reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

witam sie i ja:-)
nana miej wszystko na oku, zycze powodzenia, oby wszystko sie wyjasnilo i Tymek polubil tam chdzic, duza buzia dla was:tak:
kasia moze kawka jutro????

A ja w koncu obrobiona, ciacho upieczone, slatka i zimne nozki tez zrobione i karkowka upieczona tez, pachniw w calym domku ze ho ho,
ale...........padam na pysk, mala menda, duza jeczy ze nie chce sie myc, no a duzy spi wysmarowany w kropki:-)

U NAS JUTRO swieconka na 17.30

Zycze wam zdrowych i spokojnych swiat, smacznego jajeczka i mokrego dyngusA:-):-):-)​

reklama
marzenka mój Ł też zbiera punkty:-) Jak dziś wróciłam z pracy to czekał na mnie obiadek. Wszystko tak ładnie przygotowane:-)n Aż miło.
A ja się dzis popisałam w pracy.....holender u którego sprzątam ma dziwne nawyki zostawiania rzeczy w miejscach gdzie leżeć nie powinny. I zostawił taki obrazek-pamiątke rodzinną na stole, a ja przez przypadek strąciłam go na podłoge i potłukło się szkło w tym obrazku....zestresowałam się i byłam pewna, że dostane zrypke. Poszłam i powiedziałam mu o tym, a on zaczął się śmiac i pogratulował mi, że mu o tym powiedziałam.:szok:

Jutro przyjeżdża teść także od rana mam zapieprz. Więc napewno opuszcze kolejną ''poranną zmiane''!
marzenka musisz sama czuwać na posterunku:-D Ty nie pij kawy na noc, bo nie zaśniesz!:-) Ja jak wypije kawe wieczorem to mojemu Ł spać nie daje:-D:-D:-D:-D:-D:-D....za duzo energii mam wtedy:-D

nana w tamtym kinderopvang czułam się dyskryminowana i w paru innych sytuacjach też. Niestety czasem tak bywa, ale nierozumiem dlaczego, przeciez my nie jesteśmy gorsi od nich. Pilnuj i obserwuj. Ta babka co sie wydarła na dzieci o której pisałaś juz wydaje się podejrzana, bo chyba nie takie podejście do dzieci powinna mieć pani w psz czy w szkole......ja bym jej patrzyła na ręce.

ŻYCZĘ WAM DZIEWCZYNY SMACZNEGO JAJKA I UDANYCH ŚWIĄT SPĘDZONYCH W MIŁEJ ATMOSFERZE!!!!!!!!!

Dobranoc kobitki:-)

Ewelinka to sie dzis napracowalas ulala... u mnie w kuchni tez dzis wrzalo ale nie az tak hehe :)
bernadetka obawiam sie ze 2 dni moga nie pomoc w zaklimatyzowaniu sie maluchow...dla oby dwoch bedzie to nowa sytuacja trudna do przyjecia ale moze moze...kto wie :)
Pamietam jak moja Oliwcia sie urodzila i Kacper nie wiedzial co sie dzieje...kto to jest u mnie na rekach...strasznie zazdrosny byl...:) hehe
madinld to chyba Ci nasi mezowie jakies postanowienia swiateczne zrobili haha...moze spodziewaja sie wielkiego zajaca w nagrode za dobre sprawowanie haha :)
mi kawa nie szkodzi na noc haha...moge wypic o 19 a i tak zasne :)

No nic uciekam nynu...dobranoc dziewczynki i....WESOLEGO ALLELUJA :)

dzien dobry

my juz na nozkach i zaraz szykujemy koszyczek :) wiosny za oknem nie ma ale chociaz kapka słoneczka nastraja do wyjscia z domciu :)

moje dziecie dzisiaj przespało noc a okazało ssie ze zwyczajnie jadła za mało mleko...wczesniej robilam 150 ml + mleko a teraz zrobilam 180 ml + mleko i spi jak taalala.... ze tez wczesniej an to nie wpadłam hihiih

Witamy sie i my prawie po poludniu :)
Mała śpi wiec byl czas pomalowac jajca, swieconka gotowa czeka na spacer do kosciola tylko jeszcze ciasta i jakas salatka by sie przydala, ale to moze wieczorem lub przy kolejnej drzemce mojej Dzidzi. A jutro to juz tylko do 10 i laaaaba :) tesciowa wyjezdza i widzimy sie dopiero w sobote na weselu :) przynajmniej uda mi sie moze Mala wykurowac do tego czasu jak nie bedzie miala stycznosci z zarazkiem ;) wczoraj bylismy u lekarza zeby przepisal jakies leki bo wiadomo swieta i lepiej miec cos w domu niz po pogotowiach potem jezdzic :) przy okazji okazuje sie, ze u Malej oprocz gornych jedynek wychodza dolne trojki :confused: a gdzie dwojki ja sie pytam??? :shocked2: no i zwazyla Mala zeby dopasowac dawke leku i w ubranaich wazy uwaga AŻ 7900 :D dobrze, ze puce ma bo lekarka pomyslalaby, ze Ją glodzimy :) a tak po prostu to szykuje sie do wyborow miss i taka Jej uroda ;p

przy okazji Wesolych Świąt Wszyyyystkim!!!! Bo nie wiem czy bedzie jeszcze czas wejsc na forum :)

Witam sie i ja w przerwie miedzy praca ,mialo byc wolne a jest tylko przerwa.

Wesolych ,cieplych i radosnych Swiat Wielkiej Nocy:-)

Nana - mam dla Ciebie propozycje odnośnie małego i ewentualnej przemocy w psz...jak masz możliwość, to wszyj mu jakiś podsłuch czy coś takiego. W Polsce tak mamy robiły a potem wychodziły afery żłobkowe m.in. we Wrocławiu.

Wesołych Świąt Wam życzę Dameski :*

Wesołych Świąt Wielkiej Nocy , smacznego jajeczka ,duzo radosci , rodzinnego ciepła i mimo szalowej pogody mokrego smingusa dyngusa :-):-)

reklama
Wesołego Alleluja!!!!!!!

P1050189.jpg

Załączniki

• P1050189.jpg
    P1050189.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 44
Do góry