reklama
hejka laski:-)
oj ja tez bym pierozki zjadla
hague wyslij jednego do bredy:-)
dziekuje wszystkim za zyczenia :-):-):-)
a ja dzis tylko paczki powachalam
a moje dziecko dzis oszalalo spala tylko raz od 12 do 14,a pozniej juz lipa, wymeczyla mnie dzis konkretnie, zaraz ide pod prysznic i lulu
oj ja tez bym pierozki zjadla
hague wyslij jednego do bredy:-)
dziekuje wszystkim za zyczenia :-):-):-)
a ja dzis tylko paczki powachalam
a moje dziecko dzis oszalalo spala tylko raz od 12 do 14,a pozniej juz lipa, wymeczyla mnie dzis konkretnie, zaraz ide pod prysznic i lulu
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Ayni nie rób smaka na Grześki, bo mam niebezpiecznie blisko polski sklep i jeszcze im zrobię włamanie . Ciekawe czy panowie Turcy wiedzieli o Tłustym Czwartku? Zapomniałam zobaczyć. Pewnie i tak pączków nie było, bo tam chleb jest jak wiatr zawieje, słodkich bułek w życiu nie widziałam w Stokrotce .
A w ogóle...muszę się zwierzyć, że ... Grey mnie wciągnął . Nie wiem, skąd takie negatywne recenzje. Czytadło, jak czytadło. Dobrze się czyta i nie wiadomo, kiedy książka nagle się kończy. Może to nie wysokich lotów literatura a'la Sienkiewicz, ale co tam.
A w ogóle...muszę się zwierzyć, że ... Grey mnie wciągnął . Nie wiem, skąd takie negatywne recenzje. Czytadło, jak czytadło. Dobrze się czyta i nie wiadomo, kiedy książka nagle się kończy. Może to nie wysokich lotów literatura a'la Sienkiewicz, ale co tam.
Ostatnia edycja:
Astrid1987
Jakbym nie musiała się odrywać, żeby Mają zająć, to bym je pochłonęła w sekund pięć .
JustynaNL
Fanka BB :)
Hejo
My to dzisiaj jakis marudny dzien mamy, dwa razy juz spala i dalej piszczy... moze to pogoda bo jak byla mala to reagowala na kazda zmiane i caly dzien byla nieznosna. Bo na zeby to raqczej sie nie zanosi, jakos kolejnych nie widac.
Co do pierogow to ja chyba w dziecinstwie sie przejadlam i teraz raz na rok moge zjesc z miesem a tak to omijam szerokim lukiem.
A to moj maly człaptak w akcji (oby dalo sie otworzyc):
WP 20130205 104758Z - YouTube
WP 20130207 071002Z - YouTube
My to dzisiaj jakis marudny dzien mamy, dwa razy juz spala i dalej piszczy... moze to pogoda bo jak byla mala to reagowala na kazda zmiane i caly dzien byla nieznosna. Bo na zeby to raqczej sie nie zanosi, jakos kolejnych nie widac.
Co do pierogow to ja chyba w dziecinstwie sie przejadlam i teraz raz na rok moge zjesc z miesem a tak to omijam szerokim lukiem.
Astrid1987
Ojeej ale fajnie . Moja na razie jest na etapie śmigania, jak jaszczurka i stawania na głowie. Chociaż...dzisiaj stanęła na kolanach i się tak trzymała parę sekund.Hejo
karola82_82
mama slicznego Michałka
Justyna jak sobie malutka juz fajnie drepta
Moj maz znów dzis wolne mial wiec ja skorzystalam z okazji i okna pomylamteraz poszedl z Michalkiem na krótki spacer i do sklepu po drodzeA Milenka w kojcu je motylka
jak fajnie ze dzien coraz dluzszy sie robi
Moj maz znów dzis wolne mial wiec ja skorzystalam z okazji i okna pomylamteraz poszedl z Michalkiem na krótki spacer i do sklepu po drodzeA Milenka w kojcu je motylka
jak fajnie ze dzien coraz dluzszy sie robi
JustynaNL
Fanka BB :)
Tu jeszcze trzy filmiki Mojej Hanci (tylko dwa bokiem bo nie mam czasu przerzucic):
DSCF1460 - YouTube (tu pozuje do zdjecia tylko nie wie, ze mama kreci film )
DSCF1573 - YouTube (tu chwila zastanowienia i stekniecia przed marszem )
DSCF1574 - YouTube (tu jeszcze jedna przechadzka po kuchni )
DSCF1460 - YouTube (tu pozuje do zdjecia tylko nie wie, ze mama kreci film )
DSCF1573 - YouTube (tu chwila zastanowienia i stekniecia przed marszem )
DSCF1574 - YouTube (tu jeszcze jedna przechadzka po kuchni )
reklama
Astrid1987
Boska jest
Podziel się: