reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

no hej.
Starsza corcia chodzi do "de weerijs" kolo tramsingiel w centrum, a twoje dzieciaczki gdzie uczeszczaja??
Pozdrawiam

no wiem gdzie - czasami tam smigam do AKTION-a ...Moi sa w Zandberg - niedaleko polskiego czolgu...:tak:a juz myslalam ze jestes ta tajemnicza- czwarta polska mama :-) ktora doszla do naszej szkoly i jej nikt nie zna... :rofl2: jak sobie mala radzi..

p.s A tak na marginesie prosze zebys nie pisala dwoch postwo pod soba ok? - lepiej kliknac EDYTUJ i wtedy bedzie wygladalo jak jeden post... dziekuje..:tak:

reklama
I po meczyku, MGD jako Twoje zrodlo informacji informuje ze ZSRR zremisowalo z Polsza 1:1. Lepszy rydz aniezli nic. Ale mialam emocje , dobrze, ze siersciucha mialam pod reka, moglam go sobie troche pomeczyc :D
A maly znow kopal na meczu, to chyba jakis znak. Mysle, ze chce mi powiedziec : "mamo , nie martw sie, jak dorosne, to pokaze im wszystkim jak sie gra".

A ty co tam sobie robisz MGD ?

ANIAHAVEN dzieki za rade nigdy nie pisalam na forum wiec jeszcze nie lapie co i jak.

A corci calkiem niezle idzie, ze szkoly zadowolona z kolezanek tez, chdzi do logopedy i juz jest moja mala tlumaczka:-D

aniahaven to niczym jak zagadka dla scoobiego :) nowa mama ktorej nikt nie zna i nikt nie widzział ;)

Ayni moja mala tez kopała jak lezałam sobie wygodnie na kanapie :) czyzby miała zamiłowanie do piłki po tatusiu ?? oby nie ;)

no to super ze mala swietnie sobie radzi...:tak:- az cieszy czlowieka kiedy tak sie patrzy jak nasze pociechy robia postepy...nie?
Na dzis ja juz zmykam ...kolorowych snow!

Madziula, moze bedzie cheerleaderka , albo dobry, polski kibic w wersji kobiecej :) tak tez sie dobrze wspiera naszych. :tak:Wymyslilam sobie wczoraj, ze skoro bede w PL to moze w PL zrobie sobie DVD 3d/4d z maluszkiem. Zapytalam dziewczyny na watku opolszczyzna gdzie robia takie rzeczy , okazalo sie ze :
- wcale nie jest az tak duzo gabinetow ktore to wykonuja , i nawet nie w kazdym jest usg
:szok:
- cala przyjemnosc kosztuje 400 PLN albo i wiecej... Bo jedna z dziewczyn idzie tez zrobic...

Wiecie co, chyba sobie dam siana. Chcialam M zrobic niespodzianke z PL, ale nie za 400 PLN... Masakra, nawet tutaj jest taniej...
:baffled:

aniahaven to niczym jak zagadka dla scoobiego :) nowa mama ktorej nikt nie zna i nikt nie widzział ;)

hihi bo tak troche jest - myslalysmy ze jest na 3 matki-polki a sie okazalo podczas avondvierdaagse ze jest jeszcze KTOS:-D i chcialybysmy ja poznac ale nie wiemy nic ,,,, chyba nam nie wypada isc do dyra w takiej sprawie,? hihi.

Ayni ja tutaj tez zaplacilam cos ok 130 euro...

ania nieee hehe do dyra to raczej nie, w końcu chyba kiedyś sie ujawni :):)

Ja to nawet nie myślałam wczesniej o jakis 3D/4D a tutaj miałam chyba tylko 2 D na ubezpieczenie robione...

reklama
Nooooooooooooo REMIS to jest to!!!!!
I po meczyku, MGD jako Twoje zrodlo informacji informuje ze ZSRR zremisowalo z Polsza 1:1.
Ayni.... ZSRR juz daaaaaaaaaaaaaawno poszło w zapomnienie:-D:-D:-D:-D
Co do USG 4D - w życiu bym tyle nie dała. Zresztą jakoś nawet tu w NL specjalnie mnie do neigo nei ciągnie... Jeszcze chwilunia i będe swoja małą widzieć na żywo:-D:-D:-D

Dziewczyny,m co do piersi to ja przyznam się wam, ze w poprzednichj ciążach jakos niespecjalnie przygotowywałam je do porodu i nie mialam zbyt wielu problemów przy karmieniu. Dzieci tak jakos dobrze chwytały i ssały, że nic nie bolało.
Za to teraz niemal od początku ciąży mam sterczące sutki i przy każdej kapieli delikatnie je masuję gąbką

Do góry