reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

lajfik no cisza z ich strony na razie
A co do planów wolnościowych to jestem pod wrażeniem...ja mam ochote się położyć na amen i czekać na poród. Tak mnie bolą biodra i kolana że ledwo chodze

reklama
lajfik no cisza z ich strony na razie
A co do planów wolnościowych to jestem pod wrażeniem...ja mam ochote się położyć na amen i czekać na poród. Tak mnie bolą biodra i kolana że ledwo chodze
Bo ja to baba jestem( duża :zawstydzona/y::-p) ...a ty taka szczuplutka i tylko WIELKI BRZUSIO ....to się nie dziwię ,że Cię wszystko łamie :-p:-p:-p;-)
No ja nie jestem też w jakieś super kondycji ..ale staram się zająć czymś ... bo potem to juz tylko mnie czeka kraina pieluch i cycolenia :-D:-D:-D

Właśnie wpadłam na pomysł i idę do sklepu po drożdże ..... będą bułeczki j:-p...tylko nie wiem co napchać do środka :dry:

Bo ja to baba jestem( duża :zawstydzona/y::-p) ...a ty taka szczuplutka i tylko WIELKI BRZUSIO ....to się nie dziwię ,że Cię wszystko łamie :-p:-p:-p;-)

Właśnie wpadłam na pomysł i idę do sklepu po drożdże ..... będą bułeczki j:-p...tylko nie wiem co napchać do środka :dry:

To mnie rozbawiłaś :-D:-D:-D
A do środka bułeczek napchaj ....... farszu :-D:-):-p

Kurde, ja tez juz mam dosc..chodzic ciezko, siedziec ciezko, lezec ciezko tez...wiec chyba zabiore sie za sprzetanie..moze cos sie ruszy...no i zre na potege...ja tam galaretki ostatnio wcinam :)

aga mi tez opuchlizna zniknęła..moje nogi w końcu wyglądają normalnie..pozbyłam sie tych parówkowych paluchów:-D no i kostki widać:-) dziwne to wszystko..nic z tym nie robiłam...samo przyszło samo poszło:tak: na 17sta idę do ginki na kontrolę z tym moim ciśnieniem..ale jest chyba ok..mierze trzy razy dziennie i na ogół w normie..za to serce mnie boli od kilku dni:sorry2: masakra..ciąglę coś:-(

reklama
Do góry