Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Wow, nie wiedziałam, że trzeba się zrzec obywatelstwa, jak się chce mieć holenderskie. W ogóle, jeśli można spytać, jaki jest sens zmiany obywatelstwa?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Astrid1987 jesli przyszlosc wiazesz z Polska to nie musisz oddawac. ja nie oddaje dlatego ze mi ktos łaske robi, tylko dlatego, ze nie potrzebuje go, do pl nigdy nie wroce, zyc bede tutaj.
Ja do polski moge jechac tylko na wakacje;-) zycie w tym kraju mnie nie rajcuje - z tego co wiem to wynajmujac mieszkanie przy sredniej krajowej ciezko cokolwiek wiecej tam kupic lub wyjsc. tymbardziej jesli ma sie dzieci. Polska nie sprzyja ludziom, dobrze ze tutaj sie wychowalam i tutaj zyje.