reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Napisalm swoje zdanie i zostało to odebrane przez Iskierke za zarzut w jej stronę.
Chwila... uwierz mi, ze jakbym coś do Ciebie miała to bym Ci powiedziała wprost! Ja widzę, ze sie starasz znaleźć prace i nie wybrzydzasz.
Przepraszam ale wk.... mnie gdy ktoś wkłada w moje usta coś czego ja nie powiedziałam. Z całym szacunkiem do Ciebie Iskierko odczep sie, ja nikogo nie osadzam i nie krytykuje. Przykro mi, ze przez ten cały czas jak sie " znamy " na forum nie zauważyłas tego...
Milka przepraszam, ale od jakiegos czasu piszemy na temat szukania pracy i non stop ktos pisze o wybrzydzaniu itp. Nie dziw się więc że tan konkretny post odebralam jako skierowany do mnie. Napisałam co myslę i tyle. To nie osąd ani nie krytyka.

Dyskusję na ten temat uważam za zakonczoną. Nie zamierzam się nikomu więcej tłumaczyć ze swoich decyzji życiowych. Moje małpy i mój cyrk.
Koniec, kropka

reklama
Jak chcesz tylko okulary czy soczewki to idziesz i mówisz jakie. Jak nie wiesz jakie to u optyka badają wzrok.
ojej to nie wiedziałam. A to komplikuje ciążę? Czasami sie zastanawiam czy ja nie mam jakiś problemów z tarczyca. Gdziesz czytałam ze tak może być. Ja np czuje jakby napuchniete gardło No i mam problemy z waga. Podobno oznaka są tez wyglądające włosy. Niewiem. Ja nie jestem panikara , ale czasami sie nad tym zastanawiam.

Jak chcesz tylko okulary czy soczewki to idziesz i mówisz jakie. Jak nie wiesz jakie to u optyka badają wzrok.
ojej to nie wiedziałam. A to komplikuje ciążę? Czasami sie zastanawiam czy ja nie mam jakiś problemów z tarczyca. Gdziesz czytałam ze tak może być. Ja np czuje jakby napuchniete gardło No i mam problemy z waga. Podobno oznaka są tez wyglądające włosy. Niewiem. Ja nie jestem panikara , ale czasami sie nad tym zastanawiam.
Leczę się od 8 lat, więc muszę śmigać co jakiś czas do lekarza. U mnie było wypadanie włosów na potęgę, sucha skóra i wahania nastrojów (gdzie wszyscy uważali to za fochy). W ciąży należy tego pilnować, bo to wpływa na płód. A co do okulisty, to mi chodzi o badanie wzroku. Raz na rok mi kazali chodzić, jak byłam w PL. W tamtym roku nie miałam kiedy iść, a jak byłam w PL, to byłam chora i nie chciało mi się latać po okulistach.

Moze ja rzeczywiscie powinnam sie isc zbadac:nerd: Ja tez mam takie wachania nastrojow:eek:
To mozesz isc do optyka tylko niewiem jak to jest jak chcesz tylko zbadac w zrok bo moj B badal sie i bylo to gratisowe, ale kupowal odrazu soczwki.

No niestety samo sie nie chce robic:-) probowalam kiedys:-D:-D:-D
Mi tez sie nie chce z domu wychodzic. Mialam zamiar tez isc do pl sklepu. Obejdzie sie.

reklama
Czesc piski! W koncu sie dzis wyspalam do 10, ale Adamo i tak o 4 sie obudzil na zarelko. Dobrze, ze chociaz raz.

Monia, ja wczoraj nie mialam inspircji, wszystko zamrozone i na szybko mialam cos wymyslic i strzelilam omlet z mozzarella, przysmazonymi pomidorkami , czosnkiem i ziolami. Do tego bagieta i klaar. Dzis niestety juz nic innego mi nie przychodzi do glowy i bede musiala sie wybrac w te szarosci holenderskie. A nadal jestem w koszulince do spania :eek:

Dziewczyny, moze ktoras pomoze. Dzis pierwszy raz Adas nie mogl zrobic kupki i krzyczal, bo wczoraj nie dostal zadnego owocka, od razu mu dzis podalam jabluszko z jagodami i zrobil ta kupke.. Zastanawiam sie czy nie powinnam zaczac dopajac troszke Adasia aby mial troszke luzniejszy stolec? Czy wy dopajacie? Iskierko pisalas o tym soku do rozrabiania? U nas w SPARze jest tylko Roos Vicee , tylko taki mi sie rzucil w oczy, ale jest o 6-tego miesiaca... To chyba za wczesnie. A wody A nie chce pic, robi glupie miny i odsuwa butle.. Hmmmm sama juz nie wiem..

Do góry