reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Hej,hej
Zeszlo mi dzis do pozna...ostro porzadkowalam w kuchni i okazalo sie ,ze mam jedna szafke pusta :szok::-D Ciekawe co bedzie jak skoncze we wszystkich:laugh2: Zrobilam tez juz rosolek na jutro.Z kaczki ! :rofl2:
Astrid uwielbiam Twoje fotki,jak dla mnie mozesz codziennie dawac:tak:
Justyna niech Wam sie szczesliwie zyje w tej naszej Polszy!!!
Ayni kazda mama chcialaby zeby jej dziecko spalo cala noc...no ale nie zawsze sie tak da.Adas jest jeszcze malenki i nie ma co oczekiwac ,ze bedzie spal jak dorosly.Moja Zuzia dzien w dzien budzi sie o 6 a ma juz 13 m-cy! Ja jakos nigdy nie potrafilam i nadal nie potrafie stawiac swoich potrzeb ( w tym spania) ponad potrzeby dzieci.
Sil i wytrwalosci kochana! Kiedys bedzie lepiej ;-)

witajcie dziewczynki
mamo tylko nie przesadz z porzadkowaniem tych szafek, abys wszystkiego sie nie pozbyla:-)
astrid slicznie ci w tej fryzurce:tak:

ja zapuszczam wlosy:tak:

justys powodzenia w pl:-)

a moj chlop caly tydzien w domu siedzi, wiec nie mam dostepu do kompa, bo on go oblega. chyba wole jak jest na wyjezdzie i wraca tylko na weekend:eek:

ayni moja raz spi ladnie a raz co godzinke sie budzi, ach te dziecaczki
iskierko to juz az 7 miesiecy, ale ten czas szybko leci, buziaczki dla malenkiej

milej niedzieli

Ja się pochwalę, że moja dzisiaj przespała od...22 do 7 rano :szok:. Pierwszy raz tak długo spała. Zazwyczaj się budziła o 5 czy koło 6. Widocznie wczoraj kontakt z dużą wanną ją wyczerpał. Ta przestrzeń ;-).

Astrid Twoja Majcia to jak ja,kiedy bylam mala. Wstawalam po pierwszym pianiu koguta :-D tos pospala matka!

Ja dzis tylko o 1 i po 5-tej... Jakos lepiej :p

Kasiu ja od mojego dziecka niczego nie wymagam, Bron Boze. Ja po prostu jestem klasycznym przypadkiem rozpieszczenia matki przez dziecko. A jeszcze nigdy nie chorowal, nie mial katarku,kolek, od dawna spi po 12 godzin bez przerwy a tu takie niespodzianki w nocy... Normalne,ze sobie ponarzekam :blink:

buzka, ja czekam na familie! yo!

Ja miałam tak samo, jak ona, jak byłam w jej wieku. Mama mi mówiła, że potrafiłam się obudzić o 3 nad ranem i się bawić. Rozkładała mi wtedy na podłodze kołdrę, zabawki etc. albo wsadzała do kojca i...szła spać a ja się grzecznie bawiłam :cool2:.

ja juz w wieku 2 lat mialam kanapki naszykowane dzien wczesniej w lodowce i sama sobie wyciagalam i jadlam co by rodzice mogli pospac. dobry patent :-D

reklama
hejka

u nas dzisiaj lepiej... tylko jedna pobudka na butle... a potem około 7 juz koniec spania....
był okres ze super rpzesypiała cała noc ale to dawno sie skonczylo hehehe :) a nie zawsze jestem w stanie dać jej kaszke przed spaniem bo jak szybciej zaśnie to jej tylko na śpiaco butle wciskam i tyle..... jutro przechodzimy na mleko 2 :) chyba ze do wieczora 1 sie skonczy :)

Do góry