reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Ja troche już ogarnęłam chałupe i teraz pije kawe popołudniową.

marzenka no to ładnie nawywijali....mam nadzieje, że będzie z Kacprem ok.

I dobra wiadomość. Pani pochwaliła Karola, że jest super!

reklama
Dziewczynki dziekujemy za zyczenia :-).
Ja wstalam po nocce,sciagam mleko i lece po Nadke do zlobka,po drodze po prezent bo jutro Dzien Dziecka,nie zapomnijcie;-).

Madi widzisz po burzy zawsze wychodzi slonce.
Agss dermalex mozesz kupic w Kruidvat.
Marzenka oby z Kacperkiem bylo ok. ja to sie strasznie boje jakichkolwiek urazow. Raz mi Nadia niefortunnie bardzo z kanapy spadla,a ja w panice od razu na spoed zadzwonilam,babka pyta od czy dziecko reaguje i od razu zrozumialam ze przesadzilam z tym telefonem,no ale matka w panice-coz sie dziwic.:no:
U nas dzis sloneczko swieci od razu lepiej sie wstaje. Mam nadzieje ze jutro bedzie ladnie bo planujemy zoo dla Nadki,a Wy co robicie na Dzien Dziecka?

Przepraszam ze nikomu nie odpisze.
Ja tak na szybko, bo harmider nie z tej ziemii.
Pakujemy się bo jutro o 10 wyjezdzamy z domu na lotnisko. Adam juz spakowany najgorzej teraz ze mną bo mi wyciąga ciuchy i łazi za mną wszędzie, nic nie mogę poprasowac, bo ciągnie za nogę od deski.

Na szczęście mój M dziś wcześnie skończył i za godzinę będzie w domu. Ja nie wyspana, Adamowi idą gorne ząbki i znow pobudki w nocy i nurofen. Boje sie tego lotu ze nie dam rady sama wózka złożyć i rozłożyć z Adamem w nosidelku, jak zjeść w samolocie z nim na kolanach czy wyjść do wc. Musze się chyba modlić o dobrych wspolpasazerow obok albo stewardessy o dobrych checiach. Ale mam nadzieję że będzie ok.

Wczoraj facet od skoczka nie przyjechał. Dzis dzwonila pani która by go chciała i rzekomo przelala kase po 11 i mamy ten sam bank a kasy niet. No ciekawe :D nie poważni są Ci ludzie.

No nic dziewczyny. Będę lecieć i napisze do was na miejscu. Trzymajcie za nas kciuki co byśmy sami dali radę. Buzka wielka od Adasia.

Hellllo
Ja dzis z rana wybieralam sie do gemeente w Bredzie a zawsze jak sie spiesze bandziory robia mi na zlosc.Sniadania jesc nie chcialy ,cuda na kija wyczynialy.Normalnie ochote mialam upachac im te zarcie do gardel :wściekła/y: Zostawialam u kolezanki i pojechalam.Fajnie,ze kolejek nie bylo ale co sie w tym okienku naprodukowalam to moje:sorry2: Wiadomo jak to urzednikami...wazne ,ze dostalam co chcialam!
Jak wrocilam po moje,to oczywiscie Zuzia sie bawi i buszuje wszedzie nawet nie zauwazyla,ze mnie nie ma a Marta ryyyyyk i na kolanach u kolezanki albo stala pod drzwiami i zagladala gdzie ja jestem.Jak weszlam i wzielam ja na rece to takie grochy wielkie jej lecialy po polikach i tak sie tulila a plakala z takim zalem,ze matka ja zostawila!
Agss Dermalex tak jak pisze doris,kruidvaat albo etos /DA drogist w kazdym za tych jest. Kochana jakby moje auto na wode jezdzilo to moge nawet co dzien na kawie byc u Ciebie czy u Madi czy u ktorejkolwiek z forum.Nooo ale benzyna droga z kasa kruchu,poki co wyjazdy musza troche poczekac.
Ayni bede mocno trzymac kciuki !!!

A gdzie sie podziewa Madziara i Nana??? Zapracowane ....

ja wlasnie pije popoludniowa kawke i czekam na K z obiadem.
Nie wiem wlasnie co kupic na dzien dziecka ja to dopiero jutro ide po prezenty bo dzis mialam isc ale jakos mi sie nie chcialo :p
W ogole przyznam sie ze nie patrzalam na kalendarz i myslalam caly czas ze to w pon wypada haha :p ale by bylo :)

Ayni milego lotu bo juz jutro pewnie nie zdaze ci go zyczyc...na pewno dacie rade :D

Kasia znam ten ból. .. nasze auto jutro do mechanika bo olej cieknie. Aż się boję rachunku. Najchętniej pozbylabym się grata ale mój kocha to auto bardziej niż mnie (;
A Jasminka w środę idzie na próbę do gastoudersow od 7.00 do 12.00 aż się boję.

Iskierka w hans anders jest 75 e zniżki na okulary :)

A ja odebrałam w końcu babyboxa z etosa. Zupełnie o nim zapomniałam. Fsjniejszy niż z prenatala (; ta książeczka Disneya fajna :)

Iskierko współczuje wydatku. Wiem ile to kosztuje, bo mój Ł nosi okulary. W dodatku przez to, że ma słaby wzrok musi mieć grubsze szkła, no i do ceny oprawek jeszcze dochodzi cieniowanie szkieł plus antyrefleksy.....koszty zabójcze. Poprostu masakra.
No ja to wiem, o ile oprawke można kupic tanio, to ze szkłami już tak wesoło nie ma. Wiem, że nie potrzebuję bardzo silnych szkieł, ale ja mam cylindry, a to też kosztuje. Na dodatek ostatnie badania wzroku robilam w ....2008 roku i teraz z pewnością szkła dsostanę już mocniejsze....
Muszę więc najpierw zaliczyc badanie wzroku. No, ale teraz sobie dam zrobić najzwyklejsze, takie zebym mogla w pracy funkcjonować. Zeby mi sie literki/cyferki nie zlewały na dokumentach UPO czy na ekranie komputera, no i żeby nikt mi nie powiedział, że źle zabezpieczenia przypinam, bo nie widzę szwów w ubraniach....
Jak przyjdą pieniązki z podatku to sobie dam zrobić drugie, takie lepsze i wtedy będą z antyrefleksem itp...
W ogóle to się zastanawiam nad fotochromami, już dobre kilka lat, ale zawsze kasy mi szkoda,,,
Iskierka w hans anders jest 75 e zniżki na okulary :)
Ja mam właśnie w okolicy Hans Anders i Pearle i teraz lookam po necie co mają w ofercie....
Bylam w DA, tam jest stoisko z EyeLove i też są jakieś promocje więc trudny wybór....

Dobrze, że w ogole coś widzę :-D:-D:-D:-D:-D

Hej,hej :D

Cisza jak makiem zasial...

My dzisiaj się pobyczylismy, Alex odwiedzil zwierzątka :) dostal prezenty i dzień się konczy...

zimno, mam nadzieje ze jutro będzie lepiej :)

Dzień dobry

zapowiada się piękna gorąca niedziela :)

u nas wszystko ok... nauka chodzenia idzie pełna parą.... Martynka pcha wszystko co się da oprócz pchacza hahah czyli krzesła z jadalni i nawet swoje krzesełko do karmienia posuwa bo pchacz leci za szybko po panelach i ona nie nadąza :) dobrze ze nie wydałam kasy na nowego... ale zamieniam sie z sasiadką na autko , moze jej sie lepiej spodoba :)
Mała przesypia co drugą noc, pobudka o 6 i o 8.30 spowrotem do spania :) wiec robi sie znośnie :)

ponieważ musialam wczoraj kupic pieluchy a akurat nie ma w tej chwili pampersow w promocji wiec skusiłam sie wyprobowac pieluszki z AH i powiem wam ze sa nie złe, na pierwszy rzut oka wydaja sie lepsze niz te z kruidvata bo sa bardziej mieciutkie i poddajace ... na noc jednak zostawilam sobie baby dry bo te musze najpierw w dzien wyprobowac ich chlonnosc :)

Agss o to być moze paczki sie zmienił w tym roku, bo rok temu nie było ksiazeczki zadnej :)

reklama
Do góry