reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Dzien dobry:D nam dzisja Aluś dal pospac do 10:D nawet sie wyspalam, pomimo tego ze o 3.15 sie polozylam...;/

Madzia u mnie jest tak samo... paznokietki obciete a i tak jakos sie podrapie :)

Pogoda paskudna, zimno i pada... :(

MamoZ&M chcialabym zobaczyc taka atrakcje :D pewnie kobitki szaleja :D

reklama
Jeju przez tą pogodę, to mi się nawet odkurzacza nie chce uruchomić. A podłoga woła o pomstę do nieba :baffled:. Poczekam, aż moja Lepsiejsza Połowa wróci z cięcia kwiatków, to zaraz towarzystwo podzielę na prace domowe. Nie ma, że tylko ja mam śmigać a reszta będzie leżeć i pachnieć. Póki co nie ruszam wyjca, bo mi dziecko śpi a nie chcę, żeby się szybko obudziła. Co najwyżej przejadę po meblach ściereczką :-D. Ale.... na razie oglądam master chefa hihi.

Astrid moje jak śpią to nawet odkurzacz im nie przeszkadza a nawet wydaje mi się,że przy buczeniu odkurzacza szybciej zaspypiały.Nawet moja mama w szoku była jak położyłam je do łóżeczka w salonie ( jeszcze jak w nim stało) powiedziałam ,że teraz idą spać a sama wzięłam się za odkurzanie. Mama :szok: a za chwilę znowu :szok::szok: bo zasnęły prawie odrazu :-D ale to było zanim wprowadziłam im rygor,spały kiedy chciały.:-D Teraz śpią tylko o określonej godzinie ,jedna dłuższa drzemka a ja mam wtedy czas zrobić obiad czy posprzątać.Też zasypiają odrazu,dziś np położyłam je spać ale zapomniałam Zetki knufla na dole,poszłam po niego a jak wróciłam za 2 min dosłownie to już spała i eM też.
Dziś na obiad będą miały szpinak ,ciekawe czy będą go jadły .Ostatnio nie chciały...
My ze starym wątróbkę mniaaaammmmmm:-)
Z dzisiejszego rozrabiania

Marta robi porzadki w portfelu taty

Dzielic sie nie umieja :D

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnia edycja:
Ja tez sie musze pochwalic ze spalam do 10.00 :tak: o 6 rano M mial dyzur z malym, podal mu mleko, przebral i polozyl go spac tak ze obudzilam sie sama z siebie o 10.00 , slucham, patrze a tu wszysy spia :szok: totez popedzilam zrobic sobie sniadanie zanim mlekopijca sie obudzi. Jak to fajnie sie obudzic z siebie :tak:

Kasiu ja tez odkurzam jak maly spi i kraamzorg tez tak robila i maly spi. podobno on jest przyzwyczajony z okresu ciazy do pewnych dzwiekow. ale tak samo jak w ciazy budzi sie na dzwiek budzika, w sumie dobrze moze nie zaspi do szkoly :-)

watrobki tak dawno nie jadlam wlasnie mi sie przypomnialo ze istnieje po 9 mies. a znam super przepis mmmmmm...

ja dzis robie zapiekanke z ziemniaczkow, warzyw, mielonego w sosie curry.

i bede piekla brownie z paczki bo na normalne ciasta nie mam czasu...

aaa i mam fotke ale wrzuce jak zrzuce z cyfrowki.. :-)

AGSS jak sie czujesz??

MamoZ&M cudne te twoje ksiezniczki! :D

Ja dzisiaj mam obiad ze swiezych grzybkow:D mmmm
Sasiad byl w niemczech na grzybkach i przyniosl nam troche... :) polowe odlozyllam sobie do suszenia, a druga polowa to sosik:)
Kocham grzybby!:p

Moi chlopcy sobie smacznie spia:D
Za oknem leje...

Jutro wybieramy sie na zwartemarkt (chyba dobrze napisalam) :D
mam nadzieje ze sie troche opkupie na 600 stoiskach:D

Aaaa i normalnie az forum sie zrobilo takie cudne, kolorowe od tych zdjec!:D prosze tak robic czesciej, ja uwielbiam podziwiac takie maluszki :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry