reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

haloooo

nie wiem czy wszystko ogarnełam....

jeśli chodzi o duże dzieci to mnie zawsze w złobku mówia ze jak zacznie raczkować i sie mega ruszać to zgubi ..:) ale ja tam sie przejmuje :)

Astrid powodzenia z pracą :)

Ewelinaa Wszystkiego Najlepszego

ja tez zaczynałam prace na mięsie i mi sie bardzo podobało za to na kwiatkach nie byłam nigdy wiec nie mam porownania :)

Ayni bleee tylko nie wymiociny :(

czy wasze dzieci też piją mniej mleka odkad jedza inne posiłki??? dzisiaj nawet pani w złobku mowila ze mleka nie chciala pić, za to owoce je bardzo zachłannie ... nie wiem , srednio je 3 butelki dziennie ok. 120-150ml...

reklama
Helol .helol

Ayni a no u nas dobrze:tak:Jak sie dzis brat czuje?
Astrid trzymam kciuki za prace:tak:
Ewelina sto lat,spelnienia marzen i duzo radosci:tak:

Ja to tylko sprzatalam domy:tak: nic legalnego nie mialam:no:Ale jak Milenka podrosnie to mam zamiar juz na legal isc:tak:
Mamo ZM gratuluje dziewczynkom samodzielnych kroczków ,piekne chwile....:tak:

Milka rosnie ci coreczka ,tylko patrzec a seca chlopakom bedzie lamac:tak:
Ayni twoje chlopaki to przystojniaki:tak:A Adas ma ekstra fryzurke:tak:

Berni to dzis odpoczywasz ..?:-)
upielkam faworki a wieczorem pare paczków zrobie:tak:osobicie tych drugich nie lubie , no ale czego sie nie roi dla meza:-D:tak:

Dziękuję za wsparcie :laugh2:
Uff, jestem. Jechałam do tego biura chyba z godzinę, bo ono w samym Europoorcie :baffled:. Praca jest nieregularna, na telefon. Dzwonią dzień wcześniej i mówią "idziesz". Powiedziałam, jaką mam sytuację, że przedszkola nie mam, a oni małej nie wezmą, bo ja nie mam umowy o pracę (super zamknięte koło). Gość powiedział, że noo to nie wiadomo, bo praca nieregularna, może być 2 dni w tygodniu a może być 6 i luźne godziny pracy. Ale zapisał, jaką mam sytuację i jak co będą dzwonić. Zawsze, to mąż weźmie dzień wolnego i zakombinuje to przedszkole jakoś :rofl2:. Ogólnie to pakowanie kwiatów, owoców, warzyw dla sieci marketów...nie wiem jakiej, nie ważne. Oni współpracują z jakąś podfrimą, która robi dla KLM. Także...sobie zobaczę, jak to będzie a tym czasem sąsiadka mi poleciła popytać w UWV i gemeente.

Ostatnia edycja:
A ja pierwszy raz też praca wakacyjna, 16 lat wtedy miałam w owocach i warzywach. Okropna firma tyle mogę powiedzieć, te półtora miesiąca było okropne...

Ewelina wszystkiego naj!
Berni gratulacje 7 mca (; i ta-towania :-D

Astrid a ta cala agentura to sie nie nazywa czasem na litere "A" ?
Chyba wiem o co chodzi... Ale nie jestem pewna...
Dziwnie z tym przedszkolem, mysmy byli ostatnio na przeszpiegach to dostalismy formularze zapisowe i generalnie nie bylo problemu z zapisem, te przedszkola byly sklonne poczekac az belasting przetworzy dodatek kinderopvang, zero problemow.
A nie kazda niepracujaca mama chce sie zajmowac dzieckiem non stop w domu i moja sasiadka daje na 4 dni w tyg do przedszkola a nie pracuje i nigdy tu nie pracowala LOL.

nooo jak sie pracuje na 3 etaty 7 dni wtyg i jeszcze bierze nocki w makusiu (mcdonalds) to pani moze siedziec w domu i miec wolne od dzieci :-p:confused::-D

reklama
Mi się podobała praca w makusiu :laugh2:...tylko niektóre menadżerki bym do grilla z chęcią wrzuciła. Chociaż głupie i wredne były, to jedzenie byłoby z nich niesmaczne. Hahaha.

Do góry