reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Moja Emka to tak smiesznie w skoczku podskakuje i bierze nogi do gory zeby sie hustac:-D Mala glizda sie nauczyla.

No wlasnie Ayni.....jest duzo specjalistow, w kazdej dziedzinie. JAkby tak kazdego sluchac to nic nie mozna by zrobic z dzieckiem. Tylko polozyc, niech lezy i jeszcze do tego niech placze i uczy sie sam uspakajac :-D Bo nie wolno uczyc, ze sie reaguje na kazde jego jekniecie:-)
Mysle, ze wszystko jest dla ludzi, wiadomo: co za duzo to nie zdrowo :tak:
To tyczy sie wszystkiego co nas otacza.

Dziewczyny w Kruidvacie sa Pampersy w promocji z voordeelkaart 3 male lub 2 duze paczki za 25 e.

Ostatnia edycja:
reklama
Milka zeby polozyc i mial by ciagle lezec to tez nie bardzo bo odlezyn dostanie :D ha :p

moj bardzo lubial skoczka :) pierwszy raz niewiedzial co i jak i plakal ale potem ciezko bylo go wyciagnac :) tak szalal ze sasiadka za siana slyszala jego smiech :)

moi na skoczka juz za duzi chyba ze trampolina ogrodowa ale jeszcze ogrodka musimy sie dorobic haha :)

Ja sie zastanawiam co kupic mojej 1,5 rocznej corci aby ja zajela na dluzsza chwile i miala frajde z tego...
kupilam jej ostatnio kuchenke do gotowania ale jak zwykle lezy juz w kacie juz sie znudzila...zastanawiam sie nad tym odkurzaczem gadajacym ale sama nie wiem...nie mam pomyslu :) chyba cokolwiek bym nie kupila to i tak na dlugo ja nie zabawi hmmm

Dzien Dobry!
Ja postanowilam ,ze w wyzej mocno dyskutowanym temacie bede trzymac gebe na klodke.Chociaz zagotowalo sie juz we mnie...:dry:Nie staje po zadnej ze stron.Postanowilam po mojej ostaniej klotni,ze nie bede sie udzielac!

Milka dzieki za info o voordeelkaart! Sprawdzilam i u mnie sa za 24! Chyba sie wybiore...ale widzialam wczoraj w Nettoramie 2 male paczki za 18,95.

Milegoo dnia!

My dzis mamy rehab ,to dla mnie jedyny specjalista ktorego zdanie sobie cenie i czesto tutaj powtarzalam jej porady.

Kaśka ales tajemnicza aż mnie zaczęło intrygowac co Cię tak zagotowalo ; p hihi

Berniak widzisz ja to mam takiego syna że polezy i myk na brzuch ćwiczyć pelzanie. A że obraca się na brzuchu tylko w boki i w tył a do przodu nie bardzo ku jego wielkiej rozpaczy natychmiast zaczyna drzec jadaczke. I co wtedy? Biorę na ręce. Źle. Nudno u mamy ewentualnie posiedzieć na kolanach ale Ileż można? Dlatego myślę że przyda się mała odskocznia doslownie i w przenośni haha.

Milka ja to w życiu i macierzyństwie kieruje się intuicja. Taka moja wielka filozofia. :)

Ja myslalam ,niewiem czemu,ze oni ten voordeel to licza kazdemu indywidualnie ,wedlug punktow czy jakos tak :confused:
I nie gniewam sie Milka,tez sie usmialam. :-D

reklama
cześć Wam,

o ja cież pierdziele.... normalnie mnie zatkalo...

voordeel w kruidvacie jest dla kazdego kto ma karte, a punkty ktore sie zbiera przy kazdym zakupie to co innego, mozna je potem zamienić na jakies nagrody.. sama dawno nie patrzylam ile juz mi sie uzbierało....

ja mojej małej rozkladam koc, rzucam zabawki i sama poki co sie soba zajmuje hee pełza po calym salonie, raz tylko widzialam jak kwiatek jezdzi na stoliku a innym razem firanki :)

Do góry