reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

witam sie i ja:-)
nana miej wszystko na oku, zycze powodzenia, oby wszystko sie wyjasnilo i Tymek polubil tam chdzic, duza buzia dla was:tak:
kasia moze kawka jutro????

A ja w koncu obrobiona, ciacho upieczone, slatka i zimne nozki tez zrobione i karkowka upieczona tez, pachniw w calym domku ze ho ho,
ale...........padam na pysk, mala menda, duza jeczy ze nie chce sie myc, no a duzy spi wysmarowany w kropki:-)

U NAS JUTRO swieconka na 17.30

Zycze wam zdrowych i spokojnych swiat, smacznego jajeczka i mokrego dyngusA:-):-):-)​

reklama
marzenka mój Ł też zbiera punkty:-) Jak dziś wróciłam z pracy to czekał na mnie obiadek. Wszystko tak ładnie przygotowane:-)n Aż miło.
A ja się dzis popisałam w pracy.....holender u którego sprzątam ma dziwne nawyki zostawiania rzeczy w miejscach gdzie leżeć nie powinny. I zostawił taki obrazek-pamiątke rodzinną na stole, a ja przez przypadek strąciłam go na podłoge i potłukło się szkło w tym obrazku....zestresowałam się i byłam pewna, że dostane zrypke. Poszłam i powiedziałam mu o tym, a on zaczął się śmiac i pogratulował mi, że mu o tym powiedziałam.:szok:

Jutro przyjeżdża teść także od rana mam zapieprz. Więc napewno opuszcze kolejną ''poranną zmiane''!
marzenka musisz sama czuwać na posterunku:-D Ty nie pij kawy na noc, bo nie zaśniesz!:-) Ja jak wypije kawe wieczorem to mojemu Ł spać nie daje:-D:-D:-D:-D:-D:-D....za duzo energii mam wtedy:-D

nana w tamtym kinderopvang czułam się dyskryminowana i w paru innych sytuacjach też. Niestety czasem tak bywa, ale nierozumiem dlaczego, przeciez my nie jesteśmy gorsi od nich. Pilnuj i obserwuj. Ta babka co sie wydarła na dzieci o której pisałaś juz wydaje się podejrzana, bo chyba nie takie podejście do dzieci powinna mieć pani w psz czy w szkole......ja bym jej patrzyła na ręce.

ŻYCZĘ WAM DZIEWCZYNY SMACZNEGO JAJKA I UDANYCH ŚWIĄT SPĘDZONYCH W MIŁEJ ATMOSFERZE!!!!!!!!!

Dobranoc kobitki:-)

Ewelinka to sie dzis napracowalas ulala... u mnie w kuchni tez dzis wrzalo ale nie az tak hehe :)
bernadetka obawiam sie ze 2 dni moga nie pomoc w zaklimatyzowaniu sie maluchow...dla oby dwoch bedzie to nowa sytuacja trudna do przyjecia ale moze moze...kto wie :)
Pamietam jak moja Oliwcia sie urodzila i Kacper nie wiedzial co sie dzieje...kto to jest u mnie na rekach...strasznie zazdrosny byl...:) hehe
madinld to chyba Ci nasi mezowie jakies postanowienia swiateczne zrobili haha...moze spodziewaja sie wielkiego zajaca w nagrode za dobre sprawowanie haha :)
mi kawa nie szkodzi na noc haha...moge wypic o 19 a i tak zasne :)

No nic uciekam nynu...dobranoc dziewczynki i....WESOLEGO ALLELUJA :)

dzien dobry

my juz na nozkach i zaraz szykujemy koszyczek :) wiosny za oknem nie ma ale chociaz kapka słoneczka nastraja do wyjscia z domciu :)

moje dziecie dzisiaj przespało noc a okazało ssie ze zwyczajnie jadła za mało mleko...wczesniej robilam 150 ml + mleko a teraz zrobilam 180 ml + mleko i spi jak taalala.... ze tez wczesniej an to nie wpadłam hihiih

Witamy sie i my prawie po poludniu :)
Mała śpi wiec byl czas pomalowac jajca, swieconka gotowa czeka na spacer do kosciola tylko jeszcze ciasta i jakas salatka by sie przydala, ale to moze wieczorem lub przy kolejnej drzemce mojej Dzidzi. A jutro to juz tylko do 10 i laaaaba :) tesciowa wyjezdza i widzimy sie dopiero w sobote na weselu :) przynajmniej uda mi sie moze Mala wykurowac do tego czasu jak nie bedzie miala stycznosci z zarazkiem ;) wczoraj bylismy u lekarza zeby przepisal jakies leki bo wiadomo swieta i lepiej miec cos w domu niz po pogotowiach potem jezdzic :) przy okazji okazuje sie, ze u Malej oprocz gornych jedynek wychodza dolne trojki :confused: a gdzie dwojki ja sie pytam??? :shocked2: no i zwazyla Mala zeby dopasowac dawke leku i w ubranaich wazy uwaga AŻ 7900 :D dobrze, ze puce ma bo lekarka pomyslalaby, ze Ją glodzimy :) a tak po prostu to szykuje sie do wyborow miss i taka Jej uroda ;p

przy okazji Wesolych Świąt Wszyyyystkim!!!! Bo nie wiem czy bedzie jeszcze czas wejsc na forum :)

Witam sie i ja w przerwie miedzy praca ,mialo byc wolne a jest tylko przerwa.

Wesolych ,cieplych i radosnych Swiat Wielkiej Nocy:-)

Nana - mam dla Ciebie propozycje odnośnie małego i ewentualnej przemocy w psz...jak masz możliwość, to wszyj mu jakiś podsłuch czy coś takiego. W Polsce tak mamy robiły a potem wychodziły afery żłobkowe m.in. we Wrocławiu.

Wesołych Świąt Wam życzę Dameski :*

Wesołych Świąt Wielkiej Nocy , smacznego jajeczka ,duzo radosci , rodzinnego ciepła i mimo szalowej pogody mokrego smingusa dyngusa :-):-)

reklama
Wesołego Alleluja!!!!!!!

P1050189.jpg

Załączniki

• P1050189.jpg
    P1050189.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 32
Do góry