reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Na 7.30 z tego co pamietam :D

AYNI my tak samo..do tego mieszkania sie wprowadzalismy na gole podlogi. Nie majac nic ;)
Kanape, lawe,szafki mamy z wystawki ;) sluza nam do dzis :)

reklama
Iskierko spokojnej i milej nocy. Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:

Mgd, Ayni ja tez wprowadzalam sie na pusciutkie mieszkanko, a z pl jak tu jechalam zabralam kilka rzeczy tzn gary, talerze, lyzki, kubeczki, sciereczki, a reszte rzeczy to z wystawki lub z 2 reki kupione i sa az po dzis.

Dziweczynki potrzebuje namir na kogos kto mial cc w nl, pozmozcie:eek:

Mgd ja teraz tych rzeczy w ogole nie chce zamienic na inne, co prawda kanape kupilismy nowa, bo tamta byla taka nie bardzo i kocia siersc sie trzymala, ale patelnie m mowi ostatnio zeby wyrzucic, bo sie przypala i kupimy nowa to juz nie dalam mu wyrzucic, wlasnie z sentymentu , ze nam sluzyla jako pierwsza, taka nasza babcia w domu i wlasnie nas tak wzielo na wspominki. Mysle, ze jakbysmy mieli 10.000 eur na poczatek aby kupic wszystkie meble i szafy nowe z dostawa do domu to juz by nie bylo to samo, kiedy sie buduje cos z niczego za nic praktycznie, az duma rozpiera piers. Pewnie bedziemy dziecku opowiadac jak wnosilismy te rzeczy, jak m skrecil lozeczko i cala noc przegadalismy w pokoju dzieciecym patrzac na nie i sluchajac deszczu. naprawde az mi sie plakac chce , to chyba przez ta ciaze :zawstydzona/y:

​Musze cos przekasic chyba, dzisiejsza noc spedze samotnie , bo m na nocce i pewnie bede pol nocy zalegac na kompie. Cos bym zjadla powiem wam :d

ewelina mysle o kims kto mogl miec cesarskie ciecie w nl ale nikt mi do glowy nie przychodzi.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny nieslychane! Wlasnie sie obudzilam o 7.30 jak w zegarku na Iskierki porod :D Oczywiscie nie wiem czemu tak wczesnie mojego m jeszcze nie ma spowrotem z nocki, wiec ide spac dalej. Ale duchem jestem z Iskierka, kto wie, moze wlasnie wskazuje w koszule ;)

Helou!

Moja pierwsza mysl po przebudzeniu- Iskierka jedzie na oxy :-D ajajaj :)
Mam nadzieje,ze pojdzie szybko, w miare bezbolesnie i sprawnie :tak:

Ayni- piekna ta wasza okienna dekoracja! Ja nie mam zdolnosci do wszelkiego rodzaju robotek recznych za grosz...a szkoda. Jakas tam smykalke do dekoracji mam, ale zeby samemu cos zrobic - to ciezko.

Madziula85- dzieki! Tak myslalam,ze to w Hemie widzialam te przewijaki. Moze i te z Ikei sa dobre, ale jakos do mnie nie przemawiaja....a wanienki widzialam ostatnio w V&D, ale jakos stelaz nie wpadl mi w oczy....

My jak wracalismy z Uk do NL to mielismy calego busa swoich rzeczy, ale z mebli tylko lawe, stolik na telewizor i maly stolik z 2 krzeslami. Wprowadzilismy sie rowniez na puste mieszkanie bez podlog. W wiekszosci rzeczy kupilismy nowe lozko z materacem, pralkę, kuchenkę . Kupę lat mieszkaliśmy w umeblowanych mieszkaniach i chcieliśmy mieć wreszcie coś swojego , a ze mamy małe mieszkanie to nie trzeba nam było wiele :) - reszte kupilismy na marktplaats :) Mamy tez swoja klamociarnie w Rijnsburgu - gdzie zawsze wynajde jakies perelki za grosze do domu ;) i mam z tego oczywiscie najwieksza radoche :)

Ostatnia edycja:
ale tu dyskusje :)

piękna pogoda dzisiaj.....

Yokasta, ja jak pojade do ikei to wtedy zobacze czy ten przwijak mi przypasi bo osobiscie go nie macałam wiec nie wiem jaki jest ;) tyle tylko co słyszalam od innych dziewczyn, byc moze mi tez nie przypasi heheheh

my poprzednie mieszkanie wynajmowalismy praktycznie umeblowane, jedynie meble i kanape do salonu kupowalismy, dlatego tez jak teraz dostalismy golutkie mieszkanie to niestety wydatków sporo było, poczynając od kuchenki , lodówki i pralki :) a i tak jeszcze nie umeblowalismy tak jak chcemy no ale wszystko z czassem:) najwazniejsze ze małej pokoik zrobiony hihii

dzieńdoberek:-) przez dwa ostatnie dni tak mnie głowa bolała że szkoda gadać, dopiero dzisiaj troszkę odespałam i mogę jako tako funkcjonować yhh 2dni z życiorysu;/
A widzę że wszystkie w skupieniu kciuki za Iskierkę trzymają, i ja się dołączam, żeby sprawnie i w miarę bezboleśnie poszło:tak:
Mgd i co, byłaś na tej wyprz? ja dostałam ulotkę już na następną w przyszłym tyg, ale muszę najpierw zobaczyć gdzie to w ogóle jest

ISKIERKA przyyyyyyj!!!!!! :D

KALLIE mi ta wyprzedaz sie nie podobala..wygladalo to jakby ktos swoje rzeczy z szafy wystawil :/

Ja dzisiaj skurczowa noc mialam..solidaryzacja z Iskierka w morde jeza ;)

A ja mam przewijak z Ikea. Ale nie wiem czy sie sprawdzi ;) zobaczymy :)
Wanienke mam z Kruidvat. Stelazy nie uznaje. Kazdy jeden wydaje sie nie stabilny.. Bedzie rwcznik i lawa ;)

reklama
ją właśnie co wstalwm po raz 3 i widzę że nie ma nic od iskierona . idę na śniadanie ;) ladna pogoda dziś! love it!

Do góry