reklama
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
21 koniec świata, to po co się spierać o nauki języków hahaha. No, to miałaś inną sytuację . Za to Ci teraz łatwiej. Moi rodzice nie chcieli się wynieść...my się nie chcieliśmy wynieść...życie nas wyniosło .Czas szybko leci
Oby wigilia się odbyła - pamiętajcie 21 koniec świata
A ja nie miałam wyjścia, musiałam się holenderskiego uczyć bo miałam 13 lat jak tu przyjechałam.
Jak się uda, to w tym tygodniu jeszcze pójdę ściąć te włosiska. Nju imidż na koniec świata .
Astrid1987
Oj to tym bardziej trzeba się odpicować, żeby nie było obciachu. A co do języków...przynajmniej mój czas nie pójdzie na marne haha.Podobno maja wyladowac kosmici to moze nam sie upiecze Astrid
Astrid1987
Możesz .Astrid moge Cie dodac do znajomych na fb?:-)
Bo skojarzylam kto Ty u Madzi w znajomych i nie moge obejrzec zdjec:-) a ja tak lubie
Agss
Fanka BB :)
Milka tylko Ci kosmici to podobno w Francji... to co jedziemy?
A w Ameryce za 70 tys można sobie bunkier kupić... żałuję że nie wpadłam na to żeby takie sprzedawać
Astrid mogę też Cię dodać? (;
A w Ameryce za 70 tys można sobie bunkier kupić... żałuję że nie wpadłam na to żeby takie sprzedawać
Ostatnia edycja:
Astrid1987
Oczywiście .Milka tylko Ci kosmici to podobno w Francji... to co jedziemy?
A gdzie we Francji? Jak Lazurowe Wybrzeże, to pierwsza jadę .
Agss
Fanka BB :)
A dokłanie to nie pamiętam, czytałam kiedyś artykuł o tym, na jakimś campingu ludzie się zebrali i czekają na ratunek
reklama
Astrid1987
A dokłanie to nie pamiętam, czytałam kiedyś artykuł o tym, na jakimś campingu ludzie się zebrali i czekają na ratunek
Hahahaha, dobre :-).
W ogóle drobinka jest z Ciebie. Już widzę, jak najpierw będzie wchodził brzuszek, potem Ty .
Podziel się: