reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
marzenka to kolczyki:-Dw rzeczywistości nie mam takich wielkich uszu....:-D:-DOn jak coś czasem narysuje to nic tylko płakać ze śmiechu i z radości, że mam takiego artyste w domu:-):tak:A Karol też kiedyś ogolił sobie palca maszynką tatusia i krew się polała...ale płaczu było.

Wczoraj wieczorkiem wypiliśmy z moim Ł po piwku i mała jak widziała butelke to aż się trzęsła, a jak polizała szyjke od butelki to myślałam, że padnie z zachwytu, a zabierz jej to jaki płącz i lament...:szok:

az nie moge doczekac sie kiedy moi beda tak pieknie rysowac bo narazie jak narysuja to nie wiadomo co to niby "domek" a jakies kola haha

madin u mnie tak samo jak widza piwko to od razu slinka im cieknie...a tylko czekaja az ktos zostawi gdzies na wierzhcu to jzu cichaczem do dzioba :)

A ja jestem tak padnięta po robocie, że mi to wszystko zgrzewa i powiewa. Nie chce mi się usuwać konta na bb, bo może coś będę kiedyś potrzebować. Denerwować mi się nie chce, bo mam większe problemy, niż świat wirtualny. Kto będzie modem, to będzie i super. Mi to świata nie pomaluje w kolorach tęczy, ani go też nie obróci w popiół.

A ja jestem tak padnięta po robocie, że mi to wszystko zgrzewa i powiewa. Nie chce mi się usuwać konta na bb, bo może coś będę kiedyś potrzebować. Denerwować mi się nie chce, bo mam większe problemy, niż świat wirtualny. Kto będzie modem, to będzie i super. Mi to świata nie pomaluje w kolorach tęczy, ani go też nie obróci w popiół.

Otoz to! Glos rozsadku.

Madi sliczny rysunek, nie moge sie doczekac takich malych dziel sztuki.

Nadszedl blogi wieczor, dziecie na kolacje rzucilo sie na rybe po grecku i jeszcze wolal, ostatnio zauwazylam, ze ryba to jego ulubione danie. Wzielam sie za maszynke, bo brat poprosil mnie abym mu futro zgolila, zgolilam mu troche od dolu i cos sie zacielo :shocked2::-D

ooo tak wieczor...cisza i spokoj...uwielbiam ten czas :)

a jak pomysle ze od pon bedziemy z K mogli sobie siedziec do pozna bo ma urlopik mmmm...jakies winko wieczorem...oby te pare dni szybko zlecialy

ayni moi tez uwielbiaja rybke...najlepiej im podchodza filety z makreli w sosie pomidorowym....to moga jesc i jesc :)

Ja jeszcze musze zrobic sniadanie na jutro mojemu do pracy...bo wczoraj cos mi sie w glowie pomieszalo i rano wstaje i mi sie przypomnialo ze zapomnialam mu zrobic :p dobrze ze wczesniej wstal to sobie zrobil :)

Dziewczyny jutro ostatni dzien w peuter i wakacje czy mam kupic jakiegos kwiatka dla pan?

Ja juz pod kolderka siedze i jeszcze do Was zagladam zeby zyczyc milej nocki.

Marzenka hehe moj mezulek tez ma wolne od poniedzialku i przez caly tydzien bedziemy brykac razem :-) mam nadzieje ze nam obu uda sie urlopik z mezami.

Ayni takie rysunki sa slodkie i taki maluch ktory przyniesie taki piekny rysunek potrafi poprawic nawet najgorszy humor. Ja mam cala kolekcje jego dziel sztuki. Zostawilismy na pamiatke. Niektore sa naprawde oryginalne:-)

Ide przytulic sie do meza:-) mala spi w lozeczku wiec trza korzystac:-) dobranoc i milych snow zycze wam wszystkim.

O cholercia działo się tutaj
witajcie,
ja mało się odzywam bo mam gości z PL, więc ńie ma kiedy się nudzić:-)
w piątek planujemy Amsterdam i plażę , pogoda ma być piękna.
boszeee już drugi dzień grillujemy i mi się syn rozbrykał w brzuchu chyba od tego grilla;) a ja czuję się taka napchana...
Dobrej nocy kobitki wam życzę.
ps. Moje zatoki pogoniłam inhalacjami z eukliptusa i obeszło się bez antybiotyku.

reklama
No witam się z wami moje drogie koleżanki. Jak widzę zostałam zlinczowana za WYRAŻENIE WŁASNEGO ZDANIA, a ktoś tu gdzieś płakał ze własnego zdania wyrażać nie można.
Sorry, zdecydujcie się...
Ja nikomu na sile nie będę próbowała się przypodobać. Mowie/pisze co myślę prosto z mostu i dobrze mi z tym. Lepsza prawda prosto w oczy niż kłamstwo za plecami lub co gorsza obgadywanie....Jak się komuś nie podoba to niech ignoruje i tyle.
Swojego zdania nie zmienię - glosuję za Ayni, bo uważam, że ona najbardziej się do tego nadaje.

Generalnie to zachowujecie sie jak dzieci w piaskownicy - biore zabawki i ide na swoj plac....
Ktos cos napisal nie po waszej mysli to sie obrazacie, ktos was usunąl ze znajomych na fb to tez sie obrazacie, nie chcą was za moda - to juz tragedia.... Sorry, ale pewne osoby sie do moderowania nie nadają, a inne są wręcz idealne - taki juz ten swiat jest.
A to ze ktos moderatorem zostac nie cche - to ja doskonale rozumiem i się nie dziwie. Bo są takie dni, gdzie trzeba by bylo wszystkim dac bana na 24h....
Troche sie nad tym zastanowcie....

Dobranoc

Do góry