reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Wzielam dwa paracetamole juz i czuje nadal jak mnie cmi... ale troche usmierzylo bol...

Madzia to dobrze ze az lsni:) potem moze nie bedzie na to czasu:)
albo nie bedziesz mogla sie napatrzec na Martynke i nie bedzie komu tak dokladnie posprzatac:D

Helol wrocilismy z pierwszego spaceru :)
Pogoda rewelka. W koncu mi nie zimno ;)

Tfu tfu tfu oby nas kolki ominely...

BERNI ja smaruje tylko stopki i dlonie bo wlasnie tam taka skora sucha. Uzywam balsamu 0 parfum z Zwitsala.
A oliwke mam i owszem :) J&J z rumiankiem. Zaeodowa jest do masazu. Mala odplywa w ulamku sekundy :D

MADZIA nie wywoluj wilka z lasu :p moze z tego dobrego samopoczucia zaraz urodzisz :D

cześć we are back ;)
nad morzem było super ale posiedzialam w plytszej cieplejszej wodzie bo głębsza była już chłodna a ja jestem z tych co lubią cieplejsze wody. brat z kolei od razu jak wpadł do wody położył się na klate ;D

nana dzięki za info, no już teraz rozumiem że chodzi o ciezkostrawne potrawy. bo samo powiedzenie że smazonego niet to raczej nie logiczne mi było. przecież dużo rzeczy można zjeść lekko również smazac ale to chyba zależy jeszcze jaką kto ma dietę i czym się żywi. ale ogólnie mówiac że nie można smazonego to chyba można bardziej komuś krzywdę wyrządzić niż przysługę. to dobrze już rozumiem o co chodzi ;)))) będę zatem dalej smazyc na oliwie z oliwek. ja tam i tak nie przepadam za grochem i straczkowymi a kapustę jem od święta więc powinno być normalnie w moim przypadku.

moi chłopcy oglądają sponge boba a ja robię zupke ;)

mgd bo w polsce to się cackaja troszkę za bardzo :confused: moje koleżanki były lekko w szoku że tu tak szybko wypuszczają do domu. jak dobrze że nie będę musiała się tam kisic parę dni :-D nie ma jak to odpoczywać we własnym łóżku.

AYNI potrawy smazone zalicza sie niestety do ciezkostrawnych.W diecie lekkostrawnej dozwolone jest gotowanie ,duszenie i pieczenie.To tak tylko w ramach info nie zalecen.Mysle ze kazda mama wie co moze co nie.Ja karmiac Tymka staralam sie jesc potrawy lekkostrawne ale to tez i dobre na zrzucenie zbednych kilosow po ciazy .Teraz tez jak juz to wole ugrilowac cos no ale czasem i smazone zaliczymy.Mysle ze jak sie zaserwuje do tego salatke z to omega zawarta w oliwie z oliwek zrownowazy calosc:-D

nana może to zależy od nawyków bo np mogę w 10 min przysmazyc łososia na oliwie oliwek albo rolade z boczkiem na maśle lub oleju to zupełnie 2 różne rzeczy :) także samo smazenie to nie koniec świata ważne czym i co . w polskiej diecie faktycznie się utarło że co smażone to ciężkie ale w pl po prostu taka panuje dieta tj ciężka i smazy się oczywiście na oleju bądź też na maśle bleeeeeee sam tłuszcz.

Witam. Nareszcie pogoda jak na lato przystało.
ISKIERKO a jakie masz wypelnienie w poduszce?? Mi w szpitalu dali to okropienstwo z kulkami ;) nie dalam rady, rozjezdzalo sie na wszytkie strony.
W fomu mam z "wacianymi" flakami. Jest niezastapiony. Super plecy podpiera i reke. Kausar uwielbia w nim spac.
No ja mam właśnie te kulki:baffled:
Iskierko, Ayni no wlasnie pojadlam normalnego obiadu, a balam sie jesc wczesniej bo niby smazone, gotowanego miesa nie za bardzo;/ ale malemu nic nie jest wiec chyba nic sie nie dzieje;)
No i brawo
Ja tam małą smaruję oliwką albo z etosa albo zwitsala i ma bardzo gładką skórę :nerd:. No i szybko zwalczyłyśmy złuszczający się naskórek.
Ja mam ze Zwitsala płyn do kąpieli, oliwkę i krem i wszystko to musialam odłożyć na bok, bo mała dostala suchej skóry.
W sobotę kupiłam żel do kąpieli i oliwke z natusana i już jest o niebo lepiej.
Te wypryski to podobno trądzik - tyle mi powiedziala kobieta z CB jak byla w piatek, ale dzis mloda ma potówki i to pomimo lekkiego ubioru. na dodatek zaczyna jej sie robić ciemieniucha...............

reklama
Do góry