reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

witam w koncu was serdecznie:-)
nie czytalam i musze jak zwykle 3 tyg nadrobic:baffled:
w pl netu nie mialam a tu awaria ale dzis mi wlaczyli i naprawili wiec czesto zagoszcze.
pozdrawiam pozdrawiam
jak doczytam to sie powtracam:-)

reklama
juz 2 razy pisalam i dupa cos mam nadal z netem
Witam ranne ptaszki

Ciesze sie ze wasze babelki maja juz zabki, moja dostanie pewnie tak jak starsza corcia w 11 m/cu ale za to na raz.

W pl bylo fajnie ale dla mnie za krotko, czas lecial i lecial, jeszcze bym zostala.
Chrzciny udaly nam sie , ale oczywiscie nie o bylo sie bez awantury ze str tesciowej. zenada. Ksiedza musialam oszukac ze matka chrzestan jest panienka, a juz ma 2 dzieciaczkiw ale slubu nie ma, a wg pl kosciola , dzieciata bez slubu nie moze byc chrzestna bo dawalaby zly przyklad, niezle, co

A fajnie ze snieg pada

Ktoras z was pisala cos o przebijaniu uszek, ja Lence juz przebilam, obylo sie bez krzykow i placzu, zniosla to dzielni tylko oczy wyszly jej z orbit jak pani pstrykala pistoletem. teraz to dobry monent bo starszej przebijalam pozniej , chyba w 11 m/cu i bylo uciekanie krzyki i placz, do tego stopnia ze ma krzywo przebite uszka

Wyczytalam ze sie odchodzacie, gratuluje osiagniec, ja zaczynam od dzis, ciekawe jak mi pojdzie

Acha wszystkiego dobrego w nowym roku, ale mam poslizg co

Co do jedzonka, to dla mojej sloiczki warzywne sa be be be, musze sama gotowac zupki, za to deserki i inne *******ki pycha

ocho corcia mi sie budzi, trza butle dac

Dzien Dobry :D

sniegu napadalo, mozna na sanki isc :D

U nas choroba zaczela wkoncu odpuszczac :D

Ayni ty to masz szczescie kobito :D

Ewelina witaj spowrotem :D juz sie zastanawialam co ty tyle w tej oloni robisz :D super ze malutka ochrzczona :*

Astrid Brawo :D Majeczka robi postepy :D

Milka lecisz z wagi szybko :D ob y tak dalej :)

A my dzisiaj robimy sesyjke zdjeciowa Alusia i idziemy wywolac zdjecia i wysylamy do Pradziadkow na dzien babci i dziadka, no i oczywiscie do jednej babci... :)

haloo

wreszcie w domciu, rano był horror, jechałam półtorej godziny do pracy gdzie normalnie jade 25-30 min. szok.... gdybym jechała dzisiaj pociągiem to bym nie zajechała bo rano nic nie jeździło.... aahhhh za to z powrotem sie fajnie jechało , już normalne drogi :)

Dames, ja chyba osiwieje... Po pierwsze telefonu dzis helemaal niet gekregen... :szok: po drugie, zimno i slisko, zaspy jak w Aspen, ale wybralam sie do supermarktu.. A do Adasiny juz rece opadaja, bo wszystko jest na 5 minut , chyba sie dopatrzylam tego zabka...

Racze sie wiec erwtensoep i powiem, ze super! Pierwszy raz zrobilam.

Milka u mnie dzis pokazalo dopiero -1 kg, Ciebie to napewno nie przegonie!

Pojutrze bedzie u nas moja mama , ale nie wiem jak z ta ambasada skoro w tv trabia ze takie korki, cholercia, ze tez nam sie musialo teraz trafic taka sniezyca...

Wyobrazam sobie jak wygladaja autostrady w taki snieg:-)
Kiedys jechalam 40 km 3 godz przez to :-D Dobrze, ze ja do pracy jezdzic nie musze.:-p

Ayni spokojnie to dopiero poczatek. Najwazniejsze to sie nie zniechecac.

U nas mala gorka a dzieci tyle na sankach, ze prawie jej nie widac :-D

reklama
no i w koncu doczytalam:-)
ja wlasnie czekam jak zblizy sie 22 i moje bobo pojdzie spac, oczywiscie starsza juz spi:tak:
co do jazdy ja dzis do szkoly w pizamie pojechalam bo kolezance padl akumulator i w try migi odsniezalam auto i heja a droga zajela mi 15 min co zawsze ok 2 min jest, oczywiscie dzieciaczki spoznione, no i mala zostala sama w domu:confused2:.Dobrze ze ma dobre spanie. Boze gdyby sie obudzila nie wiem ...................tragedia

Fajne fotki dzieciaczkow powstawialyscie:tak::-D
Zmykam wykapac mala i lulu zajrze pozniej

Do góry