reklama
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
kobitki cos na rozluznienie Zobacz załącznik 529149 usmiech - bezcenny :*
Jak on fajnie stoi. U mnie Maja, jak się do mnie przytula, to staje na nóżkach i robi hop hyc .
bernadetkka
Fanka BB :)
on uwielbia stac, no ale przeciez nie bede go jeszcze stawiac bo za wczesnie, tak z mintke go potrzymam i koniec a ile protestu jest :d
Alexja mam co robić dlatego nie będę reagować na Twoje zarzuty. Nie musze Ci sie tłumaczyć. Kto wie ten wie. Koniec kropka. Myśl sobie co tam chcesz. Pisz litanie, listy chwalebne czy co tam uważasz za słuszne. Zestawienie sobie zrób, statystyki nie Twój interes co do kogo piszę. Doei doei
Astrid to super, kiedy otwierasz warsztacik ??
Ja zmykam już spać bo wymeczona jestem od 3 dni Adaś daje mi popalić, wybudza się nie wiem co jest grane chyba taka kolej rzeczy. Może skok albo ząbki no nie mam pojęcia.
Spijcie dobrze :* może i ja się dziś wyspie.
Astrid to super, kiedy otwierasz warsztacik ??
Ja zmykam już spać bo wymeczona jestem od 3 dni Adaś daje mi popalić, wybudza się nie wiem co jest grane chyba taka kolej rzeczy. Może skok albo ząbki no nie mam pojęcia.
Spijcie dobrze :* może i ja się dziś wyspie.
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
kurde fix ja przez was spac nie mogę,, dupy nie podniose do roboty rano....idzcie spać to ja tez pojde hahaha....
berni super chop
jutro jade zaś pociągiem ,,o zgrozo oby nie było opoznien bo wyjde z siebie.....
berni super chop
jutro jade zaś pociągiem ,,o zgrozo oby nie było opoznien bo wyjde z siebie.....
Alexja
Moeder <3
Tak myslalam, mocna jestes tylko na okretke, ale prosto w twarz juz nie. Sama obrazasz, a bulwersujesz sie jak ktos cos napisze, jak to sie mowi kto bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem hehe.
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Za robienie dziecka zamierzam się wziąć minimum pod koniec tego roku ;-). Póki co mi jedno daje czasem do wiwatu. Podziwiam mamę bliźniaczek. Jesteś wielka!
Przez ruch na forum też nie mogę zasnąć...
Przez ruch na forum też nie mogę zasnąć...
Iskierka71
Fanka BB :)
Okej, jakoś odebrałam ten tekst do siebie więc na niego odpowiem. Ja nie szukam pracy niewiadomo jakiej, "ciepłej posadki" w biurze przed komputerem za 2500€ netto i nie wybrzydzam z pracą, ale szukam takiej ktora mi odpowiada. Nie mam zamiaru robić czegoś do czego miałabym się codziennie zmuszać, sorki. Nawet jeśli ktoś ma mnie nazywać wielką panią... Pracowałam już na pakowaniu kurczaków, przy zbieraniu zamówień na magazynie, sprzątałam prywatne domy, roznosiłam pocztę, pakowałam minisnacki i ser i uważam że oprócz tych kurczaków reszta jest OK. Ale są prace, których nie chcę wykonywac i nikt mnie do tego nie zmusi i nie ma tu mowy o dumie czy czyms takim. Mam swoje lata, wiem na co mnie stać i co potrafię i będę szukać do skutku.Jak bedzie trzeba to pojde do obojetnie jakiej pracy i napewno niebede wybrzydzac. Zawsze sobie mysle, ze w pl byloby ciezej i niemam zamiaru zadzierac glowy i wydziwiac. Oczywiscie zawsze mozna szukac w tym czasie cos lepszego.
TheHague z całym szacunkiem, ale.... to chyba nie powinno iśc na forum publiczne. Niezbyt to profesjonalne z twojej strony...Aha a kto tam byl oprocz Madziuli i Iskierki zainteresowany praca u Alexji? dajcie mi znac na priv
Rozumiem, ale osobiście nie podoba mi się styl w jakim ona to załatwia...Astrid obecnie TheHague mi pomaga za stara pracownice, pozatym ja mam dziecko chore i ona sie wszystkim teraz zajmuje.
Ayni, ale mama i tata Olivii też do wielkoludów nie należąIskierka, zapomnialam dzis napisac, Oliwka tyle starsza od Adasia a ma jego wymiary, tozto calineczka!
Ale masz koszmary, wspólczuję....Dzisiaj mi się śniła
Dziewczyny, zaczyna mi sie z powrotem to forum podobać Dziękiu wam przestalo wiać nudą
reklama
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
jutro w robocie zamiast robić to bede na forum kukać hehehehe albo zaraz wstanie moj mąż i powie ze mnie całkiem pogielo ze jeszcze siedze na kompie.... ale kurde kiedy tu taka rozrywka....
Astrid mama bliźniaczek owszem była wielka... jak była w ciązy teraz niekoneicznie hihihih
Astrid mama bliźniaczek owszem była wielka... jak była w ciązy teraz niekoneicznie hihihih
Podziel się: