reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Ja tam małą smaruję oliwką albo z etosa albo zwitsala i ma bardzo gładką skórę :nerd:. No i szybko zwalczyłyśmy złuszczający się naskórek.

Ciężarówki pewnie się grzeją na słoneczku, albo siedzą cicho, bo temat zszedł na rzeczy, o których póki co nie mogą dyskutować.

Hague a jaki balsam bedzie najlepszy? moge go smarowac zwyklym czy tzeba jakis specjalny?:)

Madzia ty juz prawie 39 tydzien:D
ja przed porodem tez czulam sie az za dobrze:)

ja nie wiem jakie te holenderskie sa, bo ja mam cala serie nivea z pl, i mam 'aksamitne mleczko po kapieli' :tak:

no niestety Astrid, ale oliwka zamyka pory w skorze, pozatym skora dziecka potrzebuja nawilzania, a nie natluszczania :sorry2:

bede musiala poszukac po sklepach jakiegos:)
i musze sie wybrac po witaminy dla siebie;) bo juz mi sie pokonczyly i czasu brak wyjsc po nastepne...

A moj Aluś takie dziwne odglosy wydaje jak by chcial sie smaic ale nie moze:D tak to smiesznie wyglada:)

ja kupiłam balsam do smarowania nieperfumowany :).... nie lubię oliwek jakos....

Berni a no 39, chyba ide zaraz okna w sypialniach umyć bo nudzi mi się , ostatnio drzwi myłam.... w domu az lśni hehehe a ja sie czuje jakbym miała góry przenosić hehehe

ja kupiłam balsam do smarowania nieperfumowany :).... nie lubię oliwek jakos....

Berni a no 39, chyba ide zaraz okna w sypialniach umyć bo nudzi mi się , ostatnio drzwi myłam.... w domu az lśni hehehe a ja sie czuje jakbym miała góry przenosić hehehe

to taki będziesz miała porządek w domu, że będzie można jeść z podłogi hihi :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
BERNADETKO moze to migrena to wlasnie tak wyglada bol glowy i oka .Mozesz miec migrene po znieczuleniu.Mnie pediatra w pl powiedziala ze oliwka wrecz wysusza skore.No a ja uzywalam na poczatku oliwki wlasnie .no ale mysle ze ratowalo nas oilatum dodawane do kapieli.

Do góry