reklama
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Ja tam małą smaruję oliwką albo z etosa albo zwitsala i ma bardzo gładką skórę . No i szybko zwalczyłyśmy złuszczający się naskórek.
Ciężarówki pewnie się grzeją na słoneczku, albo siedzą cicho, bo temat zszedł na rzeczy, o których póki co nie mogą dyskutować.
Ciężarówki pewnie się grzeją na słoneczku, albo siedzą cicho, bo temat zszedł na rzeczy, o których póki co nie mogą dyskutować.
bernadetkka
Fanka BB :)
Hague a jaki balsam bedzie najlepszy? moge go smarowac zwyklym czy tzeba jakis specjalny?
Madzia ty juz prawie 39 tydzien
ja przed porodem tez czulam sie az za dobrze
Madzia ty juz prawie 39 tydzien
ja przed porodem tez czulam sie az za dobrze
Astrid1987
ja nie wiem jakie te holenderskie sa, bo ja mam cala serie nivea z pl, i mam 'aksamitne mleczko po kapieli'
no niestety Astrid, ale oliwka zamyka pory w skorze, pozatym skora dziecka potrzebuja nawilzania, a nie natluszczania
No niestety, małej nic nie dolega, będę robić, jak robię .
bernadetkka
bede musiala poszukac po sklepach jakiegos
i musze sie wybrac po witaminy dla siebie bo juz mi sie pokonczyly i czasu brak wyjsc po nastepne...
A moj Aluś takie dziwne odglosy wydaje jak by chcial sie smaic ale nie moze tak to smiesznie wyglada
i musze sie wybrac po witaminy dla siebie bo juz mi sie pokonczyly i czasu brak wyjsc po nastepne...
A moj Aluś takie dziwne odglosy wydaje jak by chcial sie smaic ale nie moze tak to smiesznie wyglada
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
ja kupiłam balsam do smarowania nieperfumowany .... nie lubię oliwek jakos....
Berni a no 39, chyba ide zaraz okna w sypialniach umyć bo nudzi mi się , ostatnio drzwi myłam.... w domu az lśni hehehe a ja sie czuje jakbym miała góry przenosić hehehe
Berni a no 39, chyba ide zaraz okna w sypialniach umyć bo nudzi mi się , ostatnio drzwi myłam.... w domu az lśni hehehe a ja sie czuje jakbym miała góry przenosić hehehe
Astrid1987
ja kupiłam balsam do smarowania nieperfumowany .... nie lubię oliwek jakos....
to taki będziesz miała porządek w domu, że będzie można jeść z podłogi hihi
Ostatnia edycja:
reklama
nana19
BERNADETKO moze to migrena to wlasnie tak wyglada bol glowy i oka .Mozesz miec migrene po znieczuleniu.Mnie pediatra w pl powiedziala ze oliwka wrecz wysusza skore.No a ja uzywalam na poczatku oliwki wlasnie .no ale mysle ze ratowalo nas oilatum dodawane do kapieli.
Podziel się: