Madziula85
Rodzina w komplecie :)
dlatego mówie ze ciezko juz mi wstawac z kanapy i wychodzić z łozka heheh ale jeszcze, jeszcze sie gole hihihiihi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W Kriudvacie nie widzialam. A co do kraamzorg to nie chciałabym by kąpała mi małą. Chcę ją od początku przystosowywac do stałego rytmu dnia i kąpiel zostawiam sobie na wieczór.Iskierka u nas w kruidvat tez sa kosmetyki z j&jJa sobie przywiozlam z pl bambinoMi babka z kraamzorg na poczatku kapala Michalka w wodzie z oliwka czytalam ,ze w polsce j&j duzo dzieci uczulal
Witamy cie Maryśś.Witam wszystkie ciężarówki Dawno tu nie zaglądałam bo nawet nie miałam czasu. Byłam w Polsce, ślub, wesele i wiele spraw do załatwienia
Iskierko super że zamorzyłaś nowe forum bo przyznam się, że na starych forach jest ciężko wszystko doczytać