Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Ja miałam migreny po znieczuleniu. Męczyłam się męczyłam a potem mnie oświeciło, że mogę wziąć paracetamol. Wzięłam i jak ręką odjął
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja mam właśnie te kulkiISKIERKO a jakie masz wypelnienie w poduszce?? Mi w szpitalu dali to okropienstwo z kulkami nie dalam rady, rozjezdzalo sie na wszytkie strony.
W fomu mam z "wacianymi" flakami. Jest niezastapiony. Super plecy podpiera i reke. Kausar uwielbia w nim spac.
No i brawoIskierko, Ayni no wlasnie pojadlam normalnego obiadu, a balam sie jesc wczesniej bo niby smazone, gotowanego miesa nie za bardzo;/ ale malemu nic nie jest wiec chyba nic sie nie dzieje
Ja mam ze Zwitsala płyn do kąpieli, oliwkę i krem i wszystko to musialam odłożyć na bok, bo mała dostala suchej skóry.Ja tam małą smaruję oliwką albo z etosa albo zwitsala i ma bardzo gładką skórę . No i szybko zwalczyłyśmy złuszczający się naskórek.