reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Ja tak samo :) grzyby w kazdejj postaci i ilosci :D
ogorki tez lubie, kiedys majac 12 lat siedzialam przed tv ze sloikiem ogorków to babcia malo zawalu nie dostala ze w ciazy jestem :D
Mama zawsze mi mowila, jak idziesz do babci to pamietaj nie jedz ogorków :D

a u nas dzisiaj w 4 miesięcznice był brokułek.... co mnie zdziwiło to zjadła pare łyzeczek, zaliczam brokuł do "jadalnych" .... ostatnio dawałam jej marchewke ale trafiłam w czasie kiedy była chora i nie miała apetytu takze musimy zrobic jeszcze jedno podejscie z marchewka :)

Milka ile ci zjadła tej marcheweczki?

Hej, u nas dzisiaj sypalo a teraz plucha i mokro brrr... MADZIULA naj... dla Martysi;) a co do jedzenia to jak Nadka zje 2lyzeczki czevokolwiek to sie ciesze. Dobrze ze chociaz mleczko chetnie pije:) MAMO Z&M zdrowka dla Zuzi,zeby zeszlo dziadostwo i poczulo ulge malenstwo. Piszesz ze przy kwiatkach pracujesz. tylko doniczkowe?czy bukiety tez robicie?mi sie marza bukiety ale w mojej okolicy nic takiego nie ma:( Dziewczynki sliczne. MILKA a jak sprawa z cyckami mleczko jeszcze jest? nie ma problemu z zatorami? Emilka nie bala sie tych Pietow?BERNI schab uwielbiam-koniecznie duuuzo czosnku.NANA a Tymek wyrosl.juz z tej skazy bo nie doczytalam. Mam pytanie do mam dzieci starszych od mojej Nadki. Od kilku dni daje jej bambix od 6mies. fijne granen i zauwazylam ze w kupce sa kawaleczki tych ziarenek(takie same jak plywaja w tej kaszce) czy to ok. czy przestac podawac jak myslicie-w sumie ona pije tego malutko ok. 70ml.-wiecej nie chce. Aha i jeszcze-czy ktos uzywal tych pomaranczowych pampersow?i czy sa dobre? Jeszcze odnosnie choinki,u nas co roku.jest zywa i im wieksza tym lepsza;););) w tamtym roku byla granatowo srebrna,a w tym jesze nie wiem.

reklama
Bernadetka no wujek z ciocia i ogolnie reszta rodziny wiedza jak mi dogodzic, bo co przyjade to zawsze od kazdego cos dostane z mojej listy smakolykow :-D a grzybow zawsze najwiecej :tak: mniaaam...:tak:

doris 82 a Nadia zachowuje sie jakos inaczej niz zwykle?? tzn np. bardziej placzliwa czy marudna?? wiesz jesli nie ma zadnych 'nowych' dolegliwosci i objawow to ja bym nic nie zmieniala. Tomek je duzo rzeczy i czasami w kupce znajdzie sie niestrawiony kawalek marchewki czy cos innego :sorry: ale niezauwazylam zeby pokazywal ze cos go boli. a wrecz palaszuje sloiki az mu sie uszy trzesa, jego rekord to niecala minuta... :cool2: polyka szybko i juz buzie otwiera i krzyczy zeby mu dac, wiec nabieram ta lyzka jak najszybciej moge :-D obserwuj ja, jak nic jej nie boli to nie ma sensu rezygnowac z tego, kaszki tez maja witaminy i fajnie jakby je jadla:tak:

Do góry