Hej ho
A u mnie naczelo padac akurat jak bylam w polowie drogi do sklepu z wozkiem,bieglam z nimi szybko potem spowrotem a jak tylko weszlam na podworko to przestalo
Ja dzis mialam wizyte u chirurga,dzieki bogu za znieczulenie ale pani chirurg-rzeznik malo delikatna tak mi szczeke zmasakrowala,ze szok.Szybko,szybko to szpryca nie patrzy gdzie i jak wali ta strzykawka potem tym dlutkiem jakby grob kopala i jeszcze do tego mnie uciskala
Mowie Wam hardkor,niby zadnego powaznego bolu ale mega dyskomfort z tego jak sie pani mna zajela.Never ever do niej wiecej nie pojde!
Dziewczyny poszly pod opieke do mamy mojej kolezanki,pech akurat wszyscy nasi znajomi w pl i nie bylo z kim ich zostawic.Zuzia to sie nie boi,ja by sprzedac mozna ale Marta cala godzine pod drzwiami ryczala lzami jak grochy i tylko mama i mama...
Z Zuzi to taka gadula zaczyna sie robic ,jak idziemy przez miasto albo w sklepie to drze sie i wszyscy sie na nas gapia.Dzis upatrzyla sobie plakat kota na sklepie zwierzecym,musialam stanac zeby ta przez 10 min mogla wolac MIAU MIAU MIAU....
Albo ludzi zaczepia,macha do nich a potem krzyczy Doeiii
jaki wstyd
Powtarza prawie kazde slowo,ja mowie do niej powiedz Danonek a ona NA-NO-NE,NA-NO-NE
a jak ostatnia lyzka ,mowie ostatnia a ona O-TA-NIA
i po swojemu pytania zadaje; mowi NYNY TAAA??? czyli czy idziemy nyny i tak prawie z kazda czynnoscia.
Ayni super,ze udalo Wam sie spedzic milo dzionek i przy okazji obkupic.
Ja sobie od lat nie kupowalam ,szczerze to mam jedne stare sandaly skorzane,ktore szylam teraz jak sie pasek oderwal,jedne klapki i buty cichobiezki w ktorych mam dziure
Na jesien przyjdzie mi buty kupowac
Marzenka wspolczuje ,moje tez non stop wojna tylko czasem jak im trybiki przeskocza to sie obejmuja i caluja
a tak to nawet w wozku na spacerze bija sie lapami po pyskach
Iskierka gratulacje dla Olivki!Z rozewnieniem wspominam pierwsze kroki ZM ,teraz cieko nadazyc...piekne czasy juz nie wroca
Ooosiiie rozpisalam
Ciekawe jaka nocke mi dzis zafunduja,ide ogladac Zabojcze Umysly hahhaha wkrecilam sie ostatnio w taki glupi serial