Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Astrid własnie, a propo znieczulenia , płaci sie w koncu czy nie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czekam na rachunek... ale ja raczej nie zapłacę za poród bo mi przyspieszali, bo minuty leciały a szyjka się nie rozszerzała i widzieli, że strasznie cierpiałamAstrid własnie, a propo znieczulenia , płaci sie w koncu czy nie...
no własnie a co do sutków.. są jakies sposoby na przygotowanie ich do karmienia??
Kochana moja wlasnie ja dzis mialam pytac czy bedzie mnie wysylac na badanie dotyczace cukru i powiedziala ze juz jest na to przygotowana z aparacikiem i tlumaczyla wlasnie, ze niektore polozne wysylaja do przychodni, ale one tego nie robia, bo mysla, ze picie tego slodkiego roztworu z glukoza jest niet lekker i daja aparaciki, zeby nie trzeba bylo ciezarnej lazic. Lubie holenderska pomyslowosc, naprawde trzeba im przyznac, ze wychodza na przeciw kobietom tutaj. Piekne zdjecie kochana, sliczny brzuszek, mialam taki sam pare tyg temu , a teraz jest cos pomiedzy toba i Madzia rosniemy podobnie.Ayni- super,ze wszystko w porzadku! A ten aparacik to norma? Chyba jednak nie, bo ja musze ten cukier zbadac w przychodzni najblizszej... a szkoda- bo to zawsze latwiejsze rozwiazanie
Dzieki, powiedzieli, ze to normalne u ciezarnych i tylko dlatego, ze jestem w ciazy mi wybaczaja jak zmierzyla mi cisnienie, to juz sie zerwalam spowrotem do biurka, bo zapomnialam o serduszku, wiec znow sie ze mnie smiala i powiedziala, ze mi napisze na kartce, dokladnie zeby isc w piatek oddac aparacik, bo bym nie zapomniala A jak sie czujecie dzis z Kausar ? podoba sie malej w szpitalu ? Malz chodzi odwiedzac ?A jakies doswiadczenia z bephantenem?? Bo taki posiadam(pluszak byl w gratisie )
AYNI slodkich snow
Jak sie wytlumaczylas poloznej?????
I gratulejszyn III trymestru ostatnia prosta
Ja tez mysle, ze nie zaplacisz, moja polozna mowila, ze znieczulenie przy porodzie szpitalnym jest po prostu wliczane w standard i jest free Dobrze , ze wspomnialas o tej masci, bede pamietac aby kupic, lepiej byc przygotowanym niz cierpiec podczas karmienia. A jak sie dzis czujesz? Macica sie obkurcza? Jak to jest nie miec brzuszka ?czekam na rachunek... ale ja raczej nie zapłacę za poród bo mi przyspieszali, bo minuty leciały a szyjka się nie rozszerzała i widzieli, że strasznie cierpiałam
A mi bepanthen uratował sutki. Już mnie nie bolą i mogę normalnie karmić bez krzywienia się :-)
Ja czytalam , zeby podczas kapieli delikatnie przetrzec gabka, ale nie zbyt duzo, zeby nie pobudzic oksytocyny. Ja mam zwykla myjke i przecieram delikatnie i juz nie sa takie superwrazliwe jak na poczatku.no własnie a co do sutków.. są jakies sposoby na przygotowanie ich do karmienia??
Masakritoooooooo No Ania Ci juz fachowo powiedziala bOOski brzOOszek