doekjes do pupy pampers 6cio pak za 7.99 €.
Kupie x3 i będę miała 18 opakowan :D

W końcu jest slonecznie więc czas sie wybrać do zwierzątek :rolleyes:

Załączniki

• tumblr_lywe7yzmjl1ro5jd6o1_500.jpg
    tumblr_lywe7yzmjl1ro5jd6o1_500.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
reklama
Madziula tak mój Ł to Łukasz:-) oj za butami też musze się rozglądnąć....a za czym nie musze.....
U nas pieknie słońce świeci:-) Także zapraszam do Venlo na opalanko:-)

Do góry