reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Mgd u mnie od poczatku z jednym cyckiem byl problem...;/ jak sie potem okazalo mam na niej nie grozne plesniowki, dla malego nie szkodliwe ale dla mnie strasznie bolace, dostalam masc na to i jest niby lepiej, ale sciagam na najnizszym biegu, bo strasznie boli, nie wyobrazam sobie jak by ten moj maly glodomorek mial by go zlapac...

reklama
witam i ja:) mgd ci to napewno hormony szaleją bo dzisiaj to już naprawdę ciepło. Byliśmy naszą wycieczką na plaży, ja oczywiście na filtrach bo mi naczynka pękają i co, oczywiście spieczona a dopiero w domu po prysznicu zauważyłam że mnie porządnie wzięło:no: wole być blada w tym roku a nie cała w krwiaczkach i jeszcze opalona w paski wrr

Ayni ja też miałam wszystko dobrze, tylko osobiście tego jeszcze nie mogłam obmacać, ale za jakiś tydzień czy dwa i ja się doczekam:-) a mój brzucholek też nieźle ostatnio wyskoczył, w końcu cycki przerósł hehe

Kallie moja droga zainwestuj w bloker, sprawdzil sie w 50 stopniach, mialam tez Iwostin SPF 50+ sa tez specjalnie do skory naczynkowej (filtry chemiczne w tym kremie sa hipoalergiczne). Ok 30 PLN na allegro - jest super! Z paczki jestem mega zadowolona i tez sie nie moglam doczekac, az wszystko sobie pomacam i odpakuje :D
ja w Polsce opalilam cycki podczas pogaduszek na ogrodku i dopiero wieczorem zobaczylam , ze wygladaja jak flaga Polski :D

wiecie co, znow jestem glodna :D az boje sie jutro stawac na wage :o

Dobry wieczor. Wreszcie piękna pogoda. szkoda tylko, że nie mam jak nad morze jechac...
ISKIERKO ja nie mige w nocy na lezaco :d zasypiam!!
Poza tym chyba wygodniej mi na fotelu bo uzywam rogala do karmienia ;)
Ja jakoś nie umiem karmic przy pomocy tego rogala. Albo mi sie źle uklada, albo zjeżdza....
W nocy karmię na leżąco (o dziwo nie zasypiam), a w dzień na siedząco na sofie z połozona zwykła poduszką.
Bernaderko - pisalas ze opilas sie soku i pojadalas - zjadlas wreszcie coś normalnego oprócz zupy?
Ja dziś bylam z Olivią w odwiedzinach u sąsiadów zza sciany. Starsi ludzie, kolo 80 bardzo się ucieszyli z kartki i tych tradycyjnych "myszek":-). Mała dostala od nich włóczkową pelerynke i 4 pary włóczkowych kapciuszków - slodziusie takie. Sąsiadka własnoręcznie zrobila na drutach:-)

hej dziewczynki

ja niestety nie dorzuce się do tematu bo narazie pojęcia o tym nie mam.... ale was podczytuje :)

mam jakieś ciche dni ...:( ale wszystko ok, nie rodze i coś sie nie zapowiada :)

za to pędzluje gierki na fb :)

Berni Iskierka dobrze pisze, dajesz kotleta, mizerie i ziemniaczki czy co tam lubisz nie tam jakies zupinki ;)

ja sie zastanawiam jak tu zaplanowac sciany, otoz rozchodzi sie o salon w ktorym sa zaplanowane 2 kolory :
fuksja i brunatny oraz babykamer i tam ma byc limonka i cytryna i zastanawiam sie jak to ugryzc chcialam robic pionowe pasy, ale nie wiem czy grube czy cienkie czy jeszcze inaczej :/ na dodatek w necie brak zupelnie jakis inspiracji, a moj maz jeszcze sie lekko obawia takiego kombinowania, nie przezwyczajony chlopak :D

ISKIERKO a jakie masz wypelnienie w poduszce?? Mi w szpitalu dali to okropienstwo z kulkami ;) nie dalam rady, rozjezdzalo sie na wszytkie strony.
W fomu mam z "wacianymi" flakami. Jest niezastapiony. Super plecy podpiera i reke. Kausar uwielbia w nim spac.

A ja sie povhwale ze znalazlam sposob na marude nocna ;)
Po karmieniu moj krasnal uwielbia sobie zasypiac...spoko. Ale jak sie przenoso ja do lozeczka to protesty sasiedzi chyba slysza :D
Zbawienny okazal sie....odglos suszarki :d
Na poczatku myslalam ze tocpic na wode,ale skubanstwo dziala. :)
Zeby nie odpalac prawdziwego sprzetu mam aplikacje w telefonie z jej odglosem ;)

AYNI obfoc te pokoje. Moze cos mi uda sie podpowiedziec :)

MADZIULKA wycisza sie organizm przed porodem?? ;)

KALLIE, zobaczymy ten Twoj brzuch jak nas odwiedzisz ;)

reklama
Iskierko, Ayni no wlasnie pojadlam normalnego obiadu, a balam sie jesc wczesniej bo niby smazone, gotowanego miesa nie za bardzo;/ ale malemu nic nie jest wiec chyba nic sie nie dzieje;)

Iskierko to widac sasiadka sie przygotowala;)

Do góry