reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

AYNI moj niezawodny informatorze :) dzieki ;) jeszcze powiedz czy zadyma po meczu byla :D

Moja mala za to ma dzis lenia ;) sprzeciw pilce noznej :p

Apropos 3/4D, to my mielismy to szczescie ze nam za darmoche pani pare zdjec zrobila na USG w 30tc :D

EWELINA pytam o cwiczenia bo takowe istnieja :D kolezanka z forum tak wlasnie obrocila swoja corcie ktora w poprzek lezala :)
Wyglada to tak :
Cwiczenia z wypinaniem tyleczka ;) jakbys podloge myla(uwaga tylko wtedy ba meza :p )
I puszczanie dziecku muzyki(sluchawki na samym dole brzucha :)

Sprobowac nie zaszkodzi ...

Ide i ja spac. Ostatnie prochy lyknelam, to moze zdaze zasnac przed bolem glowy.

reklama
Madzia no na ubezpieczenie 3 usg 'czarno biale ' 2d to tez mialam, ale chcialam filmik miec na pamiatke, tutaj u nas kosztuje okolo 70 EUR, wiec wywnioskowalam , ze w Polsce napewno musi byc taniej :rofl2:no bo w sumie fajna pamiatka ale wydaje mi sie , ze cena za ta usluge nie jest adekwatna.

A ja wlasnie czytam w gazetach co sie dzieje i dzialo podczas meczu w warszawie i czuje sie troche jakbym czytala o egipskiej rewolucji niz o meczu pilki nozej , przytocze wam moje ulubione fragmenty :

Grupę pseudokibiców od Strefy Kibica oddziela szpaler policjantów. Na miejscu są policyjne furgony, armatki wodne i m.in. pięć karetek pogotowia. Funkcjonariusze zostali obrzuceni kamieniami, petardami i butelkami. Użyli m.in. broni gładkolufowej i gazu pieprzowego.

Są to prawdopodobnie te same osoby, które dwie godziny wcześniej prowokowały maszerujących w kierunku Stadionu Narodowego Rosjan. Wcześniej, jak donosił reporter Onetu, przy rondzie Charles'a de Gaulle'a zebrała się około tysięczna grupka polskich kibiców wyraźnie niezainteresowanych meczem. Krzyczeli oni w kierunku fanów Rosji obraźliwe hasła. Doszło do utarczek kibiców obu reprezentacji.

:baffled: ale nas obsmaruja jutro w BBC

MGD nie wiedzialam ze jakies cwiczenia istnieja, naprawde, dzieki

Polacy to potrafia bawic sie po meczach, rewelacja:baffled:

dobranoc wszystkim, ja uciekam spac papapa

Nooo i to jest dopiero mecz :D

EWELINA nie ma za co. Jak poszperasz w dr google to znajdziesz duzo porad :)
No. Chyba ze chcesz CC ;)

Ewelina, byla tu kiedys na forum dziewczyna, w podobnej sytuacji, tyle ze jej ciaza byla bardziej zaawansowana i polozna sugerowala nastawianie dziecka i generalnie wszystkie zabiegi, bo nie byli zbyt chetni na CC.
Rozumiem, ze sie stresujesz, bo porod naturalny jest dla Ciebie nowa sprawa i pewnie boisz sie bolu. Ale pomysl troche tak na logike , ze to chyba jednak lepsze wyjscie dla Ciebie i dziecka. A noz widelec dzidzia sie obroci i urodzisz naturalnie, bedziesz miala satysfakcje do konca zycia, ze dalas rade :) podczas porodu naturalnego wydzielaja sie hormony u matki i dziecka, ktore maja ogromny wplyw na ich zwiazek :)

jesli masz ochote zobacz sobie ten film , jest tam pare waznych argumentow dla ktorych warto urodzic naturalnie , moze Ci pomoze zmienic stosunek do porodu :)

Porodowy Biznes (Napisy PL) 01/09 - YouTube

Madziula nie przejmuj sie kobieto:) ja dzisiaj tez dojrzalam u siebie tylko ze na brzuchu na szczecie na dole ale sa:/
Potem zanikna i beda prawie nie widoczne:)

Ayni masz racje, ja sama bym sie na cesarke nie zgodzila, no chyba ze byla by taka potrzeba, ale sama z siebie nie.
Jednak to operacja i nigdy nie wiadomo jakie moga byc tego skutki...

Ja tez bardzo chcialam 3/4d fajna pamiatka ale niestety droga...
za to mam 20 zdjeci z polowkowego:)
takie duze i wyrazne:) tez jest pamiatka:)

Ostatnia edycja:
bernadetkka aleś ty optymistka ;) ale nie powiem, udziela mi się :D

ja z 20 tc też mam dużo zdjątek :) a o 3d nigdy jakoś nie myslałam:) to co mam mnie satysfakcjonuje hihihi

reklama
Madziula niech Ci sie udziela:-D bo ja juz sie dzisiaj z tego blachego powodu poryczalam:baffled: i moj B przyszedl i mowi ze jemu ie podoba bo przecierz to dla dzidzi,i zebym nie rpzesadzala bo on tam nic nie widzi:-D pocieszyl mnie i przeszlo mi:rofl2:

Do góry