reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

hej dziewczynki, melduję się i ja :). Urop minął nawet dobrze, z początku była drętwa atmosfera. Ale każdy się rozkręcił. Sprawy pozałatwiane, tak byliśmy zalatani i nie wypoczęci że zostaliśmy o tydzień dłużej. Miło czas zleciał, z braciszkiem posiedziałam, kochany prosił nas abyśmy nie wyjeżdżali bo on potrzebuje nas :(. łzy się zakręciły mi okropnie,. Ale na wakacje do nas przyjedzie. co do drogi to się nie wypowiadam bo jechałam jak na szpilkach całą drogę, takie atrakcje mieliśmy, siwych włosów mi przybyło na głowie ho ho

Ostatnia edycja:
reklama
Madzia Dziekujemy :* u nas to samo, drze sie jak by go cos opentalo... :/ jak tylko widzi gruszke albo aspirator... kiedys tsk nie robil, ale pewnie caly nosek podrazniony...

Tak, dodaje wiecej wody, bo on naewt takiego slodkiego nie chce pic... :/ cud ze wogole pije bo nic nie chcial pic...

Robale witaj :* fajnie ze wrocilas zadowolna :) a do do drogi to ja zawsze gdzie nie jae to siedze jak na szpilkach, niewiem czemu, zawsze mam swoj czarny scenariusz :D

mnie tez strasznie ciagnie na sklepy a tu nie da sie i az mnie skreca:baffled: chyba zakupocholiczka jestem:-D:-D;-)
Maadziu ja sie w jednej chwili zastanawialam czy nie kupic takiego ale szybko se to z glowy wybilam:tak::-D:sorry2:
Robale witam w domu:tak: to az takie straszne warónki na drodze panowaly?

Ja tez mam spoko babki w cb:tak:nic sie nie czepiaja.. Milenke wczoraj wazyli w szpitalu- 6 540 :tak:
dobrej nocki 4all

karola ruch w miarę, słońce i ślisko swoje robiło. a ci ludzie to jak wariaci. Babka co nas wyprzedzała w poślizg wpadła no myślałam że serce mi wyskoczy, bo uderzyła w barierkę i obracało ją aż do 1 pasa z 3, my po hamulcach obok tir, ja do lusterka a na 2 pasach 4 samochody z tyłu, kolejny chyba poślizg. Po wszystkim tak się rozryczałam że nic nam się nie stało, jedziemy dalej, tir wciska mi się, to ja na 3 pas chcę zaczyna zjeżdżać, a kolesie co za mną jechali, to nagle za mną i w długą tir już w połowie na moim pasie ja nie mam gdzie zjechać, szybki wybór, albo wbijam się na 3 i wjeżdżają mi w tyłek albo jadę 2 i chamuję licząc że nie wjadę w tira a ni nikt we mnie nie wjedzie. Z 120 na 50 hamowałam, masakra, tasowali mi się przed maską że po hamulcach dawałam. Z tiruch co rusz lud leciał z przyczep i po dachu, raz o mały włos co w szybę nie dostaliśmy. Zadowolona że już w Holandii to na autostradzie jakiś debil mi wjechał przed samą maskę i po haulcach, mialam już tak dosyć, nigdy nie miałam takiej drogi, a słońce wyszło i ci zaczęli szaleć na autostradzie

Robale o faktycznie dramat.Ano niektórzy jeżdzą jakby nieśmiertelni byli.
Mój facet wczoraj miał wracać ale "na szczęście" się rozchorował i nie jedzie a poza tym samochód którym mieli jechać się zepsuł.Także w nast.tyg wraca a ja znowu będę jak kot ze sraczką. Każda podróż to jest masakra dla mnie.. Jeszcze jak razem jeździliśmy to wiadomo..Zawsze to inaczej.A ja teraz tutaj zostaję,on wraca.W dodatku właścicielem samochodu jest idiota który lubi sobie na drogę a to wciągnąć,a to zapalić.Niby ktoś inny miał kierować,ale... Pierdynkęłabym sobie 100 na tę okoliczność,ale nie mogę :-D

Nayaaa hehhehe no to ładnie :)

a tak w ogóle to mamy nowy dzień.... ale jak ja mam wolne to nie żyje na czzas:) zatem dzień dobry..

fajna dzisiaj pogoda, słonecznie, szkoda że mrozi...

dziewczyny te co maja FB, jest taki profil BAZAREK MAM Z HOLANDII, dziewczyny kupuja i sprzedają rzeczy po dzieciach... może któraś bedzie chętna tam przystapić i moze coś sprzedać lub kupić :D

eh siedze sobie w piżamie i nic mi sie nie chce :(

reklama
Nayaaa na markcie zawsze jak sie dobrze poszuka można ładną sztuke upolować za dobrą cenę.... sama mam łozeczko z marktplaatsu i nie tylko ja :)

Do góry