THE HAGUE no wlasnie raczej wszystko ok. tylko musi sie przy kupce bardziej nastekac niz wczesniej,ale nie placze przy tym,wiec wnioskuje,ze brzuszek nie boli.Nie chcialabym z tej kaszki rezygnowac bo to w sumie tez jakis juz bardziej staly posilek. Ale fajnie ze Tomus taki zarloczek no ale zjesc w minute- wow
reklama
witojcie:-)
Milka zdjecia boskie, boze jak szybko twoja laleczka rosnie
Mamozm przynies ulge dzidzi i buziaczki dla drugiej dzidzi:-)
Berni, Hague ogorki, grzybki, mniam mniam
U mnie dzionek jakos zlecial za duzo nie zrobilam bo bylam padnieta po nocy, mala budzila sie co troszku, moze spalam w sumie 4-5h. Z mezem cichych dni nie ma al odzywamu sie sluzbowo i tak jakis czas zostanie.
Dziewczynki dzis spr nozki mojej i chyba faktycznie ma jedna krotsza, co mam z tym zrobic, wizyta w cb na 19.12, a wiem ze im pozniej z tym sie zacznie dzialac to gorzej. Martwie sie. Co robic????:---sad:
Milka zdjecia boskie, boze jak szybko twoja laleczka rosnie
Mamozm przynies ulge dzidzi i buziaczki dla drugiej dzidzi:-)
Berni, Hague ogorki, grzybki, mniam mniam
U mnie dzionek jakos zlecial za duzo nie zrobilam bo bylam padnieta po nocy, mala budzila sie co troszku, moze spalam w sumie 4-5h. Z mezem cichych dni nie ma al odzywamu sie sluzbowo i tak jakis czas zostanie.
Dziewczynki dzis spr nozki mojej i chyba faktycznie ma jedna krotsza, co mam z tym zrobic, wizyta w cb na 19.12, a wiem ze im pozniej z tym sie zacznie dzialac to gorzej. Martwie sie. Co robic????:---sad:
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
ewelinko jakis czasu temu jak na forum był temat bioderek to sama nózki sprawdzałam, i tez wydawało mi sie centralnie ze jedna ma krótsza, nawet spanikowałam (ale o tym tylko jedna osoba wie ) ale poczekalam do wizyty w cb i wszystko okazało sie ok, zreszta czy ide do HA to tez sprawdza, ostatnio nawet HA na spoedzie sprawdzała wiec mysle ze nie powinnas sie nakrecać.
doris a no mleczka juz prawie niema. Dwa dni temu rano ostatnio sciagalam i od tej pory czuje tylko jakby byly lekko nabrzmiale ale nic z nich nie wycieka. Cale szczescie obylo sie bez zatorow.
Zolte pampersy mialam i mi nie podpasowaly. Maja jakis taki mniejszy wklad wchlaniajacy siuski.
Pietow sie nie bala. Cieszyla sie i obracala we wszystkie strony zeby jak najwiecej zobaczyc.
Madzia wczoraj zjadla 1/4 sloiczka a dzisiaj juz nie chciala. Niewiem dlaczego. Dzisiaj byla caly dzien jakas marudna i nic jej nie pasowalo.
A my dzisiaj z moim B wieczor u dentysty. Bolal go zab i zadzwonilam do pl w Barendrechcie. Nim sie zorientowalam umowiona bylam na kontrole, przeglad:-) Pani tak mnie zamotala, ze dalam sie namowic. I dobrze bo jak zaczol mi mowic ile mam dziurek to az mi sie glupio zrobilo. No i tym sposobem mam nast. wizyte w sobote. Fajny dentysta bo mowi co i ile kosztuje i czy pokryje ubezpieczenie. Wiadomo na czym sie stoi. Wiem tez, ze musze podwyzszyc sobie na przyszly rok limit i czyli skladke na dentyste. Lepiej zrobic male dziurki niz pozniej kanalowo. Masakra...
Zolte pampersy mialam i mi nie podpasowaly. Maja jakis taki mniejszy wklad wchlaniajacy siuski.
Pietow sie nie bala. Cieszyla sie i obracala we wszystkie strony zeby jak najwiecej zobaczyc.
Madzia wczoraj zjadla 1/4 sloiczka a dzisiaj juz nie chciala. Niewiem dlaczego. Dzisiaj byla caly dzien jakas marudna i nic jej nie pasowalo.
A my dzisiaj z moim B wieczor u dentysty. Bolal go zab i zadzwonilam do pl w Barendrechcie. Nim sie zorientowalam umowiona bylam na kontrole, przeglad:-) Pani tak mnie zamotala, ze dalam sie namowic. I dobrze bo jak zaczol mi mowic ile mam dziurek to az mi sie glupio zrobilo. No i tym sposobem mam nast. wizyte w sobote. Fajny dentysta bo mowi co i ile kosztuje i czy pokryje ubezpieczenie. Wiadomo na czym sie stoi. Wiem tez, ze musze podwyzszyc sobie na przyszly rok limit i czyli skladke na dentyste. Lepiej zrobic male dziurki niz pozniej kanalowo. Masakra...
madziula najgorsze jest to ze jedna lekarka w cb mowi wszystko ok, drug o jednak nozka jest krotsz, jedna pielegniarka mowi jest ok drug ze zle i co ja mam myslec, przeciez echo bioderek miala i bylo ok, a teraz???to co w ciago 1m-c wszystko sie zmienilo??? jak patrze na nozki gdy lezy na brzuszku to naprawde wydaje mi sie ze pr jest krotsza, ale nie wiem na 100% bo mala sie wierci, tak samo cb. I CO MYSLEC???? CO CO CO
EWELINKA,MADZIULA my mamuski mamy jakies schizy mi tez sie.wydawalo ze jedna nozka krotszai rozpaczalam,a okazalo.sie dzieki Bogu ok. potem zalowalam ze powiedzialam lekarzowi bo wyszarpal mi Nadusie az plakala(a ja prawie razem z nia)
reklama
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
ewelina a on to co innego jak jeden mowi tak a drugi tak, no ale skoro echo miała to chyba wiarygodne.....
Podziel się: