reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

no to czyli dobrze ze termin mi na luty przypadl :tak:
choc ja nie mam tendencji do gromadzenia wody w organizmie. Tzn moje cialo nie ma tendencji. Jedynie ma tendencje do gromadzenia tluszczu hahaha :-D

Baby to maja przewalone.. jak nie ciaza, to okres, to cycki bolace i tak w kolo macieju...

reklama
iskierka dawaj yeleportuj się do mnie. ja w salonie w tunice i majtkach. okno i drzwi na ogrod otwarte i wieje dyskretny chłód bo na dworze pada a wręcz leje! chętnie bym tak wyszła się zmoczyc ;D
Musze ci powiedzieć, ze ja mam drzwi na ogrod otwarte i czuje na nogach przyjemny chlodek... Narazie nie pada, ale kto wie...
No i czekam moze mi troche opuchlizna na nogach zejdzie, bo juz mnie tak skora swedzi ze mam czasem ochote podrapac się ta tępą igłą do haftu ;)

I ja się melduje wieczorową porą:-)
Iskierka ja Cie podziwiam, że masz jeszcze siły chodzić,okropnie duszno a Ty jeszcze i po schodach i w ogóle. Mam nadzieję że malutka już Cię długo nie będzie tak męczyć i się pojawi na tym świecie w weekend;-)

Dziewczyny jeszcze raz dzięki za spotkanie, nie ma to jak pogaduchy 3 brzuszków w realu:-D
Mgd no malutka dała pokaz swoich umiejętności więc teraz jest zmęczona i sobie odpoczywa zbierając siły na kolejne wygibasy :-)

Bernadetka fajny ten wózek wynalazłaś, gondola jak dla mnie ma rewelacyjny kolor i niezła cena jak na mutsy w komplecie:cool2:

U nas nie pada i sie nie zapowiada:/
Ayni dawaj na dwor w taki deszcz to jak rusałka:D hehe
sama bym polatala:)

Ja na szczescie nie puchne jakos tak bardzo, czasami ale rzadko mi rece spuchna, nogi prawie wogole i jestem tym zaskoczona:)

Wkoncu bedzie tak ze wszyskie urodzicie a ja sobie bede czekac:) haaha bo mojemu to nic a nic sie nie spieszy...;/

Dziewczyny ja znikam do łóżka - zmeczona troche jestem i mam znowu skurcze w dole brzucha.
fajnie ze wam sie spotkanie udalo. Ja sie pisze tez, ale chyba nie wczesniej jak we wrzesniu, jak juz wszystkie goscie pojada do domu...
DOBRANOC ALL

Trzeba bedzie wozkowe spotkanie zrobic ;)

AYNI nie mam astmy :p to alergia na gUpie roztocza :)
A pedantyzm to swoja droga ;) nawet skarpetki skladam :p

ISKIERKO dobranoc :)
Mi tez sie puchnie,ale to na wieczor dopiero..jak chomik wygladam :D

Kurcze, u mnie ani kropli...a zmoczylabym jezyk w deszczowce :)

AYNI kiedy Ty do tej Polszy smigasz???

mgd wybacz ,alergia ; nie życzę Ci astmy. ale wiesz, demencja ciazowa i mieszam jak w młynie :D a to fajnie że masz taki nawyk ja nawet nie prasuje przeważnie i koszule kupujemy niegniecace się dopiero jakieś 1,5 mies temu zaopatrzylismy dom w żelazko. myślę że byś że mną nie wytrzymała w jednym domu na dłuższą metę. mój ojciec dostawał ze mną kota bo też pedant ;)
jadę do polski za 2 tyg. a chcesz coś z polski ? niewielkiego?

bernadetkka aż bym wyskoczyła a co ;p jak za dziecięcych czasów w upalne lato. brakuje mi pola z kukurydza hehe.

ja już w lozeczku i wybieram się na ostatnie siku. w ogóle powiem wam że nienawidzę dyskomfortu na pecherzu i to jedyna rzecz która mnie drażni w ciąży.

dobrej nocy ;)

Ayni trzeba bylo zaszalec:) ja tez uwielbialam latac w deszczu, mieszkalam na wsi w dziecinstwie, brakuje mi tego tutaj strasznie...;/
ja tez mykam lezec, ale jeszcze ogladam wozki:D i potem spac, dzisiaj byl dzien blogiego lenistwa ale jutro musze sie wziasc za cos bo nie ma komu:)

Dobranoc:)

AYNI nie dziekuje :) z Polski to mi tylko chleba brakuje :D
Pytam bo sie zastanawialam czy moj porod przegapisz :p
A mialas o cis na skypie pytac :d

BERNADETKO pochwal sie jak juz cos wybierzesz..swoja droga jak ja sie ciesze ze wybieranie wozka mnie ominelo :D

reklama
Do góry