reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

no tak a nie dostalas?
Musisz spytac w ubezpieczalni lub sprawdzic czy Twoje ubezpieczenie pokrywa. Ja mialam za darmo tylko musialam sie zglosic do nich. Tam jest wszystko co potrzeba bez w zgledu na to gdzie rodzisz. Mi duzo rzeczy zostalo wiec jak nie za darmo to sie nie oplaca kupowac moim zdaniem. Mozna osobno co trzeba.

A my tez wszedzie samochodem wiec sie przyda fotelik dobry:tak:

reklama
Agss pewnie ze sie zagoiło, nie miałam zadnych problemów :)

co do kraampakket , jak Milka mówi sprawdz czy twoj pakiet to obejmuje... ja tez miałam za darmo.... jesli objemuje to dostaniesz obojetnie gdzie rodzisz:)

ja tez niczym nie przemywalam po pary dniach odpadl i wszystko sie ladnie zagoilo... i tez normalnie moczylam... :) nie zakladalam tylko na niego pampersa, tylko podwijlam, i nic wiecej...

kraampakiet tez mialam za darmo, tam prawie nic w nim nie ma... :/

milka tez chce kupic taki sam fotelik... :) jak go oceniasz? :D

berni a mi własnie kraamzorgowa zawsze nakladala pampersa na pepek tak ze nie chaczył o nic i ja zakrywałam go pampresem... i wszystko sie super zagoiło :)

Madziula ja tez mam maxi cosi priori i jak dla mnie jest super. kladzie sie do pozycji lezacej a to duzy plus. Nie wiem czy inne foteliki tez tak maja, nie sprawdzalam, bo ten dostalam w prezencie zanim jeszcze Tomek mogl w nim siedziec, wiec szukanie mnie ominelo, ale wedlug mnie priori to dobry wybor :tak:

Dzięki dziewczyny, dobrze wiedzieć. Muszę sprawdzić bo przechodziłam teraz z CZ do FBTO :)
Ale jak Laur mówi że 3 mce to nie wiem czy do mnie dojdzie :-D
O właśnie kraamzorg... ja się zapisywałam jakoś na początku ciąży i w sumie cisza jak narazie... chyba niedługo powinni się kontaktować?

Do mnie powoli dociera że już nie aż tak daleko... szczególnie że mój dzisiaj zauważył że jeszcze dwa miesiące i będzie mógł przytulać Małą :)

Berni ten fotelik sie tez rozklada do pozycji lezacej. Poza tym mial dobre wyniki w testach no i ja zaufalam "pani gadzet" bo ona to testowala i wyszedl najlepiej jesli chodzi o uzytkowanie przez nas mamusie :-)
Jak bedzie w praktyce to sie okaze. Kupuj jak chcesz bo to duza promocja teraz bo az 80 e:tak: mniej kosztuje.

reklama
TheHague no widziałam wczesniej ze pisałas o tym foteliku.... nie wiem dlaczego ja jakos wole te maxi cosi.... no i własnie sie rozkłada... super opcja , zwłaszcza na podróż do Pl...

Berni co kraamzorg to obyczaj heheh jak i ze wszystkim :)

Agss z tego co kojarze to kraamzorg przychodzi na spisanie umowy około 34-36 tydz, tak mi mówiła jak u mnie była.... wdał sie bład i u mnie była juz w 24 tyg i bylysmy w szoku obie no ale jak juz zaszła to juz wszystko załatwiłysmy :)

Do góry