reklama
nana19
Fanka BB :)
Ja np na psychologii uczylam sie ze dzieciaczki ktore w dziecinstwie nie nassaly sie :-) to maj wieksze predyspozycjje do palenia papierosow.
Tak jest tu herbatka koperkowa na normalnym stoisku z herbatami jest a ja ostatnio kupilam Tymkowi z HIPP Appel -Venkel Thee w C 1000 na dziale dzieciuszkowym.BERNADETO nie wiem czy ty masz malo pokarmu czy tylko problem jest z pzrystawianiem ale jak ja nie mialam pokarmu to polozna zalatwila mi oksytocyne w sprayu do nosa w celu pobudzenia laktacji .U mnie i tak sie nie udalo ale moze zapytaj o to swoja
Tak jest tu herbatka koperkowa na normalnym stoisku z herbatami jest a ja ostatnio kupilam Tymkowi z HIPP Appel -Venkel Thee w C 1000 na dziale dzieciuszkowym.BERNADETO nie wiem czy ty masz malo pokarmu czy tylko problem jest z pzrystawianiem ale jak ja nie mialam pokarmu to polozna zalatwila mi oksytocyne w sprayu do nosa w celu pobudzenia laktacji .U mnie i tak sie nie udalo ale moze zapytaj o to swoja
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
On mi się kojarzy z takim balonikiem . Małej odpowiada, więc chyba nie jest zły. Z piersi pije normalnie, a wręcz zachowuje się tak, jakbym ja jej miała całe mleko wypić, pierś sobie zabrać i już jej nie oddać .BERNI ta herbatke mozna w Kruidvacie kupic
ASTRID ja toze mam takiego smoka,on jest mega cienki na koncowce
Ja jak byłam mała, to musiałam mieć 3 smoki, bo jeden to za mało. Jak się któryś zgubił, to była mega tragedia. Oduczono mnie smoka za pomocą wizyty u pani ortodontki. Powiedziała, że jak dalej będę chodzić ze smokiem w buzi, to będę mieć krzywe zęby i mi założą aparat, a to będzie boleć . No i... przestałam. Nie ciągnie mnie do palenia żadnych substancji, więc może coś z tym cmokaniem smoka jest .
Ostatnia edycja:
mgd
ماما كوثر
Ja bylam za to niesmokowa cycka tez ciumkalam tylko do momentu jak mama zaczela mi podawac inne zarelko niz mleko
Siska moja tez ani razu ustrojstwa w gebie nie miala a mimo to wade zgryzu miala i aparat nosila..
Wiec to chyba nie tylko od smokow zalezy
Ide kurcoka piec.. I do tego frytki. A co ostatnie podrygi
Siska moja tez ani razu ustrojstwa w gebie nie miala a mimo to wade zgryzu miala i aparat nosila..
Wiec to chyba nie tylko od smokow zalezy
Ide kurcoka piec.. I do tego frytki. A co ostatnie podrygi
Ja smoka nie mialam nigdy, i palic jakos tez nie pale )
bernadetka herbatka koperkowa jest chyba po 1 miesiacu.. ale glowy nie daje, musisz dokladnie poczytac na opakowaniu. Ja juz nie mam tej herbatki bo mi sie skonczyla, ale pamietam ze tak 1 byla na opakowaniu, tylko teraz nie wiem czy po 1 tygodniu, czy po 1 miesiacu
bernadetka herbatka koperkowa jest chyba po 1 miesiacu.. ale glowy nie daje, musisz dokladnie poczytac na opakowaniu. Ja juz nie mam tej herbatki bo mi sie skonczyla, ale pamietam ze tak 1 byla na opakowaniu, tylko teraz nie wiem czy po 1 tygodniu, czy po 1 miesiacu
A ja mam silikonowego smoka z blije doos jakiejs szwajcarkiej firmy i jak narazie nie kupuje zadnego innego ssacza.
Bede obserwowac jak sie maly zachowuje i czy potrzebuje czy nie , napewno nie bede od razu mu wpychac jesli nie bedzie takiej potrzeby
A ja mam dylemat pomiedzy zupa pieczarkowa a pomidorowa na dzisiaj i sama nie wiem co wybrac w kazdym badz razie musi byc z makaronem !
P.S. Znowu sie poplakalam ogladajac amerykanska wersje superniani. Wlazlam na wage i widze, ze juz nie mam 10 na plusie a 12 ... :-) czy to juz wrzesien ?
Bede obserwowac jak sie maly zachowuje i czy potrzebuje czy nie , napewno nie bede od razu mu wpychac jesli nie bedzie takiej potrzeby
A ja mam dylemat pomiedzy zupa pieczarkowa a pomidorowa na dzisiaj i sama nie wiem co wybrac w kazdym badz razie musi byc z makaronem !
P.S. Znowu sie poplakalam ogladajac amerykanska wersje superniani. Wlazlam na wage i widze, ze juz nie mam 10 na plusie a 12 ... :-) czy to juz wrzesien ?
Iskierka71
Fanka BB :)
To ci powie kraamzorg w odpowiednim momencie. Mnie zostawila taką informację w tym specjalnym zeszycie ZORGPLANjak podawac te witaminy?
DokładnieMi mówili, że lepszy taki smoczek, jak dziecko jest poddenerwowane, niż ssanie własnych piątek czy paluszków
Ja wczoraj wlasnie widzialam te herbatkę i nie do koncas wiedzialam czy to koperek czy nie. Ale nie bylo na niej napisane od kiedy można ją podawać.ja ostatnio kupilam Tymkowi z HIPP Appel -Venkel Thee w C 1000 na dziale dzieciuszkowym.
Ja na szczęscie chwilowo mam spokój z kolkami. Kupilam CINABABY DRUPPELS i podalam raz jeden zalecaną dawkę - 3 kropelki przed posiłkiem. I w sumie to nie wiem, czy kolki minęły czy brzuszek malej przyzwyczail się do potraw...
A no i mam dziś trochę stresa, bo Olivii odpadła ta "broszka" z kikutem pępuszka. Na szczęscie nic nie krwawi, nic się nie sączy, ale ... nie wiem czy to nie za wczesnie....
reklama
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Mai odpadło po 4 dniach :-) i nic się nie sączyło.To ci powie kraamzorg w odpowiednim momencie. Mnie zostawila taką informację w tym specjalnym zeszycie ZORGPLAN
Dokładnie
Ja wczoraj wlasnie widzialam te herbatkę i nie do koncas wiedzialam czy to koperek czy nie. Ale nie bylo na niej napisane od kiedy można ją podawać.
Ja na szczęscie chwilowo mam spokój z kolkami. Kupilam CINABABY DRUPPELS i podalam raz jeden zalecaną dawkę - 3 kropelki przed posiłkiem. I w sumie to nie wiem, czy kolki minęły czy brzuszek malej przyzwyczail się do potraw...
A no i mam dziś trochę stresa, bo Olivii odpadła ta "broszka" z kikutem pępuszka. Na szczęscie nic nie krwawi, nic się nie sączy, ale ... nie wiem czy to nie za wczesnie....
Podziel się: