reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

A ja dziś będę robić gofry wrzuciłyście mi tu zdjęcia i mnie nosi :-p:-p:tak:
Jak upiekę to wkleję :-D:-D:-D. mniam ..mniam ... mam dżemik morelowy ..cukier puder i ukradnę Kubie Nutellę :-p:-p:-p

reklama
Aga, ja prawie nigdy nie wrzeszczę;-)za to ględzę ciągle( gadam, gadam i nie mogę przestać) ...mój mąż twierdzi, że wołałby abym wrzeszczała. A jestem bardzo zakręcona i chyba nigdy mi to nie przejdzie:-) Więc może nawet dobrze mnie sobie wyobrażasz.

kochane moje ja mam wiadomości od -j- jeszcze nie urodziła skurcze jej przeszły ale już ją zatrzymali w szpitalu czekają czy akcja się jakoś rozwinie a cięcie bliżej terminu wykonają jak nic się wcześniej nie będzie działo czyki koło 16 lutego.....
wam życzę szybkich i jak najmniej bolesnych porodów i współczuje bo wiem że końcówka jest najgorsza ja swoje 3 dzieciątko urodziłam 13 listopada 10 dni po terminie a doktor mi przepowiadał poród na połowe października:confused:

Rufka ;-) do golenia nog uzywam tylko pianki do golenia i maszynki jednorazowej... Nigdy nie smaruje krememi ani oliwkami zaraz po goleniu bo wlasnie tez mi wychodza czerwone krostki... dopiero na drugi dzien nawilzam skore, ale tak ogolnie to wole kremy do depilacji :tak: z nimi nigdy nie mam problemu...

Lekarze widac sie myla w ustalaniu terminow :-p Moj gin uznal ze urodze po terminie, a rodzinka mocno trzyma sie wersji ze urodze w najblizszych dniach :-D bo mi tak brzuszek nisko zszedl....

Szczerze to juz mi wiekszej roznicy nie robi kiedy urodze.... Chcialabym jeszcze tylko z tydzien wytrzymac, bo ostatnie dni mialam strasznie meczace i chcialabym sobie trzoszke odpoczac przed porodem :tak: Dlatego prosilam synka zeby zaczekal do polowy miesiaca :tak: mam nadzieje ze maly poslucha :-D

nimfii masz racje, że z tym smarowaniem i nawilżaniem, to będę na przyszłość się musiała wstrzymać trochę, szczególnie chcąc się świecić po oliwce, bo na balsamy tak nie reaguję raczej. Ale cóż, nie mogłam oprzeć się pokusie, gładziutkich, świecących nóg :D Czego się nie robi żeby sobie podnieść punkty samooceny w danym dniu ! :)
A przy okazji wyglądu, to ja dziś, przed momentem 'odkryłam' w sensie empirycznym wątek z fotkami waszych brzuszków i mam radochę z oglądania :) Wcześniej tam nie zaglądałam chyba za bardzo wzięłam sobie do serca to, że fotki są gdzieś tam na zamkniętym. Śliczne te brzuszki :)

biedna -j-, to się nasiedzi w tym szpitalu ;/
rufka ja zawsze smaruje nogi po goleniu i nigdy nie mam uczulenia, ale tylko jak to robię wieczorem przed spaniem. Jak ogolę nogi w dzień to potem nogi całe wysypane :O

ja byłam na tym KTG rano, w ogóle straszne kolejki były i ponad godzinę spędziłam w przychodni. Były skurczyki, pan doktor obejrzał i mówi "no, no proszę, tutaj juz mamy takie prawie porodowe tylko jeszcze troszkę słabe są, teraz pozostaje czekać, albo akcja się rozwinie, albo te skurcze się wyciszą" :)

Potem pojechałam do szpitala, obejrzałam blok porodowy i umówiłam się z położną :) teraz już jestem spokojna :)

larkaa no i ci lekarz cos przepowiedzial ;-) jesli znikniesz nam z forum to bedziemy wiedzialy zeby cie szukac na porodowce :-D

reklama
Do góry