reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Heeej!!!
Normalnie ciezko za Wami nadazyc! Tyle piszecie :szok: Dzieci w domu nie macie :dry::-D
Powiem Wam,ze troche Wam zazdroszcze...pogaduszek ,smiechow i spotkanek...
Ja to nigdy nie mam czasu...no chyba,ze po 20.00 ale gdzie wtedy wyjde :baffled: Do mnie tez nikt niechce przychodzic,ciagle slysze ,ze niechca mi przeszkadzac i takie tam sranie w banie...
Echhh ide ,bo znowu zaczynam smedzic a nie mialam tego w planach...
Trzymta sie cieplo!!!

reklama
Heeej!!!
Normalnie ciezko za Wami nadazyc! Tyle piszecie :szok: Dzieci w domu nie macie :dry::-D
Powiem Wam,ze troche Wam zazdroszcze...pogaduszek ,smiechow i spotkanek...
Ja to nigdy nie mam czasu...no chyba,ze po 20.00 ale gdzie wtedy wyjde :baffled: Do mnie tez nikt niechce przychodzic,ciagle slysze ,ze niechca mi przeszkadzac i takie tam sranie w banie...
Echhh ide ,bo znowu zaczynam smedzic a nie mialam tego w planach...
Trzymta sie cieplo!!!
A gdzie mieszkasz? Jak niedaleko, to wiesz...zawsze coś można wykombinować :cool2:.

Kasiu nie martw sie ja mam do wszystkich babek z forum daleko :( odludzie... :/

Czytalam Was dzisiaj i jakos nie moglam napisac... moje zdanie jest jakie jest, ale pisac na ten temat nie bede bo dopiero by bylo :D

Astrid widze Cie tu u Milki na fb :D jesli pozwolisz to wysle Ci zaproszenie :)
Agss a ciebie jak znajsc ?:)

reklama
Do góry