reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Cicho, bo kciuki trzymali, dziekuje wam :* ;-)

Niedawno wrocilam oczywiscie nie obylo sie bez przygod. Interview wypadl dobrze, dzis maglowaly mnie "tylko" 3 osoby, jutro sie dowiem ostatecznie jaki zapadl wyrok hehe. Wracam sobie spowrotem, biore pierwszy lepszy bus do domu i zapomnialam, ze on zawraca i trzeba sie w miejscowosci pomiedzy przesiasc i tak dojechalam spowrotem do miasta. Na chipkarcie -2 EUR a portfela nie wzielam,bo stwierdzilam ze mi nie bedzie potrzebny :wściekła/y: dodatkowo moj malzon za niedlugo musi na popoludniowke a ja nie mam jak do domu wrocic :szok:
Pisze sms do M, akurat przejezdzal autobus, ktory jedzie do domu, a M do mnie, zebym poszla do kierowcy i powiedziala , ze wzielam zly autobus i ze mnie wpusci :tak: Wbieglam niczym rambo - ostatnia krew , mowie zadyszana, ze chipkarta pusta, pomylilam, a on spoko majonez i mowi, zebym tylko pozniej zasilila karte. Upieklo mi sie. Z malzonem minelismy sie w dzrwiach, nastapilo przekazanie dziecka i tak sobie jem teraz jajecznice myslac, ze ja to chyba mam szczescie w nieszczeciu , zawsze sie jakos wywine.

U nas juz pada snieg, z rana bylo -6 jak wychodzilam, serdelki mi troche zmarzly, chyba w koncu przyjdzie ta zima :-)

reklama
heheh Ayni no ty jak coś nazwiesz ... kurde to jeszcze do jutra musisz zacisnąć nogi i czekać....

u nas też pada śnieg, akurat jak wyszłam do sklepu zaczeło padać ...

czesc i czolem

Ayni a trzymane kciuki byly, trzymane:tak::tak:Faktycznie ci sie upielko z busem:tak:A nie dalo ci sie za 2e jechac? Bo ja czasem mam np 18 centów i da sie wsiasc tyle ze pozniej jest na minus:tak:

Madziu no sniezek prószy :tak: u nas juz bialo .Ale Michas sie ucieszy jak ze szkoly pójdzie :tak::tak:

My dzis od rana spóznieni ,obudzilam sie o 8 a na 8:30 do szkoly:szok: Ale udalo sie ,siostra zajela sie Miskiem a ja soba :tak:

No to mnie pocieszylyscie :) u Mnie w PL mrozy -10 w dzień, w nocy jeszcze większe, ale myślę na koniec stycznia do nl to sie troche pogrzejemy a tu zonk, chyba mnie ta zima prześladuje :)

Bry!
Kto zainteresowany:
Olvarit - Mama & kind - wehkamp.nl +gratis dostawa to sie oplaca.

Ayni trzymalam kciukasy...ale mialas przeboje. A jak tam dietka i cwiczenia?
U mnie juz -5 kilo :-)

Zropbilam dzisiaj corci sama owocki, w sensie utarlam gruszke, jablko i bananka dodalam i...zjadla hehe. Dziwne bo wczesniej nie chciala takiego tez, a teraz prosze.

Ostatnio marudna jest. To te zabki. Mam nadzieje, ze jej nie zarazimy bo my z B jakies chorubsko zlapalismy. Oby ja ominelo. Poki co jest zdrowa tfu tfu...

U nas troche popadalo i juz prawie niema sladu. Ja chce wiosne!!! Nienawidze zimna:-(

Robale tez mieliscie pecha, a wlasciwie to szczescie, ze z tego wyszliscie. My pewnego razu na autostradzie tez slalomem bo busik wpadl w poslizg. Smierc w oczach i serce w gardle:szok: Na szczescie ma sie na drugie Holowczyc hehe

O ROBALE ale jazda ,ja to sie nawet za jazde autostrada nie biore.
MILKA gratki -5 to naprawde super.
My dzis z Tymciem troszke po sniegu pobrykalismy:-
ASTRID gratulacje dla Majeczki samodzielnego siadu.No to zaraz zacznie raczkowac i juz jej nic nie zatrzyma:-D

Ayni mnie by te czekanie 'na wyrok' dobiło ;) anyway daj jutro znać!
Astrid brawa dla Mai za siadanie!

Oo u mnie dzisiaj też sypło. Widziałam ładny korek na a4 jak wracałam do domu... jutro pewnie połowa firmy się spóźni do pracy:-D
No ale mam nadzieję że ta zima szybko odejdzie... Ja chcę wiosne...

Ayni trzymalam kciukasy...ale mialas przeboje. A jak tam dietka i cwiczenia?
U mnie juz -5 kilo :-)

Aaaa dziekuje, idzie mi swietnie, czekolada lezy w komorce nawet nie pomyslalam zeby cos podskubac. Dzis to juz w ogole kilometrow narobilam , ze hej! A na codzien to z wozkiem pomykam 'hard loopen' i wieczorem tam cos wyciskam. A tobie leci waga jak szalona! Chwila moment i zgubisz wszystko zostana same ciuchy! Ja nie sprawdzalam jeszcze, wole raz w tyg, ale chyba nie wytrzymam i sprawdze jutro na czczo. Ja tez nie jestem z tych co lubia zime, mus to mus, trzeba to przezyc, a potem znow powrot do jasnosci i normalnosci.

Ayni mnie by te czekanie 'na wyrok' dobiło ;) anyway daj jutro znać!.

Jasne , ze dam! Mam nadzieje, ze beda to dobre wiesci :baffled:
A nam dzisiaj Majeczka sama usiadła :-):-):-). Ale jestem z niej dumna.

Zapomnialam pochwalic! Wierze, ze jestes super dumna :tak: :*

heheh Ayni no ty jak coś nazwiesz ... kurde to jeszcze do jutra musisz zacisnąć nogi i czekać....

Przeciez caly czas mam zacisniete :-D

Ayni a trzymane kciuki byly, trzymane:tak::tak:Faktycznie ci sie upielko z busem:tak:A nie dalo ci sie za 2e jechac? Bo ja czasem mam np 18 centów i da sie wsiasc tyle ze pozniej jest na minus:tak:

Dzieki Karolajna, napisalam, ze bylo minus -2 EUR , wiec nici. Ja widze, ze ty tez sprawdzilas wszystkie opcje chipkarty hehe. Poki saldo jest dodatnie, nawet 0,01 EUR to mozna sie zacheckowac ale na minusie to juz tak zwany lipton.

Tu juz wieczorek, a ja czekam na mame, przyjezdza w czwartek, ach, ale sie ciesze!! W koncu po 4 miesiacach ja zobacze.

Robale ladnie Twoj brat gra na akordeonie. Lubie ten instrument. Dobrze, ze szczeslwie dojechaliscie...

reklama
hehe ja juz daaaaawno wytestowałam ov chipa... ile to sie na minusie jechało :)

byłam w sklepie ale ślizgawica na drogach, kurde a ja jutro autem do pracy:(

Do góry