reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

AYNI moj niezawodny informatorze :) dzieki ;) jeszcze powiedz czy zadyma po meczu byla :D

Moja mala za to ma dzis lenia ;) sprzeciw pilce noznej :p

Apropos 3/4D, to my mielismy to szczescie ze nam za darmoche pani pare zdjec zrobila na USG w 30tc :D

EWELINA pytam o cwiczenia bo takowe istnieja :D kolezanka z forum tak wlasnie obrocila swoja corcie ktora w poprzek lezala :)
Wyglada to tak :
Cwiczenia z wypinaniem tyleczka ;) jakbys podloge myla(uwaga tylko wtedy ba meza :p )
I puszczanie dziecku muzyki(sluchawki na samym dole brzucha :)

Sprobowac nie zaszkodzi ...

Ide i ja spac. Ostatnie prochy lyknelam, to moze zdaze zasnac przed bolem glowy.

reklama
Madzia no na ubezpieczenie 3 usg 'czarno biale ' 2d to tez mialam, ale chcialam filmik miec na pamiatke, tutaj u nas kosztuje okolo 70 EUR, wiec wywnioskowalam , ze w Polsce napewno musi byc taniej :rofl2:no bo w sumie fajna pamiatka ale wydaje mi sie , ze cena za ta usluge nie jest adekwatna.

A ja wlasnie czytam w gazetach co sie dzieje i dzialo podczas meczu w warszawie i czuje sie troche jakbym czytala o egipskiej rewolucji niz o meczu pilki nozej , przytocze wam moje ulubione fragmenty :

Grupę pseudokibiców od Strefy Kibica oddziela szpaler policjantów. Na miejscu są policyjne furgony, armatki wodne i m.in. pięć karetek pogotowia. Funkcjonariusze zostali obrzuceni kamieniami, petardami i butelkami. Użyli m.in. broni gładkolufowej i gazu pieprzowego.

Są to prawdopodobnie te same osoby, które dwie godziny wcześniej prowokowały maszerujących w kierunku Stadionu Narodowego Rosjan. Wcześniej, jak donosił reporter Onetu, przy rondzie Charles'a de Gaulle'a zebrała się około tysięczna grupka polskich kibiców wyraźnie niezainteresowanych meczem. Krzyczeli oni w kierunku fanów Rosji obraźliwe hasła. Doszło do utarczek kibiców obu reprezentacji.

:baffled: ale nas obsmaruja jutro w BBC

MGD nie wiedzialam ze jakies cwiczenia istnieja, naprawde, dzieki

Polacy to potrafia bawic sie po meczach, rewelacja:baffled:

dobranoc wszystkim, ja uciekam spac papapa

Nooo i to jest dopiero mecz :D

EWELINA nie ma za co. Jak poszperasz w dr google to znajdziesz duzo porad :)
No. Chyba ze chcesz CC ;)

Ewelina, byla tu kiedys na forum dziewczyna, w podobnej sytuacji, tyle ze jej ciaza byla bardziej zaawansowana i polozna sugerowala nastawianie dziecka i generalnie wszystkie zabiegi, bo nie byli zbyt chetni na CC.
Rozumiem, ze sie stresujesz, bo porod naturalny jest dla Ciebie nowa sprawa i pewnie boisz sie bolu. Ale pomysl troche tak na logike , ze to chyba jednak lepsze wyjscie dla Ciebie i dziecka. A noz widelec dzidzia sie obroci i urodzisz naturalnie, bedziesz miala satysfakcje do konca zycia, ze dalas rade :) podczas porodu naturalnego wydzielaja sie hormony u matki i dziecka, ktore maja ogromny wplyw na ich zwiazek :)

jesli masz ochote zobacz sobie ten film , jest tam pare waznych argumentow dla ktorych warto urodzic naturalnie , moze Ci pomoze zmienic stosunek do porodu :)

Porodowy Biznes (Napisy PL) 01/09 - YouTube

Madziula nie przejmuj sie kobieto:) ja dzisiaj tez dojrzalam u siebie tylko ze na brzuchu na szczecie na dole ale sa:/
Potem zanikna i beda prawie nie widoczne:)

Ayni masz racje, ja sama bym sie na cesarke nie zgodzila, no chyba ze byla by taka potrzeba, ale sama z siebie nie.
Jednak to operacja i nigdy nie wiadomo jakie moga byc tego skutki...

Ja tez bardzo chcialam 3/4d fajna pamiatka ale niestety droga...
za to mam 20 zdjeci z polowkowego:)
takie duze i wyrazne:) tez jest pamiatka:)

Ostatnia edycja:
bernadetkka aleś ty optymistka ;) ale nie powiem, udziela mi się :D

ja z 20 tc też mam dużo zdjątek :) a o 3d nigdy jakoś nie myslałam:) to co mam mnie satysfakcjonuje hihihi

reklama
Madziula niech Ci sie udziela:-D bo ja juz sie dzisiaj z tego blachego powodu poryczalam:baffled: i moj B przyszedl i mowi ze jemu ie podoba bo przecierz to dla dzidzi,i zebym nie rpzesadzala bo on tam nic nie widzi:-D pocieszyl mnie i przeszlo mi:rofl2:

Do góry