reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Ayni Emka wcale nie chce pic. Ani herbatki, ani wody, ani soczku (kupilam do rozcienczania w AH od 4 mies):no: tylko mleko.
Tak sobie mysle, ze moze dzisiaj sprobuje wode z glukoza chociaz nie chcialam jej podawac. Troche mnie to martwi.
Moze podaj mu herbatke koperkowa czy cos.

reklama
O jaaaaaaa ... Ubralam sie juz do wyjscia i przypomnialo mi sie , ze na paczke czekam :wściekła/y: wchodze na ta ich strone i juz napisali , ze dostawca jest w drodze z paczka, ale kiedy dokladnie bedzie to juz nie... Eh... No nic, bede siedziec w domu.

Monia, skad Majak ma taka super bluze na zdjeciach w gerlaszkowie ?

O jaaaaaaa ... Ubralam sie juz do wyjscia i przypomnialo mi sie , ze na paczke czekam :wściekła/y: wchodze na ta ich strone i juz napisali , ze dostawca jest w drodze z paczka, ale kiedy dokladnie bedzie to juz nie... Eh... No nic, bede siedziec w domu.

Monia, skad Majak ma taka super bluze na zdjeciach w gerlaszkowie ?

Dostała od cioci a ciocia kupiła w Pepco.

Ayni sprobuj mu podac cos do picia, herbtke koperkowa, wode przegowana czy choc by nawet mozesz zmoczyc zwykla herbate tylko aak delikatnie aby tylko troszke kolorku miala... nic nie slodzic... napewno bedzie mu lzej... moj tez nie chcial pia ale wkoncu go przekonalam, bo przeciez na mm musi...

No i na ztwardzenie czopki glicerynowe :D chyba dobrze napisalam...

Berniak, woda nie przejdzie, probowalam 2 razy, ale zrobil 2 lyki, popatrzyl sie na mnie wymownie cos w rodzaju ("ty myslisz, ze ja glupi jestem?! :D ") i wyplul smoka i odepchnal buteleczke. W naszym polskim sklepie nic nie ma dla dzieci, bede musiala zamawiac i nie wiem kiedy przyjdzie.

A z tym dopajaniem na mm to ja wyczytalam , ze nie trzeba, tylko i wylacznie w wypadku wlasnie takich stolcow, wiec wczesniej nie dawalam :zawstydzona/y:

A co myslicie jakbym dala troszke tego diksapu roos vicee od 6 mies? Zaszkodzi mu, jesli dam malutko ? Nie mam tu AH , tylko LIDL i SPAR.

KUrcze jeszcze na tego glupiego kuriera musze czekac.

Ayni w C1000 widzialam ekspresową herbatkę od 4 miesiąca. Ja bym mu jeszcze tych soczkow od 6 mies nie dawala bo może dostać biegunki albo co gorsza jakiejs wysypki na nowy owoc. To jednak soczki owocowe.
Zrób jak pisala bernadetka - bardzo słabiutką zwykłą herbatkę, jak nie bedzie chciał pić to troszeczkę posłodz. Możesz też dac sok z potartego jabłka.
No i z tego co ja wiem to nie dopaja się dzieci na piersi, a na mm jaknajbardziej powinno si,ę dopajac:)
Mam nadzieję ze Adasiowi pomogłyśmy kolektywnie :-D:-D
'
Astrid, do okulisty mozesz isc ze skjierowaniem od HA albo zapytac o badanie u optyka, bo też robią.

hejka

mam pytanie do osób które jakieś pojęcie maja na ten temat lub wiedza i chca sie wypowiedzieć..

własnie przeglądam fotele samochodowe i chyba mam swoj typ ale zastanawiam sie nad kupieniem uzywanego... czy jest mozliwosc sprawdzic w jakis sposob czy fotel przeszedł wypadek??? wiem ze w tych małych fotelikach sprawdzało sie np środek steropianowy ...

reklama
Do góry