reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Dobryyy

Berniak wy to macie wrazen :) fajnie, ze uzebienie rosnie, bedzie mial 2 kasowniki hihi. A te huki to tez sie pewnie przyczyniaja do jego niespalstwa. Dziecko biedne pewnie zdezorientowane dlaczego cos huka, przeciez w nocy jest przewaznie cisza...

Ja jestem przeciwniczka przebijania uszu u niemowlat, dlatego,ze takiego dziecko po pierwsze nie potrzebuje bizuterii zeby ladnie wygladac (dzieci sa z natury piekne) po drugie kolczyki moga sie zawsze odkrecic i zostac polkniete, a po trzecie ze wzgledow estetycznych jak widze male dziewczynki obwiszone od dziecka no nieeeee , nie moj gust! Poza tym mozna jeszcze sie dorobic infekcji, ropienia uszu, przeciez takie dziecko jeszcze duzo lezy, wiec nie wietrzy tak ucha jak chodzacy czlek... Ja mialam przebijane uszy przed komunia, pistoletem, nic nie czulam, nie panikowalam, dostalam ladne, zlote kolczyki i mialam z tego radoche . Takie mniejsze dziecko ani sie cieszyc nie bedzie, ani nie doceni, ani sie nie wypowie czy kolczyki w ogole chce. No, ale jak to sie mowi : dzieci i ryby glosu nie maja. Polecam kazdej mamie, aby sie nad tym zastanowila 30 razy zanim bedzie walczyc z opuchnietym, ropiejacym uchem. Ja moze sie kiedys doczekam coreczki to napewno sie nie bede spieszyc z przebijaniem do momentu, az coreczka by mnie poprosila "mamo, cy moge miec kolcyki?" :-) No, ale kazdy robi jak uwaza, kazdy ma swoje poczucie piekna. Milko moim zdaniem Twoja coreczka jest bardzo urodziwa i nie trzerba jej dodatkowo przyozdabiac, zrobisz jak uwazasz, ale moze wstrzymaj sie jeszcze troche chociaz ze wzgledow bezpieczenstwa?

Madziu moj synek tez atakuje czasem szczeble, smieje sie, ze pewnego dnia je przegryzie na bobr i zbuduje zapore. Ale nic poza dziaslo jeszcze nie wychodzi, 2 dziaselka na dole biale i sa jakby dziurki w dziasle ale dramatu jeszcze nie ma. Mam nadzieje, ze mi da odetchnac :D

U nas dzis slonecznie , napewno sie wybierzemy nad morze dotleniac sie.

reklama
Ayni jest w tym sens co napisałaś.... no ale ja myśle ze bedzie to szybciej niz komunia hihiihih póki co w ogole o tym nie mysle :)

u nas też słonecznie :) petardy juz od wczoraj ładują ehhhhh byle do nowego roku :)

Witajcie,u nas chorubsko zatacza kregi ,teraz tatko lezy oby mnie nei wzielo na serio,bo ja to ciezko zawsze prezchodze.Tyle planow bylo na to wolne a tu lipa caly zas w lozkach.
Nie wiem czy ktos zagladal na bloga do MGD ale ja zerknelam i doczytalam sie radosnej nowiny.Moze tu do nas zajzysz wiec gratuluje z calego serca.

Nana zdrowia ;) duzo czosnku jedzcie!
A ja sie bardzo cieszę z ciąży Mgd już wiedziałam pare tyg temu. zastanawiam się która z nas najszybciej znów zaciąży.

Nana chyba Twoja kolej :p

Agss i laru cieszcie sie każdym momentem zazdroszczę wam troszkę że poród przed wami.

Madziula no zobacz w końcu mi się udało lol

reklama
Jak przyjdzie co do czego to nie będzie już odwrotu:-D
A moje dziecię ma fazę wkręcania się ... wypycha mi buły w brzuchu - genialne to:-D
Tylko ni w chorobę nie potafię stwierdzić z której strony jest głowka a z której nogi :eek: No ale dalej leży w poprzek.

Do góry