Hej
Do nas jakies choróbsko sie przyplatalo... Alex zakatarzony, nie daje sobie wcale odciagnac nic z nosa, a leci normalnie cirkiem...
Mnie tez cos bierze, dobrze ze wczoraj sobie posprzatalam to dzisiaj nie musze nic robic...
Kasiu, super te twoje ksiezniczki, i krzeselka fajne, szkoda ze ja mam drewniane...
Madzia fajnie udalo Ci sie kupic takie krzeselko
zawsze to regulacja i mozna sadzac mala
Ayni mi tez nigdy zadnych rad nie dawali w cb
zawsze sa te same babki, strasze bardzo przemile.
Adas pije ci ten Diskap? ja mojemu tez to daje do picia, mam 1 do 10 ale i tak jest za slodkie... :/
Co do usypiania, moj bardzo zadko zasypia w swoim lozeczku w dzien, spi tam gdzie padnie
na podlodze na kolderce, w bujaczku, na lozku ale w lozeczku juz jest problem, wieczorem tez klade go na lozku i jak juz widze ze oczy sie przymykaja to do lozeczka go klade, i zasypia... ile on musi sie owiercic zeby zasnac, czasem ja predzej zasypiam
Karola wspolcZuje, moze to trzydniowka? no ale wysypka jest po goracze... oby przeszlo szybciutko :*
Iskierko masz racje, kazde dziecko inaczej sie rozwija, i kazda matka wie co dla jej dziecka dobre
moj tez jeszcze samodzielnie nie siedzi i nawet go nie zmuszam, usiadzie kiedy bedzie mial ochote, ze dwa razy mu sie udalo i konie narazie na tym