reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
hejka laski:-)

oj ja tez bym pierozki zjadla:tak:
hague wyslij jednego do bredy:-)

dziekuje wszystkim za zyczenia :-):-):-)

a ja dzis tylko paczki powachalam:tak:

a moje dziecko dzis oszalalo spala tylko raz od 12 do 14,a pozniej juz lipa, wymeczyla mnie dzis konkretnie, zaraz ide pod prysznic i lulu

Ayni nie rób smaka na Grześki, bo mam niebezpiecznie blisko polski sklep i jeszcze im zrobię włamanie :szok:. Ciekawe czy panowie Turcy wiedzieli o Tłustym Czwartku? Zapomniałam zobaczyć. Pewnie i tak pączków nie było, bo tam chleb jest jak wiatr zawieje, słodkich bułek w życiu nie widziałam w Stokrotce :confused:.

A w ogóle...muszę się zwierzyć, że ... Grey mnie wciągnął :zawstydzona/y:. Nie wiem, skąd takie negatywne recenzje. Czytadło, jak czytadło. Dobrze się czyta i nie wiadomo, kiedy książka nagle się kończy. Może to nie wysokich lotów literatura a'la Sienkiewicz, ale co tam.

Ostatnia edycja:
Hejo :)
My to dzisiaj jakis marudny dzien mamy, dwa razy juz spala i dalej piszczy... moze to pogoda bo jak byla mala to reagowala na kazda zmiane i caly dzien byla nieznosna. Bo na zeby to raqczej sie nie zanosi, jakos kolejnych nie widac.

Co do pierogow to ja chyba w dziecinstwie sie przejadlam i teraz raz na rok moge zjesc z miesem a tak to omijam szerokim lukiem.

A to moj maly człaptak w akcji (oby dalo sie otworzyc):
WP 20130205 104758Z - YouTube
WP 20130207 071002Z - YouTube

Hejo :)
My to dzisiaj jakis marudny dzien mamy, dwa razy juz spala i dalej piszczy... moze to pogoda bo jak byla mala to reagowala na kazda zmiane i caly dzien byla nieznosna. Bo na zeby to raqczej sie nie zanosi, jakos kolejnych nie widac.

Co do pierogow to ja chyba w dziecinstwie sie przejadlam i teraz raz na rok moge zjesc z miesem a tak to omijam szerokim lukiem.

A to moj maly człaptak w akcji (oby dalo sie otworzyc):
WP 20130205 104758Z - YouTube
WP 20130207 071002Z - YouTube
Ojeej ale fajnie :szok:. Moja na razie jest na etapie śmigania, jak jaszczurka i stawania na głowie. Chociaż...dzisiaj stanęła na kolanach i się tak trzymała parę sekund. :rofl2:

Justyna jak sobie malutka juz fajnie drepta:tak:

Moj maz znów dzis wolne mial wiec ja skorzystalam z okazji i okna pomylam:tak::tak:teraz poszedl z Michalkiem na krótki spacer i do sklepu po drodze:tak:A Milenka w kojcu je motylka:-D
jak fajnie ze dzien coraz dluzszy sie robi:tak:

reklama
Do góry