juz 2 razy pisalam i dupa cos mam nadal z netem
Witam ranne ptaszki
Ciesze sie ze wasze babelki maja juz zabki, moja dostanie pewnie tak jak starsza corcia w 11 m/cu ale za to na raz.
W pl bylo fajnie ale dla mnie za krotko, czas lecial i lecial, jeszcze bym zostala.
Chrzciny udaly nam sie , ale oczywiscie nie o bylo sie bez awantury ze str tesciowej. zenada. Ksiedza musialam oszukac ze matka chrzestan jest panienka, a juz ma 2 dzieciaczkiw ale slubu nie ma, a wg pl kosciola , dzieciata bez slubu nie moze byc chrzestna bo dawalaby zly przyklad, niezle, co
A fajnie ze snieg pada
Ktoras z was pisala cos o przebijaniu uszek, ja Lence juz przebilam, obylo sie bez krzykow i placzu, zniosla to dzielni tylko oczy wyszly jej z orbit jak pani pstrykala pistoletem. teraz to dobry monent bo starszej przebijalam pozniej , chyba w 11 m/cu i bylo uciekanie krzyki i placz, do tego stopnia ze ma krzywo przebite uszka
Wyczytalam ze sie odchodzacie, gratuluje osiagniec, ja zaczynam od dzis, ciekawe jak mi pojdzie
Acha wszystkiego dobrego w nowym roku, ale mam poslizg co
Co do jedzonka, to dla mojej sloiczki warzywne sa be be be, musze sama gotowac zupki, za to deserki i inne *******ki pycha
ocho corcia mi sie budzi, trza butle dac